Jsem pažravá kobylka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45690
9.8.22 09:36
@Atisia píše:
Tak za 2 za 3 nebo kousnout od souseda (partnera :mrgreen: ). Když jsem viděla co si na dovolené byli schopni nastrkat na talíř Angličani… 8o nevěřila jsem, že to jde sežrat. Fazole, parky, dorty, ovoce, burgery, různé pečivo, několik kafi, cola, müssly, vajíčka. A pořád posílali děti pro další. No to byl :poblion: :poblion:. Na takových dovolený např. Jde spíš o to že si danou dobrotu doma tak často neudělám, vlastně mám všechno pod nosem a nemusím se s tím připravovat. Kdo si denně chodí pro rohlíky? No já teda ne.

Jasny, chapu, ja taky miluju hotelovy snidane ze to nekdo pripravi za mne a ze tam jsou veci ktery si normalne na snidani nedelam, ale nemusim se nechutne prezrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
9.8.22 09:38
@lilith1 píše:
Jo fajn jsou jeste zampionky, gration bramburka ta placi ka, grilov. rajce a uzeny losos..k tomu vyborna kavicka, nejlepe vaslehane capuco uz jsem zazila po ranu i champane..no prima zrovna si jdu delat doma snidani..topinka na sucho s masl to jisti :mrgreen:

Tu bramborovou placku mám taky ráda. A pak jsem se naučila na miso polévku.

• Citovat
  • Upravit
7221
9.8.22 09:38

Znám několik lidí co jezdí každý prázdniny ven. Domů se vracejí se 6-8kily navíc :nevim: pokud se chtějí přežrat když si to zaplatili tak prosím. :palec: :potlesk: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
9.8.22 09:52
@krecik.dzungarsky píše:
Právě proto preferuji ve svém věku aktivní dovolenou, kde řeším, co sníst a co ne. Stejně jako kdekoliv jinde, po čtyřicítce už to většina lidí hlídat musí. Navíc při větší fyzické zátěží člověk může v rozumné míře doplnit i sacharidy, jde o to čím. Válení se a přežírání přenechám ráda mladším ročníkům.

Při poslední aktivní dovolený jsme měli k snídani pečená žebra, kuřecí kousky, hovězí
se zeleninou, rýži, ovoce, nějakou dušenou zeleninu, vývar s nudlemi. Další den byla polévka, palačinky (počítali na osobu 6 kousků), ovoce, zelenina. Tam se moc hubnout nedalo :)

• Citovat
  • Upravit
45690
9.8.22 09:58
@Pitaya1 píše:
Při poslední aktivní dovolený jsme měli k snídani pečená žebra, kuřecí kousky, hovězí
se zeleninou, rýži, ovoce, nějakou dušenou zeleninu, vývar s nudlemi. Další den byla polévka, palačinky (počítali na osobu 6 kousků), ovoce, zelenina. Tam se moc hubnout nedalo :)

A to bylo povinny to vsechno snist? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
9.8.22 10:09
@veria píše:
A to bylo povinny to vsechno snist? 8o

Nebylo, ale většina snedla všechno. A strašně se divili že já toho snědla málo a měli strach, že mi to nechutná

• Citovat
  • Upravit
12599
9.8.22 10:19
@Pitaya1 píše:
Tu bramborovou placku mám taky ráda. A pak jsem se naučila na miso polévku.

Ta je taky vyborna a na snidane se nekde nabizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
9.8.22 11:22

Myslim, ze vetsina lidi sni vic, kdyz maji pestrou nabidku a nekdo jiny jim to nachysta (a zaplatili si to :mrgreen: ). Taky psychika - jsem na dovolene, normalne to nemam, s dietou muzu zacit po navratu. :mrgreen: Ja miluju bufetove snidane, ale nalozim si jen tolik, abych to byla schopna dojist a nebylo mi zle. Prijemne se nadlabnout v podstate na cely den, protoze az do pozdniho odpoledne me pak jidlo ani nenapadne. K veceri uz pak nejak rozumne. Jinak mamka mi kdysi vypravela, ze byla na svatbe a tam stoly pretekaly. Potkala se na zachode s pani, ktera se sla vyzvracet, aby mohla pokracovat v jidle, kdyz uz to teda bylo „zadarmo“. I takovi jsou mezi nami. :poblion: Takze, pazrava kobylko, neres a uzivej. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
9.8.22 11:25
@Pitaya1 píše:
se zeleninou, rýži, ovoce, nějakou dušenou zeleninu, vývar s nudlemi. Další den byla polévka, palačinky (počítali na osobu 6 kousků), ovoce, zelenina. Tam se moc hubnout nedalo :)

Ja bych teda na snidani ryzi ani polevku nedala, kdyz nad tim tak premyslim, tak ani nevim proc, proste to pro me neni snidanovy pokrm. :think: :lol: Zato ta snidane, cos popisovala vyse - sunka syr, ovoce… joooo, to muzu. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6654
9.8.22 11:31
@veria píše:
To vse do sebe narves na jednu snidani? 8o Ja bych to do sebe nedostala ani kdybych chtela.

To bych ti prala videt u snidane me :mrgreen: pecivo, sunka, syr, maslo, michana vejce, parecek, jsou toho asi 2 talire a k tomu talir zeleniny. Pak ke kafi nejaky dezert ve sklenicce. Kdo me nezna, tak zasne, ze tohle vse do sebe zvladnu nacpat a pritom nemit gram tuku navic :mrgreen: Bufetove vecere jsou to same, musim ochutnat vse, co tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 11:49

Moje nocni mura je, ze se nekde na nejaky navsteve po*seru :D takze sice nikam nechodim, ale kdyz uz, tak tam nikdy nic nejim. Nebo jen bezpecny jidla. To znamena zadny slehacky, syry, smazeny a podobny, spis neco suchyho :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová