Zkoušel jste někdo BIO bachovy esence?

585
8.6.18 10:22

zkoušel jste někdo BIO bachovy esence?

Nemáte někdo zkušenost s užíváním esenci? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
8.6.18 10:42

@sobesin asi jsi to nechtěla slyšet, ale ja je zkusila po opravdu úžasných ohlasech tady na emiminu. Lidé vyloženě psali, že měli spánek jak na obláčku, klid, že to bylo dokonce až tak silné, ze museli ubrat… No, zkusila jsem i dvojnásobnou davku a nevidím u sebe ani minimální výsledky, jak kdybych si kapala vodu :nevim: buď jde opět o to, že víra léčí, nebo jsem nějaká výjimka

• Citovat
  • Upravit
585
8.6.18 10:45

No tak spánek jak na obláčku bych brala…právě, že těch informací a reklam je tolik…že člověk neví…počkám ještě na další reakce a děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.6.18 11:08

Já mám s Bachovkama výbornou zkušenost. Ale míchá mi směs přímo na míru moje homeopatka a na psychiku fungují skvěle. Jsem víc v pohodě a v klidu.
Na psychické záležitosti pomáhají víc než homeopatika. Ale chce to vždycky čas, než zafungují. u mě třeba tak 4 dny až týden. Já je používám už několik let, tedy ne trvale. Ale vždycky, když jsem už dlouhodobě podrážděná nebo plačtivá, či v nějakém pracovním stresu, tak mi vždy zabraly a zklidnily. Ale taky je užívám třeba měsíc, dva. A taky záleží na hloubce těch obtíží. Těžko očekávat, že někdo, kdo má depresi si nakape něco do pití a do týdne bude vysmátý jak lečo. Bachovky jsou výborné spíš u takových dlouhodobějších mírnějších obtíží nebo i u hlubších problémů, ale tam dochází třeba jenom k mírnému zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.6.18 11:10

Jo, ale neměla jsem asi BIO, jenom ty „normální“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.6.18 11:15

Holky já jsem po dlouhodobém stresu…dceři zjištěna již větší skolioza páteře, nasazen korzet a to soužití s korzetem a přizpůsobení tomu všemu mě i dceři dalo zabrat…teď se u mě dostavily poruchy spánku, neskutečná únava, nejraději mám večer, kdy mohu zalehnout a nic neřešit atd…hledám pomoc a nechci hned jít k mudr…asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.6.18 11:24

Bachovky by Ti pomoct mohly, ale fakt bych asi nečekala, že si dáš večer kapičky a budeš spát jako nemluvně. Jestli máš monost, podívej se, jestli tuto terapii v okolí někdo dělá a zajdi si tam na konzultaci a namíchání kapek. Taky zkus nějaké jógové cviky a třeba ještě relaxace. Něco najdeš i tady http://www.drnespor.eu/relaxcz.html Ale opravdu nečekej zázrak za jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí