Jsem dlouho sám.

14
11.8.24 13:27

Jsem dlouho sám.

Ahoj, rád bych znal Váš názor na moji situaci. Jsem dlouho bez partnerky. Je mi 37 let. Asi 7 let od posledního vztahu. Sám sebe bych popsal jako atraktivního. 187 cm vysoký, sportovní postavy delší tmavé vlasy. Na nezájem ze strany dívek si ztěžovat nemohu. V práci o mě projevují zájem. Jsem asi dost náročný. Chodím o víkendech na diskotéky, ale tam se mi zatím nepoštěstilo. Jsem z toho už dost smutný, i strach z toho, že zůstanu sám. Co myslíte, najdu svoji partnerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40401
11.8.24 13:35
@ClintEa píše: Více

Jaký je věkový průměr na těch diskotékách?

Nejspíš budeš přítomným slečnám jako čtyřicátník připadat starý, zkusila bych hledat na seznamce ve své věkové kategorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.8.24 13:36

Tak náročný asi budeš, když je o tebe zájem a žádná neuspěla. Ty sám musíš vědět proč a jakou partnerku vlastně hledáš, co tě na těch ženách doposud odpuzovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35688
11.8.24 13:40

A co máš teda z nároky na ženu?
V 37 každý víkend na diskotéky? Co změnit trochu lokál a vyrazit na nějakou smysluplnější akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.8.24 13:41
@xo.e.xo píše: Více

Jsem prostě náročný na atraktivitu a ty dívky jsou prostě průměrné. Nechtěl bych, aby to znělo nafoukaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
11.8.24 13:44
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
11.8.24 13:53

Tak choď na módní přehlídky, tam si spíš vybereš. Ale vzhledem k tvému věku budeš muset svoji atraktivitu zvýšit naditou peněženkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13165
11.8.24 14:12

Tak to, že chlapi chtějí vedle sebe atraktivní ženu, to je známo…a taky je známo, že dost často je na mužích atraktivní výše konta ( zabezpečení ženy) spíš než ksichtik a postava…
Zakladateli, co nabízíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
11.8.24 14:13

No tak to asi budeš sám než najdeš tu princeznu :nevim: pak už budeš starý a princezny taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
11.8.24 14:15

@ClintEa Upinat se jenom na atraktivitu mi neprijde zrovna rozumne. Mam znameho, ktery je taky na princezny… a driv by se ty princezny i nasly, protoze to byl velice pohledny, namakany chlap, ale ty vztahy s temi princeznami teda zadny med nebyly. Ted je mu skoro 50 a ma depky, protoze princezny uz o nej zajem nejevi a je sam. Tak abys neprebral :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.8.24 14:34

Pokud je pohledný, pak hledá totéž. Ale na diskotékách bych čas neztrácela. Věnovala bych se smysluplnějším koníčkům. Deset sám pro muzice a občas pro někoho jít, spíš člověka utápí, než pozvedne. Sport, kultura, cestování, seberozvoj. Cokoliv, co ho posune mezi lidi, aniž by tolik dával najevo, jak hledá a nenachází. Takové hledání bez výsledku je úplně zabitý čas. Když to otočí úplně z jiné strany, tu svou situaci, a bude se prezentovat nikoli jako hledající dlouho single zoufalec, bude to vypadat asi takhle: mám práci, která mě dobře živí, mám koníčky, které mi kvalitně výplní volný čas, žiju v pohodě sám a přitom se nebráním novému vztahu, bude to vypadat úplně jinak. Lidi se kolikrát úplně upnou na jednu složku/ i když důležitou/ v životě a jdou jenom za ní. To je chyba. Ostatní věci jsou taky důležité. Někdo si umane, že chce dítě a hned. Někdo trénuje, aby zdolal osmitisícovku a podřídí tomu úplně všechno. Někdo jde za kariérou a vše ostatní jde stranou. I obyčejný den může přinést něco hezkého. K čemu žít v očekávání něčeho mimořádného? To by člověk mohl pročekat půlku života. Plno chlapů, kterým se rodinný život nepovedl, by s ním hned měnilo. Mají problémy se ženou, s bydlením, s prací, dítě nemocné, a jak rádi by to vrátili znova a začali líp! Náš známý se potkal s manželkou v jiném městě u dopravní nehody, jiný v sauně. Chce to přestat křečovitě hledat a začít žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40401
11.8.24 14:39

Atraktivní dívky Tě tedy nechtějí? Čemu to přisuzuješ?

Je důležité hledat tzv. ve své lize a mít co nabídnout.

Bud svou atraktivitu anebo, pokud není, peníze, pak se přilepí krasavice, které jdou i po typech jako je Janeček, Gott, Slováček atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35688
11.8.24 15:27

Tak to se nedivím, že jsi tak dlouho sám jestli vybiras jen podle vzhledu. Trošku málo do života ne. Jsi se zasekl někde v 15 a nějak se neposunul dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
11.8.24 15:32

To nebude ten pravy duvod, proc jsi tak dlouho sam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
11.8.24 16:18

A kde všude ty hezké holky hledáš? Oslovuješ je? Proč tě odmítají?
Někde v nákupáku, na ulici, zkrátka kdekoliv. Nemám pocit, že by bylo málo hezkých holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová