Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda se vám v poslední době stalo, že by se vám po kliknutí na profil (oblíbené diskuze) u těch diskuzí, kde jsou nové nepřečtené příspěvky, blbě zobrazovala „očička“?
Aniž bych totiž otevřela jakoukoli diskuzi, tak se mi stává, že např. u první diskuze v pořadí očko mám, u druhé úplně chybí a u třetí zase je. Není to pokaždé, ale posledních pár dnů se to stává docela často.
Admin a programátor jsou přesvědčeni, že jsem musela do diskuze, kde očičko chybí, vstoupit a proto se tam očko nezobrazuje. To ale není pravda, diskuzi jsem vůbec neotevřela.
Fakt by mě zajímalo, zda to blbne jen mně anebo se najde i někdo jiný.
Příspěvek upraven 04.05.11 v 19:12
Taky se mi to stává. U diskuzí, u kterých by mělo blikat tak nebliká. Že by blikalo někde navíc jsem si nevšimla.
Mně očička neblbla už hodně dávno. Fungují mi naprosto perfektně! ![]()
Mně se dneska stalo, že po kliknutí na oko jsem se dostala na str. 2 diskuze, která má ale přes 3000 stran, takže mě to rozhodně mělo hodit někam blíž ke konci, určitě jsem nebyla naposledy na str. 2
(a zrovna, když jsem se naučila, že to jde
)
Jinak ale blikají, jak mají, aspoň pokud vím…
Taky se mi to poslední dobou občas stává. A také to, že naopak svítí očíčko u diskuze a červený rámeček se zobrazí u přípěvku, který jsem napsala já ![]()
meduzza píše:
A také to, že naopak svítí očíčko u diskuze a červený rámeček se zobrazí u přípěvku, který jsem napsala já
Jo, přesně tohle se mi dnes stává taky.
Angua píše:
Mně se dneska stalo, že po kliknutí na oko jsem se dostala na str. 2 diskuze, která má ale přes 3000 stran, takže mě to rozhodně mělo hodit někam blíž ke konci, určitě jsem nebyla naposledy na str. 2(a zrovna, když jsem se naučila, že to jde
)Jinak ale blikají, jak mají, aspoň pokud vím…
Přesně to se mi stává, dokonce často
Většinou, pokud na diskuzi přibylo málo příspěvků a správně by mě očičko mělo hodit na poslední stranu diskuze.
meduzza píše:
Taky se mi to poslední dobou občas stává. A také to, že naopak svítí očíčko u diskuze a červený rámeček se zobrazí u přípěvku, který jsem napsala já
Ano, tak toto se mi stává. Hodí mně to na můj poslední příspěvek a pak teprve následuje to, co jsem nečetla.
Díky za diskusi - pokud máte s očky problém, pište.
Jen bych ráda upřesnila - v průběhu února / března při výpadcích eMimina se historie oček několikrát restartovala. Takže se vlastně začínalo od „nuly“, tzn. objevují se jen u diskusí, do kterých jste od té doby vstoupili. Po stabilizaci serveru se provedla opatření pro zálohování historie oček a po kliknutí na blikající očko máte být přeneseni na první nepřečtený příspěvek.
Tereza
admin píše: … a po kliknutí na blikající očko máte být přeneseni na první nepřečtený příspěvek.
Obvykle jsem přenesena na poslední přečtený příspěvek. ![]()
Wiolla píše:
Obvykle jsem přenesena na poslední přečtený příspěvek.
Tak jsem dostala přesnou odpověď od programátora
: „Kliknutím na očko se dostaneš na poslední prečtený, pokud je poslední na stránce, tak Tě to hodí na první nepřečtený, abys nemusela hned zobrazit další stránku.“
Tereza
admin píše:Wiolla píše:
Obvykle jsem přenesena na poslední přečtený příspěvek.Tak jsem dostala přesnou odpověď od programátora
Tereza: „Kliknutím na očko se dostaneš na poslední prečtený, pokud je poslední na stránce, tak Tě to hodí na první nepřečtený, abys nemusela hned zobrazit další stránku.“
A co s tím, že mě to hodí na stranu č. 2? ![]()
A když jsme u těch očíček, jde to nějak vymazat? Jako, když kliknu na nějakou diskuzi a pak jí už nechci číst, tak jestli mi to očíčko na hlavní stránce diskuzí musí blikat pořád?
chuanitka píše:
A co s tím, že mě to hodí na stranu č. 2?
To se mi teď také stalo u dikuze, která má přes 800 stran ![]()
chuanitka píše:
A co s tím, že mě to hodí na stranu č. 2?
V tom případě bylo v historii očka uloženo, že jsi naposledy četla příspěvky na straně 2. ![]()
Tereza