Jsem po embryotransferu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
20.2.15 14:18

@JayLee :mavam: :mavam:
Můžu vědět jak stará byla ta embrya? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.2.15 14:19

@Mango_Lassi tak to se pleteš.. tvé dítě se vyvíjí pod vlivem kofeinu, což je stimulant.. Nevím kolik ho vypiješ denně, ale při vyšších dávkách se může jeho vliv projevit. Mezi účinky kofeinu patří stimulace nervové soustavy, dítě kofein po narození hodně špatně odbourává a trvá i několik dní, než ho vyloučí, může být po narození pak dráždivé, neklidné.. Ale jedno slabší kafíčko denně asi neudělá nic.. fakt záleží na dávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.2.15 21:21
@lekarnicka28 píše:
@Mango_Lassi tak to se pleteš.. tvé dítě se vyvíjí pod vlivem kofeinu, což je stimulant.. Nevím kolik ho vypiješ denně, ale při vyšších dávkách se může jeho vliv projevit. Mezi účinky kofeinu patří stimulace nervové soustavy, dítě kofein po narození hodně špatně odbourává a trvá i několik dní, než ho vyloučí, může být po narození pak dráždivé, neklidné.. Ale jedno slabší kafíčko denně asi neudělá nic.. fakt záleží na dávce.

vidim, ze jsi tu uplne nejchytrejsi. umim taky cist a google mam.
piju ho uplne normlne, jedno latte denne standard ;-)

• Citovat
  • Upravit
19198
21.2.15 07:58

@JayLee To by vycházelo na třídenní bez PK :think: :think: Ani blastocysty by to nebyly. No nevadí, jen se ptám, protože my si chceme nechat zavést 2 a v CARu se jim to moc nelíbí, kdybych řekla 3 tak by DR. asi omylo :mrgreen: Ale máme teda na mrazáku 6ti denní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
21.2.15 08:05

@Kikuška90 V našem CARu by taky 3 nedali a spíš všechny přesvědčují na 1 embryo a myslím, že i s jedním mají velkou úspěšnost. Vždy jsem byla na ET až pátý den po transferu a teprve až pátý den to byly blastocysty, tak máš asi pravdu po třech dnech to není PK. Po třech dnech to jsou moruly, pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.2.15 08:08

@Dasha01 Já jdu až na KET, embrya ještě vyšetřují na genetiku. Proto asi nechtějí nechat zavést 2. Ale jsem po jednom neúspěšném IVF s ET, tak si za těma 2 stojím. Zakázat nám to přeci nemůžou :think: :nevim: A ano po třech dnech jsou to moruly a ty se klidně zavádějí ve 3, protože se nepočítá s tím, že by se chytly všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
21.2.15 08:15

@Kikuška90 Taky jsem měla u 2. dítka genetiku, ale jen tu co se dělá bez nutnosti odsunutí ET, protože mám s KET špatnou zkušenost, tak jsem tu přesnější odmítla. U 3 embryí nám našli chybu a 4 byly zdravé, tak jsem si nechala dát jedno a vyšlo to. S tímto vyšetřením jsem měli šanci na úspěch cca 65% a vzhledem k tomu, že už jsme měli doma jedno dítko, tak jsem nechtěla dvojčata riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.2.15 21:26

@Mango_Lassi ale jasně.. jsem psala, že jedno slabší kafe neuškodí..
A znám několik kuřaček, co si odmítají připustit, že by dítěti mohly škodit.. A znám i feťačku s krásnou zdravou holčičkou (alespon to tak zatím vypadá), byť byla celou dobu na substituční droze…každý svého štěstí strůjcem, ale některá pokoušení štěstěny jsou naprosto zbytečná..
A aby nedošlo k mýlce, upřímně ti přeju zdravé pohodové usměvavé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.4.19 17:01

Těhotenství

Ahojte holky chci se zeptat v pondělí 1.4.2019 jsem měla embryotransfer,kdy můžu zkusit test..jeden test jsem zkoušela dnes a byl negativní..dali mi 2 embryjka..děkuji za rady..mám ještě naději..Příští týden v pátek mám jít na krev a kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
4.4.19 20:14

ahojky, to je nesmysl dnes delat test, to ti nemuze ani nahodou ukazat nic…ja byla dvakrat a nejdriv po tydnu jsem delala test a spis az po deviti dnech a taky zalezi kolikadenni embryjka to byla…jinak po tydnu kdyz jsem delala test od zavedeni, tak snehobilo a az rano nepatrny duch…ale i tak to bylo brzo. Ale udelala bych si ho pristi utery a to by ti uz neco mohlo ukazat :D neboj se, dnesek je opravdu nesmysl. To fakt nic neukaze a pokazde jsem mela dve embryka zavedena a pokazdese chytlo jendo z nich :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.4.19 20:21

Těhotenství

Říkala mi že to je 5den oplodnění takže 5denni embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
4.4.19 20:35

Ahoj holky, já byla na ET 13.3. testovala jsem až po 12 dnech nechtěla jsem se zbytečně stresovat kdyby tam nic nebylo. A všechny 4 testy co jsem si udělala byli pozitivní. Příští týden ve středu mě čeká vyšetření v Caru. Jinak embryotransfer byl po PK kdy mi zaváděli jednu blastocystu a jednu nám ještě zamrazili. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
4.4.19 21:27

jinak petidenni jsem mela poprve a nejdrive po tydnu, spisosi dnec byl slaby duch…podruhe jsem mela tridenni a take osm dni az devet di duch…rika se, ze az po deseti dnech nejdrive, ale myslim, ze po tech osmi dnech muzes testovat…vim jak je to narocne na psychiku, drz se! Jinka ja poijela cervene vino, jedla ananas a chilli na udrzeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
4.4.19 21:28

doufam, ze je to k preceni a pochopeni, nejak jsem se zamotala :mrgreen: fakt testuj az po osmi dnech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.20 17:44

jsem po emryotransferu

Jsem po embryotransferu už sedmý den bylo vložené jedno emryo mám bolesti jako při Ms ale mám strach jestli se to povedlo moc bych si to přála snažíme se už 2 a půl roku potřebovala bych trochu uklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí