Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Kdo ví, třeba si chce jen pokecat, nebo za tím vidí něco víc a zkouší jak budeš reagovat. Tak mu navrhni, že po cvičení můžete třeba někam zajít, není na tom nic špatnýho ![]()
@arinecka píše: Více
To zní fajn:) pokud dostanu odvahu, zkusim se ho zeptat ![]()
@arinecka píše: Více
To je moc hrrrr, hned navrhovat nějakou aktivitu mimo fitko, spíš bych ještě nějakou dobu rozvíjela komunikaci, když se potkají při cvičení, a vidělo by se, jestli a co se z toho vyvine,
@Karamba2020 píše: Více
Taky si myslím že je to moc hrr, mluv s ním, a nech ho pozvat tebe. Když přišel pokecat, tak jistě nebude mít problém tě pozvat na rande. Jestli jsi s ním dvakrát mluvila a hned ho pozveš, tak je to takový nevím no.. tlačení na pilu.
Dala bych rec v satne s nejakou stalou fitneskou, co je zac a zda tam nebali kazdy novy kousek.
At pak nejsi jen dalsi zarez.
@Anonymní píše: Více
Nech tomu volný průběh. Už tě několikrát oslovil, tak prostě příště se na něho usmějna pozdrav s hotovo, proč špekulovat co dělat a nedělat, chovej se přirozeně, nic víc
Ahoj, tak opet osvěžuju diskuzi. Vcera jsme se zase potkali a je to jasný..uz to vypadalo jako ze me chce nekam pozvat”a co delas po treninku?” Ja mu rekla ze nic a on jen “aha”:DDD ptal se kdy zase prijdu do fitka, pak na moje jmeno a celkove se vyptaval na muj zivot…kdyz se ptal na to jmeno, tak jsme si podali ruku a rikal, ze vzdy kdyz se s nekym seznamuje tak to jmeno nevnímá ale ze moje poprve ano:DDDD ten ma zvlastni balici schopnosti.
Nech ho projevit. Není potřeba hrát si na dokonalou, nedostupnou nebo odtažitou. Myslim, že se to vyvíjí slibně. Nejhorší jsou planá očekávání a křečovitá snaha věc posunout k vážnému vztahu. Můj nejhezčí životní vztah byl založený na tom, že jsem ho nechala projevit iniciativu. Nejvíc ho na mě přitahovalo, že umím žít sama, že mám svoje plány, že mě baví, co dělám. Nikam jsem nespěchala, nikam ho netlačila. V našem věku už jsme oba věděli, že po čtyřicítce s dospělými dětmi skutečně novou rodinu zakládat nehodláme. Po pár sportovně turistický a kulturně založených společných akcích přijel na noc. To víš, že jsem byla ráda.
Jakmile je z holky cítit, že už na počátku plánuje společný život a závazky, chlap včas vycouvá. Takže ty nesmíš být ta, co ho uhání, aby se vyjádřil. Buď ta, co je pro něj zajímavá a co by ji rád poznal blíž. Nikoho se tam na něj nevyptavej. Kdyby se to dozvěděl, mohlo by to vyznít trapně. Nevíš, jaké tam panují vztahy.
@Pe.M.1 píše: Více
Ahoj, ted aktualne si piseme o obecných vecech, dal mi ve zprave najevo ze se mu libim, ja mu odepsala@dekuji za kompliment” taky se mi libi ale jak pises, najevo to zatim davat uplne nebudu. Je starsi o 9 let, je mu 30 a mne 21…ten vek tam jde znat, kdyz to srovnam s těmi mladšími tak je to uplne jiny kafe, jde na to dobre:D
Musín říct, že se mi moc líbí, že se dá seznámit i jinak než přes seznamky. Fandím Ti
. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet a co z toho bude. Tyhle začátky jsou stejně nejhezčí.
Jak pisou holky, nikam to nezen, nech ho, at se snazi, chlapi radi dobyvaj. To neznamena, ze mas byt odtazita a hrat nedostupnou, bud mila, usmev dela divy. Libis se mu, on tobe taky, vyviji se to slibne.
@Holkamodroocka píše: Více
Ja předtím zkoušela vše možné, tinder a tak dale, ale uprimne to neni ono…a jsou tam fakt kluci co chtej jen sex, tady je to zajimavejsi ze za tebou proste prijde a oslovi te, pak ti to skřípe v hlave jeste cely den:D “proc za mnou sel?” “Kdo to je? jaky je?””co chce?” ![]()
@Denisa56 píše: Více
Vim co tim myslis, neee se mu uplne podat.
a o to je to zábavnější, kdyz se na to jde pomalu..
Minule se me zeptal neee na cislo ale na facebook:D tak jsem mu rekla jmeno a vecer mi fakt napsal ![]()
Pak mi kamoska rekla, ze jsem mela rict”do priste si to rozmyslim” ale ja si s nim uz chtela sakra psat a poznavat ![]()
Ahoj, s tímhle nemám moc zkusenost a proto zakládám tuhle diskuzi:DD už delší dobu chodim do fitka kde potkávám jednoho sympatického chlapa. Ze začátku jsem si všimla, že docela kouká, ale nebrala jsem to moc v potaz páč to nic znamenat samozrejme nemusí, no ale posledně přišel za mnou a řekl mi “ahoj, dnes ramena jo?”:D tak jsem stala jak lekla ryba a odpovedela mu..potom jsme se potkali na dalsim stroji, kde mi začal vyprávět, jaká jsem pro nej motivace když vidí, jak v tom fitku dřu. No každopádně se mi moc libi ale nevím, jestli tohle brát od něj jako první krok, nebo proste je to jenom komunikativní chlap ktery si chce jen povidat:D(za anonym se omlouvam)