Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@lucie.krajcarova píše:
@poučená Děkuji, zkusím zajít do kostela, naděje umírá poslední..
VÍRA - NADĚJE - LÁSKA - RADOST - VDĚČNOST - POKORA JSOU SÍLY. OPRAVDICKÉ SÍLY. CHYŤ SE JICH A NEPUSŤ SE JICH.
Jakmile člověk otevře srdce - dovolí lásce, aby z něj zářila - vše se mění samo.
A já ti, Lucie, do tvého životního trápení takto trochu zasvítila. Nejsi sama, komu občas přisvítím do jeho životného neštěstí, uzle jeho života mu tím pomáhám rozvazovat. Je to velké tajemství, je to mystérium. Tajemství lásky, která není z tohoto světa. Člověk ale musí jít světem s pokorou, s vděčností a také s radostí a především odpouštět všem svým viníkům a odpouštět i sobě. Odpouštět je pro člověka moc těžké. protože ho blokuje strach. Láska strach rozpouští. Člověk je pak z okovů strachu uvolněn. Obejmi sebe, obejmi syna. Řekni sobě, že se miluješ, řekni synovi, jak moc ho miluješ. A říkej to sobě a synovi stále a pořád, i v duchu, i mu to šeptej do spaní. Všechny výčitky ze svého života vyprovoď. Výčitky jsou takoví zlí skřeti, co životy lidem ničí. Proces uzdravování duše. Kroků člověk musí udělat mnoho. TVŮJ ÚSMĚV MÁ VELKOU HODNOTU. TAK NEMĚJ STRACH USMÁT SE NA SEBE, DO SEBE, NA SYNA. Usmívej se na syna, i kdyby nevím co. Láska všechny bolesti uzdraví. Láska je jako slunce. Hřeje. Přijmi dávání své lásky jako svou nejkrásnější životní cestu, která se před tebou otevírá.
@poučená krásné, brečím tu jak želva. určitě to takhle zkusím. to odpouštění sobě bude oříšek… lásku svým synům naštěstí projevuji už teď, to mi jde, je to krásné.
Tak jsem dostala Elicea, týden budu brát půlku, pak celou. prý je to tak na půl roku léčba… asi překonám tím to nejhorší období do rozvodu a po rozvodu…
@lucie.krajcarova píše:
@poučená krásné, brečím tu jak želva. určitě to takhle zkusím. to odpouštění sobě bude oříšek… lásku svým synům naštěstí projevuji už teď, to mi jde, je to krásné.
Když se člověka dotkne Bůh = láska, tak vždycky pláče. Já se naplakala!
Ti co nepláčou, dál rozstřikují do sebe a kolem sebe zlo. Ty si je potřeba dát od sebe, co nejdál. Opravdu. Odpustit jim, ale už je k sobě NIKDY nepustit.