Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi jsem paranoidní. U doktora jsem na kontrole byla před měsícem a poslední 3 tydny se mi zdá, že neni něco v pořádku. Zdají se mi sny že náš špuntík umřel
zdálo se to některe taky? Nechci to říkat příteli řekl by mi že jsem zbytečně vyplašená.
K doktorovi jdu v uterý a bojím se aby bylo všechno v pořádku. ![]()
Mě v těhu ne, až po porodu. Myslím, že jsou ty sny jen plynoucí ze strachu o mimi.
A kdy máš další kontrolu?
Už příští týden v utery. Tak snad se dočkám a bude všechno v pořádku.
@Mimise to uz by jsi lezela v nemocnici s otravou krve. Neboj, vsechno je v poradku.
Ja jsem dnes 13+0, v pondelu jsem byla na utz a to bys videla jak mavalo rucickama. ![]()
Nauč se myslet pozitivně a místo stresování se si užívej těhotenství. Takovéhle strachy jsou v těhotenství asi normální, ale musíš je držet trochu pod kontrolou, jinak je to o zdraví. ![]()
Hej kdyz jsem byla tehu tak se mi snad 3× zdalo o potratu-ze jsem potratila-bylo to jako doopravdy proste to ze mne vypadlo
plno krve atak no mazec!!!ale ve snari to bylo potrat-zbytecne trapeni
…proste jsem se asi podvedome bala nebo nevim..ve skutecnosti jsem na takove veci ani nepomyslela tak nevim
kazdopadne mas asi taky strach a je to normalni neboj!!!navic smrt znamena ze dotycny bude dlouho zit ![]()
@circus píše:
@Mimise to uz by jsi lezela v nemocnici s otravou krve. Neboj, vsechno je v poradku.Ja jsem dnes 13+0, v pondelu jsem byla na utz a to bys videla jak mavalo rucickama.
mně se toto stalo. mimiko bylo bez srdeční akce necelé tři týdny uvnitř a nikde jsem neležela ![]()
každopádně nechci strašit. v tomto těhu se mi taky zdálo o potratu několikrát a nic z toho nebylo.. tak neboj, všechno bude dobré ![]()
Děkuji všem
Už se nemužu dočkat utery až pujdu k doktorovi. ![]()
Myslím, že je to podvědomým strachem o mimíska. Já jsem těhotná podruhé, stejně jako u prvního těhu špiním a strach mám stejný jako v prvním těhotenství. Už to tak asi máme. Nejdřív se strachujeme, jestli je mimísek tam, kde má být (tím myslím dělohu), pak aby už začalo tlouct srdíčko, aby prcek rostl a byl
v pořádku atd. atd. No, od začátku do konce se strachujeme a když se mimísek
narodí, je to nanovo.
@pampalin hezky popsáno
Já jsem teď poprvé těhotná a přesně tak ty strachy občas mám. Naivně si říkám, že až v únoru porodím (snad to bude v únoru-moje nynější noční můra=předčasný porod), tak se konečně přestanu bát ![]()
@Mimise píše:
Děkuju všemJá už si připadam jako blázen
Měla jsem to teď uplně stejně, jenže jsem měla za sebou jedno nevydařené těhotenství a tam jsem přesně cítila tu chvíli, kdy už jsem věděla, že se něco stalo
akorát to ještě trvalo než jsem se dostala k doktorovi
S dalším těhotenstvím jsem fakt měla strach a zdály se mi špatné sny…dokonce ještě v 6. měsíci
Myslím, že to bude strach! Říkat ti neboj se je asi směšný…ale prostě…NEBOJ SE ![]()