Zbláznilo se mi tělo hormony

Anonymní
10.2.20 10:25

Jsem jiná

Dobrý den maminky mám zdravotní problém. Tři měsíce zpátky se mi zblaznilo tělo dostávám menstruaci o týden dřív což by nebylo divné ale před tím býla pravidelná, další zvláštní věci tři měsíce nafouklé břicho, nezvyklé chutě a za vteřinu po chuti. Nechuť na sex, návaly tepla, v noci zkoro nespím, při menstruaci se cetim nechutná, mám pořád chuť brečet, někdy mi přijde že se mi mele břicho většinou vnoci i jsem cetila divné pachy. Dva dny zpátky tekoucí a bolavá prsa tekoucí tak že nemůžu nikam jít a to půl roku nekojim. Těhotenství bych přece poznala. A hlavně těhotná být nemůžu jé to vyloučené mám tělísko nehormonalni a v ruce negativní těhotenský test. Po styku mě pálí asi půl hodiny ale pák to přejde a mám stále bílý hrudkovity výtok bez zápachu a nějak mě neoptěžuje. Nevím co se to semnou děje. Ani si nic nenamlovam těhotná být nechci, promiňte za chyby, připadám si blbě jít stímhle k doktorovi a korat se mi vysměje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
10.2.20 10:29

A byla jste u gynekologa? Mate nejake splasene hormony a dost mozna kvasinkovou infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.2.20 10:30

Nechápu proč by se Ti měl doktor vysmát, máš problém? Máš! Tak mazej k němu. Tady Tě stejně někdo nevyléčí. Někdy z těch diskuzí mám pocit, že zachvilku nebudou mít doktoři co žrát, protože se tu na dálku budeme vzájemně léčit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.2.20 10:31

Zajdi si na gynekologii. Potřebuješ ultrazvuk kvůli cystám, stěry na mikrokultury a odběry kvůli hormonálnímu panelu.

Něco je špatně. Po internetu vážně nezjistíš co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
10.2.20 10:34

Proč by se ti doktor měl smát, proboha 8o Vypadá to na pěkně rozházené hormony a tam dole asi taky není všechno úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.2.20 10:34
@Oliverka28 píše:
Nechápu proč by se Ti měl doktor vysmát, máš problém? Máš! Tak mazej k němu. Tady Tě stejně někdo nevyléčí. Někdy z těch diskuzí mám pocit, že zachvilku nebudou mít doktoři co žrát, protože se tu na dálku budeme vzájemně léčit :zed:

Naopak, pak budou mít doktoři spoustu zajímavých případů plných zábavných komplikací s rizikem trvalého poškození, které by šly snadno řešit, kdyby člověk vyhledal lékaře po té, co mu po 3 dnech selhává domácí léčba a obtíže se nelepši :-D

DObře, u podobně nespecifických gynekologických obtížích jako má zakladatelka je to po té druhé, či třetí divné menstruaci a cyklu na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 11:41

Oka dneska tam není ale zítra jsem si domluvila hlídání zajdu tam a uvidím jak dopadnu

• Citovat
  • Upravit
1869
10.2.20 11:49

Nelecis se se stitnou zlazou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 13:26

Ne zatím jsem měla štítnou žlázu v pořádku ale nevím nikdy mi testy nedělali

• Citovat
  • Upravit
1869
10.2.20 17:19

Zacala bych kontrolou na gynde a pak praktickej doktor s preventivni kontrolou a myslim, ze ti zkontroluje i stitnou zlazu. Neodkladej to. Drzim palce, at je brzy lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí