Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a taky zhruba od tohoto týdne těhotenství. Vyperu, vyluxuju a sem hotová. Já jsem prostě začala víc odpočívat, ale to ty s 2letou asi moc nemůžeš…
@dani24687 píše:
Jo a taky zhruba od tohoto týdne těhotenství. Vyperu, vyluxuju a sem hotová. Já jsem prostě začala víc odpočívat, ale to ty s 2letou asi moc nemůžeš…
no právě, dcera je rychlejší než já a s ní bych mohla uklízet od rána do večera.
Já jsem ve 12.týdnu a únavou padá na hubu pořád. Občas jdu s dvouletým synovcem na procházku a dvě hodiny pak spím…takže tě obdicuju a přeju, ať všechno zvládneš dcerka nezlobí a nechá maminku odpočívat
Jo, to je ten třetí trimestr, ten je v kombinaci s malým dítětem dost pekelný. Já jsem v druhém těhotenství chodila po obědě spát, nejstarší spal i 4h, tak mi to stálo za to, že jsem si třeba 3h dáchla a bylo dobře. V třetím těhotenství to už moc nešlo a fakt jsem byla grogy. Teď jsem zase grogy z mimina, už se těším, až se zase někdy normálně vyspím a budu se ráno cítit odpočatá a ne dobitá ![]()
@dani24687 píše:
Leda zaúkolovat víc manžu…jestli to jde.
on pomáhá když je doma, jenže takovejch dnů je málo, většinou je od rána do pozdního večera v práci
@Gladys píše:
Jo, to je ten třetí trimestr, ten je v kombinaci s malým dítětem dost pekelný. Já jsem v druhém těhotenství chodila po obědě spát, nejstarší spal i 4h, tak mi to stálo za to, že jsem si třeba 3h dáchla a bylo dobře. V třetím těhotenství to už moc nešlo a fakt jsem byla grogy. Teď jsem zase grogy z mimina, už se těším, až se zase někdy normálně vyspím a budu se ráno cítit odpočatá a ne dobitá
no taky bych si dáchla, ale dcerka po obědě spát nechce a každé ráno jsem jak po celodenní šichtě.
Ahoj, já moc neporadím jen potvrzuji, že od toho 3 trimestru to byl záhul, byla jsem pořad ospalá a pořád jsem a to má malá už 14 měsícu ![]()
Tak chodit aspoň jen tak do postele po obědě..já ležela a syn si stavěl z peřin domeček
taky mu byli čerstvě dva roky a když jsem řekla, že musím odpočívat tak byl i chvíli hodný ![]()
Já mám zatím první. Taky to po tom 30TT stálo za houby a od 37TT jsem už nedělala vůbec nic.
S druhým dítětem je to složitější. No já bych osobně si řekla o pomoc, jak manželovi tak mamce…
Ahojky, to znám moc dobře, taky jsem mrtvá a to ani nemusím nic dělat, jsem teď 34 týden a doma mám k tomu ještě 5 letou dceru, co má silné ADHD, takže nevydrží ani dvě min v klidu bohužel to je spojené ještě s jinými problémy zdravotnimi a i když má 5 potřebuje stejnou péči a pozornost jako 2-3 leté dítko. furt jsem se přemáhala lítala kolem ní blbla s ní uklízela, vařila a to všechno až jsem pár dní zpet prostě odpadla řekla jsem si dost bude hold pomáhat manžel a úklid od té doby je na něm, tak samo péče o malou jakmile příjde z práce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem ve 31 tt těhotenství a mám dvouletou dcerku. problém je v tom, že jsem poslední dobou hodně unavená. nezvládám uklízet, nemám na nic sílu. máte s tím někdo zkušenosti a jak jste se s tím vypořádali?
Ja mam 4letou holcicku, a jsem v 30tt, unava?? u nas to vypada tak, ze malou odvedu do skolky a jdu spat, pak ji vyzvednu ze skolky, a pak teprve neco delam, ikdyz taky jen tak jednou do tydne, pac jsem porad stasne unavena…rekla bych, ze telo sbira silu na porod a pripravuje se na minimum spanku po porodu:D
@Andrella píše:
Ja mam 4letou holcicku, a jsem v 30tt, unava?? u nas to vypada tak, ze malou odvedu do skolky a jdu spat, pak ji vyzvednu ze skolky, a pak teprve neco delam, ikdyz taky jen tak jednou do tydne, pac jsem porad stasne unavena…rekla bych, ze telo sbira silu na porod a pripravuje se na minimum spanku po porodu:D
to je hezký, jenže já malou nemam kam odvést, ale aspon nejsem sama
budem rosit ve stejném období zhruba, tak hodně štěstí, krátí se nám to ![]()
@Terezka111 To nezavidim, ja si nedokazu prestavit…malou miluju nade vse na svete, polozila bych za ni zivot..ale opravdu si nedokazu prestavit, ze bych se ji na chvilku nezbavila:DD je po me, tu papulu proste nezavre jak je den dlouhej, sotva otevre oci, tak do jejich zavreni porad mele pantem:D obzlaste ted, kdy jsem obcas slusna protivka:DD az se to vyklube na svet tak to bude zase o necem jinym, to budu rada, ze se se mnou aspon nekdo bavi:DDD
a jj, krati se to, pamatuju si, kdyz jsem byla tak v 8tt, byli jsme u nasich, jsem priteli rikala, ze pes jde z domu(meli jsme umluvu…poridime si pejska a kasleme na snazeni, ale kdyz otehotnim nahodou v brzke dobe, nez pejsek bude zvladnutelnej tak jde---tyden jsme ho meli doma:D)…a najednou sup a za chvilu je tu termin:DD
Ahoj, jsem ve 31 tt těhotenství a mám dvouletou dcerku. problém je v tom, že jsem poslední dobou hodně unavená. nezvládám uklízet, nemám na nic sílu. máte s tím někdo zkušenosti a jak jste se s tím vypořádali?