Jsem na dně svých sil

Anonymní
8.6.18 14:52

Jsem na dně svých sil

Jsem na dně. Zjistili mi leukemii. Strach bezmoc beznadej a uz jsem na dne svych sil.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1459
8.6.18 14:58

Ježiši to je mi moc líto. V jakém stadiu na to přišli? Nehaž flintu do žita, jakou Ti dávají šanci na vyléčení? Dnes už je medicína velmi pokročilá a mají spoustu metod, jak rakovinu vyléčit nebo alespoň velmi zpomalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.6.18 14:59

Jaké jsi měla příznaky? Jinak mě to moc mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.6.18 15:01

Úplně na začátku. Říkají, že mám obrovskou šanci na vyléčení, ale stejně. :,(
Bolest kloubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.6.18 15:04

A kolik ti je? Znám jednu holku co se taky úplně vyléčila :kytka: to bude dobrý… akorát teda mě taky bolí dost klouby, a z jakých testů se tohle zjišťuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
8.6.18 15:05

@Samantha25 Říkají, že máš obrovskou šanci na vyléčení, tak se toho drž :hug: Musíš tomu věřit, psychika dělá hodně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
8.6.18 15:11
@Samantha25 píše: Úplně na začátku. Říkají, že mám obrovskou šanci na vyléčení, ale stejně. :,(
Bolest kloubů.

To das! Proste tu mrchu preperes. Jak prisla, tak odejde. Zkus se nastvat, sebrat zbytky sil a dat do energie na boj s nemoci. Chce to pozitivni mysleni, sepis si afirmace na uzdraveni. Bude dobre. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4739
8.6.18 15:30
@Samantha25 píše: Úplně na začátku. Říkají, že mám obrovskou šanci na vyléčení, ale stejně. :,(
Bolest kloubů.

verim, ze je to strasna rana, ale ber to ako dat, ze to nasli vcas. Zabojuj a raz zistis, ze ta to posilnilo. Drzim palce a zelam mnoho sil a pozitineho myslenia :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 15:50

Hodně štěstí, budu se za tebe modlit :) Věřím, že to je hrozné zjištění ale zatni zuby, zmobilizuj sily a bojuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
8.6.18 15:55

To zvládneš! Důvěřuj lékařům, že máš velkou šanci se uzdravit. Bude to dobré, neboj. Kdybys potřebovala konzultaci, napiš SZ, moje blízká příbuzná je lékařka na onkologii. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.18 20:54

Hele Jestli Máš Zbouranou Psychiku I Já Jí Mám Někdy Zbouranou Je Toho Na Tebe Prostě Moc Nic Si Z Toho Nedělej Ber To Jako Rýmu Vím Že To Není Jednoduché A Pokud By To Fakt Bylo Moc Běž Za Doktorkou Na Psychiatrí Třeba Ti Na Měsíc Nebo Na Dva Dá Antidepresiva Je To Sice Svinstvo Ale Zkus To Za Dva Měsíce To Moc Neublíží Aspoň Na Toto Špatné Období To Dáš Budu Držet Palce ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex