Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
http://diskuse.doktorka.cz/…tehotenstvi/
je tam jedne příspěvek kde si píše že masturbace-sex po 7-mém měsíci těhotenství je roskantí, stahy dělohy– može vyvolat porod… ale nevím, třeba napíše někdo zkušenější ![]()
Ahoj tak já při prvním těhu dělala to samé a hodně často ale spíš chladnější vodu mě bylo zase řečeno že mastrubace je v těhu dobrá že se posilují svaly ale pokud se nějak necítíš tak „zaběhni“ k dr. a uvidíš lepší 10× zbytečně než jednou pozdě ![]()
Pokud máš těhotenství bez problémů a bez omezení, pak ti ani masturbace ani sex nemůže nijak uškodit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky tak asi začnu stím že jsem v 32tt dneska jsem si to udělala proudem vody… nevím jestli se to muže nebo ne… prostě jsem tehdy na to nemyslela… nemuže se něco stát???
Pak jsem na to asi hodku byla nakoupit a celej čas jsem měla šílený návali horka… bylo my hodně nevolno cetíla jsem se hodně slabá… a přitom jsem měla bolesti v podbříšku…od tehdy prostě mam ten pocit v sobě že co nejdřív porodím…
nevím proč ale ten pocit mam.
Ted ležim v posteli a mam zase tý bolesti v podbříšku cítím se hodně slabá unavená… ale nejde my usnout…a přitom my někdy dost silně píchne do zad… co to je? muže to být tou masturbací?
řekla bych, že to jsou jen poslíčci..Dr. mě od 30.tt strašil, že mi hrozí předčasný porod (malá měla hlavičku moc nízko a zkracoval se mi čípek víc než by měl) a zakázal nám sex.No sexovali jsme normálně dle chuti i ta nějaká masturbace samozřejmě proběhla a rodila jsem týden po termínu
A to jsme teda do toho bušili od rána co to šlo jen abych nemusela na vyvolání
Jestli si nejsemš jistá tak zavolej dr.
To bude asi jen souhra nahod a budou to poslicci.my sexovali az do konce(tyden jsem prenasela)
Dělala jsem si to sama snad obden až do konce těhotesntví, přenášela jsem týden.
Ahoj, vsude se pise, ze to nevadi, ale za predpokladu fyziognomickeho tehotenstvi. Ja jsem mela problem donosit do terminu uz prvniho syna. Ted od 30. tydne mam poslicky z jakekoli namahy, nebo kdyz se maly v brichu vic roztahne. Doktor mi naridil klid a ja si ho pochopila i pro tohle. Myslim, ze bych potom skoncila rovnou na porodce. ![]()
Nevim, jak jsi na tom ty, Ale byt tebou, tak bych ted byla v klidu, jsou to asi fakt jenom poslicci, ale uz bych si to odpustila.
Taky jsem praktikovala celé těhu velmi často a týden jsem přenášela. Ale stahy porod vyvolat můžou, ale pokud nemáš rizikové těhu, tak by to vadit nemělo.
Nevím co znamenají poslíčky, ikdyž už jsem po třetí těhu, žádné stahy nemívám, jen mě bolívá spodek břicha. Co se týče tématu, tak já jsem začla mít předčasně stahy právě ze sexu, z orgasmu, ale jestli to je na 100% zrovna tímto, to ti nikdo neřekne.
Poslíčci?
to není nějak brzo na to?
nene cele těhotentví mam v pořádku žádné potíže jsem neměla.. jenom ted tuto… ![]()
*Zakladatelka
Za mě já bych nic nezkoušela.
Do 30tt dobrý, pak se najednou objevilo mlezivo v prsou a podobně, nějaká masturbace taky proběhla, pak jsem šla rodit přečasně ![]()
Za mě radši nic nedělat, jestli se po tom necítíš dobře a nešahat na prsa, nedráždit a pod. ![]()
Mlezivo jsem měla taky… ale už too nějaký ten měsíc zase nemam…
spíš by mě zajímalo jestli to nemuže nějak vadit že si to dělám stou vodou???
*Zakladatelka
Prosím tě, ještě jednou, NEVADÍ! pOKUD NEMÁŠ RIZIKOVÉ TĚHOTENSTVÍ, TAK NEVADÍ. a TO JE JAK ZA STARÝCH DOB, SEX VADÍ, MUSÍ SE LEŽET S NOHAMA NAHOŘE…Sory za casps. Na porod se doporučuje sex, ale sex jako soulož, protože sperma má účinky na porod. Takhle jsi spíš jen namožená.
@Anonymní píše:
Mlezivo jsem měla taky… ale už too nějaký ten měsíc zase nemam…spíš by mě zajímalo jestli to nemuže nějak vadit že si to dělám stou vodou???
*Zakladatelka
Presne pokud nemas rizikové tehotentvi nebala bych se..Rika se ze co je prijemne mamince je prijemne i miminku… ![]()
A s tim mlezivem nevim hele me se obevilo cca tyden od prvnich pohybu takze cca v 17+5..a od ty doby ho mam porad…
Ahoj holky tak asi začnu stím že jsem v 32tt dneska jsem si to udělala proudem vody… nevím jestli se to muže nebo ne… prostě jsem tehdy na to nemyslela… nemuže se něco stát???
od tehdy prostě mam ten pocit v sobě že co nejdřív porodím…
nevím proč ale ten pocit mam.
a přitom my někdy dost silně píchne do zad… co to je? muže to být tou masturbací? 
Pak jsem na to asi hodku byla nakoupit a celej čas jsem měla šílený návali horka… bylo my hodně nevolno cetíla jsem se hodně slabá… a přitom jsem měla bolesti v podbříšku…
Ted ležim v posteli a mam zase tý bolesti v podbříšku cítím se hodně slabá unavená… ale nejde my usnout…