Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem už máma dvou dětí ale i přesto jsem si nejistá
![]()
Každý měsíc mám přesně už x let každý měsíc stejnou MS… tenhle měsíc už 5 dní zpoždění… Bolí mě prsa, divný tlak jako při MS v podbřišku… A včera tudíž 4 den po vynechání MS jsem nachlazená… První test dělaný po 3 dnů vynechání MS a dnes tudíž 5 den dělaný také test a negativní… (ve stresu jsem permanentně každý den). Nechci hned letět k Dr… Co si o tom myslíte můžu být v tom? Děkuji za odpověď ![]()
@Nikola Petikova testy mas negativní, k dr by si chodila proč? Na utz, pokud si těhotná, stejne nic neuvidí a na vyvolavacku je brzy
Dej tomu ještě alespoň týden. Pokud bude test i za tu dobu negativní, zavolala bych si k doktorovi a domluvila kontrolu/vyvolávačku.
Stres dělá strašně hodně, já tak jednou měla zpoždění 15 dní - z ničeho nic. Prostě po x letech pravidelnosti plesk a 15 dní nic. K tomu se přičte to nachlazení a už to jede. Tělo není stroj, občas má právo se zaseknout ![]()
Tělo není stroj. Jsi ve stresu, takze se ti ms může spozdit úplně normálne. A cyklus se považuje za pravidelný +- týden. A nemocí se samozřejmě taky spozdit může. Těhotenství to nebude, když máš testy negativní. To spíš nějaká viróza.
Pokud je test negativní, těhotná nejsi, po vynechání MS už by byla viditelná čárka.