Naděje umírá naposled, falešné těhu?

1027
28.11.12 14:14

Naděje umírá naposled....

Ahojda kočandy…

Můj příběh není nijak dlouhej, jde jen o to, že do zítra musím žít v totální nejistotě :( Sice jsem těhu-podle mého propočtu 5tt podle mudr 7tt ale on mě
straší, že na ultrazvuku není nic vidět tak, že se jedná asi o falešné těhu z mála případů se to prý stene, že vše roste jen né plod :((((((((včra jsem bulela celej cečer oči mám napuchlé sotva vidím, dnes jsem byla na krvy ale k čemu to pomůže vlastně???On mi včera řekl, že se mám připravit spíš na vyčištění ted před vánocema mám 2,5letou dceru druhé jsme si moc přáli, holky je možné, že mám ještě nějakou naději???dnes se budu celou noc modlit at tam je a at je v pořádku!!!má někdo podobnou zkušenost? mě štve, že si to mudr nedá vysvětlit, že vím kdy jsem cca otěhotněla, jsem tak neštastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
28.11.12 14:16

A to se necháš stresovat od někoho takového? Pokud jsi 5tt, tak je docela v pořádku, že tam lékař ještě nic nevidí a do žádného zákroku Tě nutit nemůže. Kdy si Tě pozval na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.11.12 14:19

To bohužel znám. Tvůj doktor to ale mohl podat trošku jinak. Přesně, nenech se stresoval od takovýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
28.11.12 14:22

Naději máš zcela určitě!!! Zažila jsem si něco podobného - šla jsem na kontrolu v 6tt (podle doktora v 7tt - bral to podle poslední ms, nikoliv podle ovulace) a nebyla patrná srdeční akce. Řekl mi ať přijdu za týden na kotrolu raději na lačno, ať můžeme provést revizi, že se patrně jedná o neprosperující těhotenství. Tomu neprosperujícímu těhotenství jsou dneska 2 roky :D Snaž se zbytečně nestrasovat, ani doktoři nejsou vševědoucí! Držím palce, ať všechno dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek

Měla jsem to samé, strašili mi mimoděložním a chtěli hnát do nemocnice, bylo to 3 dny před vánoci.
Teď máme doma 26.měsíční holčičku.
Stůj si za svýma pokud si myslíš, že můžeš být těhotná později, počkej jestli půjde něco vidět na utz a jestli bude v krvi stoupat hcg

• Citovat
  • Upravit
10349

@ninuska100 hele klid ja byla v 6.tydnu podle ms, ale vedela jsem ze jsem otehotnela pozdeji (mela jsem vsak bolesti) tak jsem byla odeslana do nemocnice, kde na utz nic, tak strasily mimodeloznim, krev odebirali ob den a hcg stoupalo, odmitla jsem revizi a rekla at pockaji za 6dni jsem poprvi uvidela svoje miminko…Za mesic se ma ta moje tecicka narodit…Takze klid a never vsemu co slysis…

Oni totiz vsichni dr berou 28denni cyklus s ovulaci 14den, maji na to ty svy tabulky a uz nevidi ze nektera ma treba cyklus 34dni a ovulaci az 20den…
Verim ze to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
28.11.12 14:23

Mysli pozitivně. Stresem to mimi stejně nezachráníš a jenom si přitížíš. Věř mu, že jestli s vámi má zůstat, tak zůstane. Pokud tě zítra požene na revizi, tak ji odmítní, že chceš ještě počkat. Nikdo tě němůže k tomu nutit.
A plač, až budeš mít důvod. ;-) Bacha ať si ty negativní věci ještě k sobě sama nepřitáhneš!!!

Příspěvek upraven 28.11.12 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1

Pokud jsi 5 tt, tak opravdu se ještě nedá usuzovat, co bude. Není třeba se na nich chystat, jen v klidu počkat týden-14 dní, jak se budu těhotenství vyvíjet. Nebuď smutná, má-li být těhotenství v pořádku, tak bude, nemá-li, tak nebude. Neovlivníš to, ale nesresuj se takhle dopředu, a pokud by tě hned hnal na revizi, můžeš ji odmítnout a vyčkat třeba týden-14 dní. Držím pěsti, aby to dopadlo dobře.

• Citovat
  • Upravit
zrustice

@ninuska100 neblázni, já vím, že je to na palici, ale jsou daleko horší věci. Máš už krásnou holčičku, a i kdyby to teď nevyšlo, vyjde to příště :hug:

• Citovat
  • Upravit
59404
28.11.12 14:28

@ninuska100 kdy byla poslední MS? Krev bral ted poprvé? pokud ano tak trvej na kontrolnim hcg za 2 dny, možné je vše, pokud hcg roste tak bych počkala, u Tomíka všichni že roste jen váček, revizi jsme odmítla a za 3 dny tam byl plod i srdíčko, jen rozdíl mezi dle utz a MS bylo 9dní, no bylo to divné prootže v době kdy jsem měla otěhotnět jsme už měla // za 14 už vše odpovídalo. Pokud testy sílí tak hcg roste a zatim bych byla v klidu, pokud hcg neporoste tak je to špatné ale oni rádi doktoři straší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.11.12 14:31

Děkuji vám všem holky, jste zlatíčka…
Tak, že zítra se podle krve dozvím výsledky a dám vědět, ano 100% vím, že to nemá brát podle poslední menzes, protože já otěhotněla cca 14dní po tak, že prostě logicky nemůžu být v 7t…a je mi také divné hned mě hnát pod kudlu…:( měl by miminku dát ještě čas…jen nevím holky jak a co se pozná z krve jestli je plod živej? Nebo jak, protože on tvrdí, že neroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.11.12 14:34

Markéta 80
poslední ms byla 4.října ovu byla kolem plodné dny 18-23…dnes mi bral krev poprvé, tak, že jednou brát krev nestačí???revize je jako potrat, že?:( omlouvám se za tak hloupé otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.11.12 14:35

Mě prej taky roste jen váček bez plodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.11.12 14:42

Mě bylo řečeno, že malej je mimoděložní. Týden jsme čekali a najednou tam byl a byl tam rovnou i se srdíčkem. Takže tyhle unáhlené závěry miluju. Budu držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
28.11.12 14:43

@ninuska100 hele v 5tt on prostě nic moc vidět nemusí. Pokud jsi byla na jedné kontrole, tak jak pozná, že plod neroste??? Jako že mu neroste před očima nebo jak to myslí?
Pokud by jsi byla skutečně 5tt (dle tvých výpočtů), tak já osobně bych - kdybych neměla obtíže - nic radikálně dřív než za min. 3 týdny neřešila. Můj doktor objednává nejdřív v 8 tt a i pak si myslím, kdyby se mu to nezdálo, tak by pozval znovu za týden či dva a pak řešil. Na revizi ani nemysli a dej všemu čas. Na špatné zprávy je vždy času dost. Je možné, že to třeba opravdu není dobré, ale spíš je vše v pořádku a doktor jen plaší a děsí Tě úplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí