Jsem nucen do tanečních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeruve
6.9.22 12:20
@Janča6 píše:
Tak si pred svatbou muze zajit na kurz tanecnich pro dospele. A treba my jsme na svoji svatbe netancili.

Taky jsme na svatbě netančili a neexistuje síla, která by mě k tomu přiměla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14727
6.9.22 14:18
@Jeruve píše:
@Zabatko
Všechny svoje příspěvky jsi napsala moc hezky a já se s nimi ztotožňuji.
Pro zakladatele… doporučení na vystoupení z komfortní zóny pusť jedním tam, druhým ven. Život ti ještě připraví tolik situací, ze kterých nebude úniku a toho vystoupení z komfortní zóny si užiješ ještě až až. Nevidím žádný důvod k tomu, se do tanečních jakkoliv nutit. Plky o svatbě a ofiko společenských akcích? „Omlouvám se, ale já netančím“ nashlééééé… :mavam:
Jsi svobodný člověk a jestli ses rozhodl, že je ti tanec nepříjemný a nebude součástí tvého života, je to jen tvoje volba. A fakt se neboj, že bys na společenském žebříčku nějak klesl. 8)Co se týká mámy? No chvilku bude řev, možná ticho, náser a pak to přejde. Prachy neřeš. Jsou důležitější věci než prokaoučované taneční. Pokud je to proti tvému přesvědčení, nechoď. :nevim:

Amen! Take neberu ty kecy o vystoupeni z komfortni zony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
6.9.22 15:42
@PaníBovaryová píše:
@Jeremi vždyť potom v dospělém životě nebude umět ani základní taneční držení. Bude držet ženskou jak leklá ryba a ta ho povede. :D Dřív to bývalo normálně součástí tělocviku, ne? :think:

Dyť furt píšu, že pro mě to je součást všeobecného vzdělání. :jazyk:
Mně akorát začala chodit do tanečních dcera. Jdou celá třída, zařídil to jeden z kluků. Myslím, že i pro ty, co se jim moc nechtělo, je to takhle snesitelné - jdou v tlupě a nemusej tančit s úplně cizíma holkama. Mimoto teda mají i speciální přidané hodiny těláku ve škole, kde se budou učit tančit taky (jednou za 14 dní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 15:52

Tak na tanečních jsem byla a dělala si z toho doslova holubník… Nebavilo mě to, měla jsem odpor k cizím dotekům a dodnes tanec nesnáším. Navíc, vidět tam ty nevyspělé kloučky… :mrgreen: Vždy jsem randila s o dost staršími…
Prostě netancuji a je mi ukradené, kdo si o tom co myslí. A takové ty kecy o vystoupení z komfortní zóny si strčte někam. U maturity ani u státnic mě to nijak nedoběhlo…
A ano, stejně tak jsem se vyhýbala i hodinám tv, kde jsem věděla, že se budou hrát nějaké kontaktní hry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.22 15:54

Zakladateli, zdejchnout se odtud můžeš vždy… Sice je to škoda peněz, ale za to už si tvoje matka může sama. Neměla tě nutit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31128
6.9.22 16:00

Hele, co se domluvit že to párkrát zkusíš a pak to kdyztak můžeš vzdát :). Mě matka taky tehdy dokopala na tanecni a zas taková hrůza to nebyla - a navíc z psycholog. hlediska by ses neměl takhle všemu uzavírat, protože tím svoje problémy este prohloubis. Měl bys tomu jít někdy trochu naproti :)
Zkus to a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.9.22 16:06

Můj 16letý syn taky tento týden jde poprvé do tanečních. Chtěl to sám (respektive ho do toho navrtala jedna spolužačka). O víkendu jsme byli koupit oblek a sám koukal, jak mu to sekne. Myslím, že má takové smíšené pocity, jako před každým neznámým krokem, ale v podstatě se těší. Zkus to, já třeba do tanečních nechtěla, ale nakonec na to vzpomínám ráda. Třeba to bude fajn. A když ne, tak skončit můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
6.9.22 20:02

Tak parek se nam vyparil, zrejme dalsi troll, skoda casu zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie