Naděje umírá naposled, falešné těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2445
4.12.12 11:14

@ninuska100
Já byla na revizi před 3 týdny. Ráno jsem přišla na 7h, v 8.30h jsem šla na sál, v 9h byla zpátky na pokoji a ve 14h jsem šla domů. Narkóza je krátká, tak ani není po ní špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.12.12 12:22

@ninuska100 ja mam za sebou taky revizi u prvniho tehotenstvi v 7.tydnu, jak pise market s psychikou je to horsi, ale ty uz alespon jedno decko mas..Od veku to nesouvisi, ja jsem taky mlada a nepocitala jsem s tim ze to takhle dopadne…
Jinak revize probiha tak : Je to malej zakrok v tvem pripade, uspi te, vycisti - rika se tomu taky jinacim slovem kyretáž delohy, a pak mas normalne 6-nedeli…
prijimali me vecer, druhy den rano jsem sla na revizi, a nasledujici den domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.12.12 13:55

Snažilko, a proč u tebe proběhla kyretáž, pokud můžu vědět a za jak dlouho jsi potom mohla začít znovu chtít mimi, lépe řečeno kdy to bylo možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
4.12.12 13:57

@Snazilka2010
Teda to tě tam drželi nějak dlouho! Jak je to dávno co jsi byla na té revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
4.12.12 14:48

@ninuska100 uspí tě a mají takouvou kyretu a vyškrábnou dělohu a za chvilku jsi na pokoji, mě bylo fyzicky ok, ta psychika byla horší :?, navíc u mě potrat zavinil doktor, o to horší pocit :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.12.12 15:38

@pepřenka loni na podzim, ale ja uz tam prijela s krvacenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.12.12 15:41

@ninuska100 zacala jsem krvacet, hcg klesalo tak me vycitsily..Rikali ze je dobry cekat 3mesice, ale ja tak dlouho nechtela cekat…moc to bolelo a chtela jsem to mistecko co nejrychleji zaplnit…cykly ovsem byly priserne..predtim nam otehotneni trvalo jeden rok nez se zadarilo…A po revizi dalsich 7mesciu :-/…
Ale zacali jsme se snazit asi po 5.tydnech od revize protoze ja porevizni ms dostala po 14dnech od vycisteni…A pak si chodila jak se ji zachtelo za 14 dni za 50dni…proste asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.12.12 14:21

Tak holky a je po štěstí, v pátek jdu na revizi v 9týdnu těhu…Mám neskutečný strach, obavy co bude potom tolik jsme si miminko přáli a ono se mu u mě nechtělo být neskutečně to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.12.12 20:18

@ninuska100 mrzi me to ale mas uz apon jedno mimi…Ja prisla uplne o to prvni vymodleny po roce snazeni…a to boli jeste vic, kdyz vis ze te doma nikdo neceka…Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.12.12 07:38

Ano mám mojí milovanou Adrianku za to jsem moc štastná ona mi pomůže z toho brzo ven, určitě. A pak se jen modlit, aby později se zadařilo, protože chci, aby Adri nezůstala jednou na světě sama, budu bojovat a milovat maximálně příští miminko a snad brzo přijde-ted mám v hlavě myšlenky hlavně at je ta noční můra zamnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
6.12.12 08:15

@ninuska100 to mě moc mrzí :( Držím palce, ať to brzy přebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.12.12 11:21

@ninuska100 prejde to, sice psychika bude trosu postamocena, ale budou Vanoce, mas Adrianku, skočte na pečeni, ted ty chmury zasenes, a po Novým roce budes mít po 6-nedelí tak na to budete moc s muzem hupnout..Urcite nezustane sama…A musis ty sama verit ze priste (s Novým rokem) zacne vsechno jinak…A do leta budes mit miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.12.12 14:23

Snažilka 2010

moc děkuji za podporu to mi opravdu pomáhá :)))vážím si každého slůvka, dnes jsem si byla u mudr pro papíry a zítra ráno alou at už to mám zasebou, ale dnes mě začlo bolet břicho jako, když to mám dostat tak snad to zítra vše dopadne dobře…
Pak si dám den dva relax a vlítneme na to cukroví s Adínkou :)
A po novém roce no to ještě nebudeme sexovat přeci až po šestinedělí, vlastně na konci ledna už jo, ale asi raděj na to hned nevlítnem, aby se neopakovalo zase všechno tohle…a vlastně ty jsi se začla s mužem po revizi snažit kdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.12.12 14:32

@ninuska100 hned :) ono se rika ze pokud je telo pripraveno a miminko bude chtit prijit tak prijde…Ja hlavne dostala porevizni ms za 14dni po zakroku obvykle chodi po 4-6.tydnech..Takze snazit jsme se zacali asi po tech 4.tydnech, i kdyz mi doorucovali 3mesice pockat…Podle me neni treba, az se na to budes citit zkuste to…Znam i ty, kteri poctive cekali 3-6mesicu a stejne se to opakovalo…Takze tim to nebude…
Jinak se zadarilo az po 7mesicich proto jsem rada ze jsem ty tri mesice necekali protze by to byl zase cely dlouhy rok snazeni..Ted jsem v 35.tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.12.12 14:38

Tak to už jsi krůček k porodu :) gratuluji…
No pak ti napíšu jak to u nás pokračuje po revizi atd…taky bych chtěla po šestinedělí to začít zkoušet, protože počítám stím, že to budu mít tak rozházené, že ani nebudu mít šanci si spočítat plodné dny tudíž to bude hoddně těžké, ale nevzdám se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí