Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to jen otázka, ale kdo je submisivní žena? Žena? Žena, která cítí jistotu, touhu, oddanost? Žena, která bezmezně důvěřuje? Žena, která umí milovat? Žena, která miluje chvilkové ponížení, zotročení? Ať v reálném či intimním životě? Žena, která miluje jemné dotyky, ale i hrubší zacházaní opětuje vášnivými pohledy?
Jaké a kdo jste submisivní ženy???
A nesubmisivní žena neumí milovat a důvěřovat? Nebo jak jsi to myslel?
Trochu mi připomínáš jednoho stále dokola blokovaného diskutujícího zde. ![]()
A přečetla jsi jen první otázku nebo jsi dočetla až do konce?
@Mr.King píše: Více
Přečetla jsem to celé, proto mě překvapila zejména otázka,,Žena, která umí milovat?" To snad nezáleží na tom, zda je žena submisivní nebo ne.
Manipulujes..milovat chlapa muze i domina. I vanilka citi jistotu toihu a v urcitych fazich i oddanost…Submisivita ma ruzne stupne. Nektere jsou submisivni jen pri sexu pro nektere je to styl zivota.
Nikdy jsem neřekl, že domina nemiluje…otázka se týka subinek. Jsi již druhá, co bojuje za non-sub ženy. Toto vlákno se jich ale vůbec netýká…
Typů submisivity je jako máku.
Od tech, co chteji jen bezmeznou péči od muze, pres ty, co rady dostanou v posteli naplacano po ty, co v extremu milujou kompletni odevzdani se muzi psychicky i fyzicky.
Ja třeba submisivní sem, ale nepovazuju to za zotroceni nebo ponížení. Jen mam rada, kdyz muzu muzi duverovat a plně se odevzdat, fyzicky i psychicky. Jen je dulezite najit dostatecne sebevedomeho partnera, ktery to nezneuzije a nezacne ponizovat a ubližovat
Chlap nosí doma kalhoty, žena se na nej muže spolehnout, poradit, odevzdat se mu. Ráda se přehne přes koleno a nechá si naplacat, v sexu určuje průběh chlap a nechá se od muže rozmazlovat, mazlit
Není to o ponížení a zotročení.