Jsem pažravá kobylka

Anonymní
8.8.22 22:01

Jsem pažravá kobylka

Ahoj dámy, po dalším all inclusive mi vytanula myšlenka, jestli jsem jediná tak divná nebo ne. Dle nápisu už asi tušíte. All incl je masakr, ale pro lem mám i na svatbách, oslavách, snidanich, grilovackach. Není to ani o tom, že bych si to neuměla uvarit nebo neměla finance. Prostě když to vidím po hromadě, tak se neznám a žeru. Kombinace jakási musím vše ochutnat, škoda to vyhodit, je to zdarma, mám hlad. Diety nedržím. Nějak nedokážu přesvědčit hlavu o tom, že tam jsou párky např. pro pány a ovoce pro dámy a kobliha pro děti, já si to prostě naložit všechno :oops: pozná se někdo taky? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
8.8.22 22:20

A všimla jste si, jaké tělo má kobylka? Odpovídá tomu i to vaše?

• Citovat
  • Upravit
7205
8.8.22 22:21

Tak žer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
8.8.22 22:22

:mrgreen: ráda bych poznala někoho kdo to tak nedělá. Chuťovky, brambůrky, čerstvé rohlík a máslem a šunkou, kakao, čokoláda, džus, jogurty s ovocem a lupínky, káva. Nedej bože ryby, chobotnice a další. No to se tam nemůže jen tak válet. To se musí okusit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
8.8.22 22:31

Hlásím se do klubu…na dovolené all inclusive sice nejezdím ale když jsme někde kde se podávají různé dobroty ( svatba, oslava…) Tak velmi ráda obejdu vše co je k dispozici a ochutnám..u nás v rodině je to i celkem žádoucí jinak je to pomalu bráno jako urážka že tam člověk neochutná vše co hostitel připravil…navíc k tomu každý účastník často ještě přiveze něco na přilepšenou takže to fakt bývají velké žranice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
8.8.22 22:39

Rauty a tak moc nemusím, ale hotelové snídaně, to je moje! To snídám třeba hodinu a půl v kuse, i si přivstanu - a sním toho fakt hodně, takže pak většinou následuje jen lehká večeře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.8.22 22:58

Hele ještě přidej running sushi nebo brasilero a jiné :lol: :lol: :lol:

Nekdy si rikam ze nejsem větší prasnice na to kolik sezeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 22:58

Podle mě jsou za jakýmikoliv problémy s jídlem vždycky psychické potíže. Banální a mnohdy i velmi vážné. Nemluvím teď vůbec o poruchách příjmu potravy. Zděděné i skrze generační traumata, ale především je takový člověk odpojený sám od sebe. Klidně uvedu příklady. Třeba u traumatu zneužití z dětství si přeživší, který už je dospělý, získává tímto způsobem kontrolu nad vlastním životem. Pak jsem se s tím setkala u matky pečující o dítě-ležáka, které bylo krmené sondou a potřebovalo neustále polohovat, hlídat životní funkce atd. Předtím štíhlá a šťastná žena se péči o osobu blízkou dostala na 160 kg. Takže bych spíš pátrala po příčině, proč nedokážu mít základní sebekázeň a huntuju si zbytečně zdraví. Někdo třeba zajídá nedostatek lásky, kterou nedostal v dětství. Vždycky, když vidím někoho, kdo má větší nadváhu, tak přemýšlím nad tím, co se mu stalo.

• Citovat
  • Upravit
12603
8.8.22 23:09
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, po dalším all inclusive mi vytanula myšlenka, jestli jsem jediná tak divná nebo ne. Dle nápisu už asi tušíte. All incl je masakr, ale pro lem mám i na svatbách, oslavách, snidanich, grilovackach. Není to ani o tom, že bych si to neuměla uvarit nebo neměla finance. Prostě když to vidím po hromadě, tak se neznám a žeru. Kombinace jakási musím vše ochutnat, škoda to vyhodit, je to zdarma, mám hlad. Diety nedržím. Nějak nedokážu přesvědčit hlavu o tom, že tam jsou párky např. pro pány a ovoce pro dámy a kobliha pro děti, já si to prostě naložit všechno :oops: pozná se někdo taky? :mavam:
@Anonymní píše:
Ahoj dámy, po dalším all inclusive mi vytanula myšlenka, jestli jsem jediná tak divná nebo ne. Dle nápisu už asi tušíte. All incl je masakr, ale pro lem mám i na svatbách, oslavách, snidanich, grilovackach. Není to ani o tom, že bych si to neuměla uvarit nebo neměla finance. Prostě když to vidím po hromadě, tak se neznám a žeru. Kombinace jakási musím vše ochutnat, škoda to vyhodit, je to zdarma, mám hlad. Diety nedržím. Nějak nedokážu přesvědčit hlavu o tom, že tam jsou párky např. pro pány a ovoce pro dámy a kobliha pro děti, já si to prostě naložit všechno :oops: pozná se někdo taky? :mavam:

To jsem mela, kdyz jsem zacinala se segrou cestovat po svete pri snidanich v hotelech, chtela jsem okusit vse, samozrejme zbylo na taliri hafo, segra me karavym zrakem sondovala, ze jsem za buranku. Uz me to preslo..ale cerstve livanecky s dzemikem ovocem a slehajdou pad ou vzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
8.8.22 23:15

Ja to tak nedelam. Napr na snidani si v hotelech davam jen michana vajicka a zeleninu. Na zaver ovoce, treba meloun. Zadne pecivo a nic sladkeho. Nerada odchazim prezrana k prasknuti.
Na all inclusive nejezdim, to jsem byla jednou a nevyhovovalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
8.8.22 23:18
@Atisia píše: :mrgreen: ráda bych poznala někoho kdo to tak nedělá. Chuťovky, brambůrky, čerstvé rohlík a máslem a šunkou, kakao, čokoláda, džus, jogurty s ovocem a lupínky, káva. Nedej bože ryby, chobotnice a další. No to se tam nemůže jen tak válet. To se musí okusit :mrgreen: :mrgreen:

To vse do sebe narves na jednu snidani? 8o Ja bych to do sebe nedostala ani kdybych chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.8.22 23:22

Neprejidam se, chci aby se i dobře běhalo, nechci sebou tahat kila navíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3048
8.8.22 23:24

To já se teda taky ráda a s chutí najím kdekoliv kde si jídlo nemusím chystat sama. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.8.22 23:31

Sezeru a ochutnam vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
8.8.22 23:41
@Anonymní píše:
Podle mě jsou za jakýmikoliv problémy s jídlem vždycky psychické potíže. Banální a mnohdy i velmi vážné. Nemluvím teď vůbec o poruchách příjmu potravy. Zděděné i skrze generační traumata, ale především je takový člověk odpojený sám od sebe. Klidně uvedu příklady. Třeba u traumatu zneužití z dětství si přeživší, který už je dospělý, získává tímto způsobem kontrolu nad vlastním životem. Pak jsem se s tím setkala u matky pečující o dítě-ležáka, které bylo krmené sondou a potřebovalo neustále polohovat, hlídat životní funkce atd. Předtím štíhlá a šťastná žena se péči o osobu blízkou dostala na 160 kg. Takže bych spíš pátrala po příčině, proč nedokážu mít základní sebekázeň a huntuju si zbytečně zdraví. Někdo třeba zajídá nedostatek lásky, kterou nedostal v dětství. Vždycky, když vidím někoho, kdo má větší nadváhu, tak přemýšlím nad tím, co se mu stalo.

Jj, v tech hotelech si ta traumatka vsichni léčíme :lol:

Kazdopadne, jasne, ja se teda na navstevach, svatbach a hotelech nehlidam, nastesti co jsem stara, tak uz mam ty chute vcelku vyhraneny, takze si uz vybiram, tudiž nejsem takovej tank :lol:

Na jihu miluju zeleninu, grilovanou, nakladanou, vsechny ty lilky, vyborne kořeněné salaty, ty sýry, grilovane maso, mistni chleba, mňaaaaam. Jedine, ze nejim to, co mam doma, takže třeba rejži, brambory…

Pak jsou na hotelu vetsinou hnusne zmrzliny a vubec zakusky. Tak si dam tu bakhlavu, kterou miluju a sklenici vina. Po ctyrech dnech pololowcarb se dosladim (livanecky s čokoladou, croissaint, hodne chleba, klidne tu pizzu a colu) a zbytek uz dojedu zase na zelenine s masem a olejem :P

Jo, a pickels :srdce: :srdce: :srdce:

Na navštevach zase vynechavam univerzalni šneky a tyhle levny pochoutky :roll:, jinak chlebíčky, zákusky, bramburky…nejsem liná žrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová