Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rád bych znal Váš názor na moji situaci. Jsem dlouho bez partnerky. Je mi 37 let. Asi 7 let od posledního vztahu. Sám sebe bych popsal jako atraktivního. 187 cm vysoký, sportovní postavy delší tmavé vlasy. Na nezájem ze strany dívek si ztěžovat nemohu. V práci o mě projevují zájem. Jsem asi dost náročný. Chodím o víkendech na diskotéky, ale tam se mi zatím nepoštěstilo. Jsem z toho už dost smutný, i strach z toho, že zůstanu sám. Co myslíte, najdu svoji partnerku?
@ClintEa píše: Více
Jaký je věkový průměr na těch diskotékách?
Nejspíš budeš přítomným slečnám jako čtyřicátník připadat starý, zkusila bych hledat na seznamce ve své věkové kategorii.
Tak náročný asi budeš, když je o tebe zájem a žádná neuspěla. Ty sám musíš vědět proč a jakou partnerku vlastně hledáš, co tě na těch ženách doposud odpuzovalo?
A co máš teda z nároky na ženu?
V 37 každý víkend na diskotéky? Co změnit trochu lokál a vyrazit na nějakou smysluplnější akci.
@xo.e.xo píše: Více
Jsem prostě náročný na atraktivitu a ty dívky jsou prostě průměrné. Nechtěl bych, aby to znělo nafoukaně.
Tak choď na módní přehlídky, tam si spíš vybereš. Ale vzhledem k tvému věku budeš muset svoji atraktivitu zvýšit naditou peněženkou…
Tak to, že chlapi chtějí vedle sebe atraktivní ženu, to je známo…a taky je známo, že dost často je na mužích atraktivní výše konta ( zabezpečení ženy) spíš než ksichtik a postava…
Zakladateli, co nabízíš?
No tak to asi budeš sám než najdeš tu princeznu
pak už budeš starý a princezny taky
@ClintEa Upinat se jenom na atraktivitu mi neprijde zrovna rozumne. Mam znameho, ktery je taky na princezny… a driv by se ty princezny i nasly, protoze to byl velice pohledny, namakany chlap, ale ty vztahy s temi princeznami teda zadny med nebyly. Ted je mu skoro 50 a ma depky, protoze princezny uz o nej zajem nejevi a je sam. Tak abys neprebral ![]()
Pokud je pohledný, pak hledá totéž. Ale na diskotékách bych čas neztrácela. Věnovala bych se smysluplnějším koníčkům. Deset sám pro muzice a občas pro někoho jít, spíš člověka utápí, než pozvedne. Sport, kultura, cestování, seberozvoj. Cokoliv, co ho posune mezi lidi, aniž by tolik dával najevo, jak hledá a nenachází. Takové hledání bez výsledku je úplně zabitý čas. Když to otočí úplně z jiné strany, tu svou situaci, a bude se prezentovat nikoli jako hledající dlouho single zoufalec, bude to vypadat asi takhle: mám práci, která mě dobře živí, mám koníčky, které mi kvalitně výplní volný čas, žiju v pohodě sám a přitom se nebráním novému vztahu, bude to vypadat úplně jinak. Lidi se kolikrát úplně upnou na jednu složku/ i když důležitou/ v životě a jdou jenom za ní. To je chyba. Ostatní věci jsou taky důležité. Někdo si umane, že chce dítě a hned. Někdo trénuje, aby zdolal osmitisícovku a podřídí tomu úplně všechno. Někdo jde za kariérou a vše ostatní jde stranou. I obyčejný den může přinést něco hezkého. K čemu žít v očekávání něčeho mimořádného? To by člověk mohl pročekat půlku života. Plno chlapů, kterým se rodinný život nepovedl, by s ním hned měnilo. Mají problémy se ženou, s bydlením, s prací, dítě nemocné, a jak rádi by to vrátili znova a začali líp! Náš známý se potkal s manželkou v jiném městě u dopravní nehody, jiný v sauně. Chce to přestat křečovitě hledat a začít žít.
Atraktivní dívky Tě tedy nechtějí? Čemu to přisuzuješ?
Je důležité hledat tzv. ve své lize a mít co nabídnout.
Bud svou atraktivitu anebo, pokud není, peníze, pak se přilepí krasavice, které jdou i po typech jako je Janeček, Gott, Slováček atd. ![]()
Tak to se nedivím, že jsi tak dlouho sám jestli vybiras jen podle vzhledu. Trošku málo do života ne. Jsi se zasekl někde v 15 a nějak se neposunul dál.
To nebude ten pravy duvod, proc jsi tak dlouho sam. ![]()
A kde všude ty hezké holky hledáš? Oslovuješ je? Proč tě odmítají?
Někde v nákupáku, na ulici, zkrátka kdekoliv. Nemám pocit, že by bylo málo hezkých holek.