Jsem paranoidní? Zdají se mi sny, že mimi není v pořádku

1780
29.11.12 17:11

Jsem paranoidní?

Asi jsem paranoidní. U doktora jsem na kontrole byla před měsícem a poslední 3 tydny se mi zdá, že neni něco v pořádku. Zdají se mi sny že náš špuntík umřel :( zdálo se to některe taky? Nechci to říkat příteli řekl by mi že jsem zbytečně vyplašená. :( K doktorovi jdu v uterý a bojím se aby bylo všechno v pořádku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59404
29.11.12 17:15

@Mimise a ty jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.11.12 17:18

Ano 13 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
29.11.12 17:22

Mě v těhu ne, až po porodu. Myslím, že jsou ty sny jen plynoucí ze strachu o mimi.
A kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.11.12 17:24

Už příští týden v utery. Tak snad se dočkám a bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.12 17:24

Je to normální… Prostě máš strach. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
29.11.12 17:25

@Mimise to uz by jsi lezela v nemocnici s otravou krve. Neboj, vsechno je v poradku. :) Ja jsem dnes 13+0, v pondelu jsem byla na utz a to bys videla jak mavalo rucickama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.11.12 17:27

Děkuju všem :srdce: Já už si připadam jako blázen :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.11.12 17:49

Nauč se myslet pozitivně a místo stresování se si užívej těhotenství. Takovéhle strachy jsou v těhotenství asi normální, ale musíš je držet trochu pod kontrolou, jinak je to o zdraví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
29.11.12 17:55

Hej kdyz jsem byla tehu tak se mi snad 3× zdalo o potratu-ze jsem potratila-bylo to jako doopravdy proste to ze mne vypadlo :,( plno krve atak no mazec!!!ale ve snari to bylo potrat-zbytecne trapeni ;)…proste jsem se asi podvedome bala nebo nevim..ve skutecnosti jsem na takove veci ani nepomyslela tak nevim :nevim: kazdopadne mas asi taky strach a je to normalni neboj!!!navic smrt znamena ze dotycny bude dlouho zit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
29.11.12 18:05
@circus píše:
@Mimise to uz by jsi lezela v nemocnici s otravou krve. Neboj, vsechno je v poradku. :) Ja jsem dnes 13+0, v pondelu jsem byla na utz a to bys videla jak mavalo rucickama. :)

mně se toto stalo. mimiko bylo bez srdeční akce necelé tři týdny uvnitř a nikde jsem neležela :nevim:

každopádně nechci strašit. v tomto těhu se mi taky zdálo o potratu několikrát a nic z toho nebylo.. tak neboj, všechno bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.11.12 18:12

Děkuji všem :srdce: Už se nemužu dočkat utery až pujdu k doktorovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
29.11.12 18:18

Myslím, že je to podvědomým strachem o mimíska. Já jsem těhotná podruhé, stejně jako u prvního těhu špiním a strach mám stejný jako v prvním těhotenství. Už to tak asi máme. Nejdřív se strachujeme, jestli je mimísek tam, kde má být (tím myslím dělohu), pak aby už začalo tlouct srdíčko, aby prcek rostl a byl
v pořádku atd. atd. No, od začátku do konce se strachujeme a když se mimísek
narodí, je to nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
29.11.12 18:22

@pampalin hezky popsáno ;-) Já jsem teď poprvé těhotná a přesně tak ty strachy občas mám. Naivně si říkám, že až v únoru porodím (snad to bude v únoru-moje nynější noční můra=předčasný porod), tak se konečně přestanu bát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.11.12 18:28
@Mimise píše:
Děkuju všem :srdce: Já už si připadam jako blázen :,(

Měla jsem to teď uplně stejně, jenže jsem měla za sebou jedno nevydařené těhotenství a tam jsem přesně cítila tu chvíli, kdy už jsem věděla, že se něco stalo :nevim: akorát to ještě trvalo než jsem se dostala k doktorovi :| S dalším těhotenstvím jsem fakt měla strach a zdály se mi špatné sny…dokonce ještě v 6. měsíci :| Myslím, že to bude strach! Říkat ti neboj se je asi směšný…ale prostě…NEBOJ SE :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí