Jsem jediná, komu blbnou "očička"?

1212
3.5.11 21:31

Jsem jediná, komu blbnou "očička"?

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, zda se vám v poslední době stalo, že by se vám po kliknutí na profil (oblíbené diskuze) u těch diskuzí, kde jsou nové nepřečtené příspěvky, blbě zobrazovala „očička“?
Aniž bych totiž otevřela jakoukoli diskuzi, tak se mi stává, že např. u první diskuze v pořadí očko mám, u druhé úplně chybí a u třetí zase je. Není to pokaždé, ale posledních pár dnů se to stává docela často.

Admin a programátor jsou přesvědčeni, že jsem musela do diskuze, kde očičko chybí, vstoupit a proto se tam očko nezobrazuje. To ale není pravda, diskuzi jsem vůbec neotevřela.

Fakt by mě zajímalo, zda to blbne jen mně anebo se najde i někdo jiný.

Příspěvek upraven 04.05.11 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
3.5.11 21:36

Taky se mi to stává. U diskuzí, u kterých by mělo blikat tak nebliká. Že by blikalo někde navíc jsem si nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.5.11 21:39

Mně očička neblbla už hodně dávno. Fungují mi naprosto perfektně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.11 21:42

Mně se dneska stalo, že po kliknutí na oko jsem se dostala na str. 2 diskuze, která má ale přes 3000 stran, takže mě to rozhodně mělo hodit někam blíž ke konci, určitě jsem nebyla naposledy na str. 2 :lol: (a zrovna, když jsem se naučila, že to jde :lol: )

Jinak ale blikají, jak mají, aspoň pokud vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.5.11 21:43

Taky se mi to poslední dobou občas stává. A také to, že naopak svítí očíčko u diskuze a červený rámeček se zobrazí u přípěvku, který jsem napsala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 21:45
meduzza píše:
A také to, že naopak svítí očíčko u diskuze a červený rámeček se zobrazí u přípěvku, který jsem napsala já :mrgreen:

Jo, přesně tohle se mi dnes stává taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.5.11 21:57
Angua píše:
Mně se dneska stalo, že po kliknutí na oko jsem se dostala na str. 2 diskuze, která má ale přes 3000 stran, takže mě to rozhodně mělo hodit někam blíž ke konci, určitě jsem nebyla naposledy na str. 2 :lol: (a zrovna, když jsem se naučila, že to jde :lol: )Jinak ale blikají, jak mají, aspoň pokud vím…

Přesně to se mi stává, dokonce často :roll: Většinou, pokud na diskuzi přibylo málo příspěvků a správně by mě očičko mělo hodit na poslední stranu diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.5.11 22:38
meduzza píše:
Taky se mi to poslední dobou občas stává. A také to, že naopak svítí očíčko u diskuze a červený rámeček se zobrazí u přípěvku, který jsem napsala já :mrgreen:

Ano, tak toto se mi stává. Hodí mně to na můj poslední příspěvek a pak teprve následuje to, co jsem nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21061
4.5.11 12:39

Díky za diskusi - pokud máte s očky problém, pište.

Jen bych ráda upřesnila - v průběhu února / března při výpadcích eMimina se historie oček několikrát restartovala. Takže se vlastně začínalo od „nuly“, tzn. objevují se jen u diskusí, do kterých jste od té doby vstoupili. Po stabilizaci serveru se provedla opatření pro zálohování historie oček a po kliknutí na blikající očko máte být přeneseni na první nepřečtený příspěvek.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.5.11 12:44
admin píše: … a po kliknutí na blikající očko máte být přeneseni na první nepřečtený příspěvek.

Obvykle jsem přenesena na poslední přečtený příspěvek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21061
4.5.11 18:43
Wiolla píše:
Obvykle jsem přenesena na poslední přečtený příspěvek. :think:

Tak jsem dostala přesnou odpověď od programátora :palec: : „Kliknutím na očko se dostaneš na poslední prečtený, pokud je poslední na stránce, tak Tě to hodí na první nepřečtený, abys nemusela hned zobrazit další stránku.“

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.5.11 18:45
admin píše:
Wiolla píše:
Obvykle jsem přenesena na poslední přečtený příspěvek. :think:

Tak jsem dostala přesnou odpověď od programátora :palec: : „Kliknutím na očko se dostaneš na poslední prečtený, pokud je poslední na stránce, tak Tě to hodí na první nepřečtený, abys nemusela hned zobrazit další stránku.“

Tereza

A co s tím, že mě to hodí na stranu č. 2? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
4.5.11 20:08

A když jsme u těch očíček, jde to nějak vymazat? Jako, když kliknu na nějakou diskuzi a pak jí už nechci číst, tak jestli mi to očíčko na hlavní stránce diskuzí musí blikat pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
4.5.11 21:12
chuanitka píše:

To se mi teď také stalo u dikuze, která má přes 800 stran :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21061
4.5.11 21:29
chuanitka píše:

V tom případě bylo v historii očka uloženo, že jsi naposledy četla příspěvky na straně 2. :nevim:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová