Jsem s rodinou, ale sama

2090
25.12.13 19:26

Jsem s rodinou, ale sama...

Už dva roky. Nedávno jsem se dávala do kupy začalo se mi dařit překonala jsem všechny strašáky, deprese. A pak přišla rána. Přišla jsem o tatínka, mamka o manžela, babička o syna. Všechno se zase zhroutilo. Na štědrý den to byli 2 měsíce. :( Jde o to že bydlím v baráčku s babičkou a s mamkou. Už dva roky a krom dětí a jich a emimina nemám nikoho. Dosud jsem nebyla schopná, Praha mi nesedí a sedět nebude ale nemohu si vybírat.
Ráda bych někam zašla večer na pivo s někým pokecat kdo má třeba podobné problémy, poslechnout hudbu, pobavit se. Já vlastně nevím.
Já jen nevím jak vždycky jsem měla na kamarádky štěstí od kolébky v podstatě :D Páju, později Lůcu a díky nim jiné a jiné kamarády. Sama jsem to nikdy neuměla a s dětma a někde kde mi to nesedí je to těžké..
prostě a lidsky.. den co den pořád to samé… zajde někdo na víno, pivo, kafe? Praha východ, kolovraty, říčany, uhříněves… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4750
25.12.13 19:47

Časem zase bude lépe :kytka: snad někoho najdeš kdo by zašel na pokec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
25.12.13 21:00

Doufám v to stále.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
25.12.13 21:23

Podobne problemy nemam, ale mam hromadu jinych :(. A jsem z petrovic. Uhrineves mam kousek. Jinak jsem z moravy. Praha mi nesedi, ale zaruka prace a nulovy majetek me tady drzi

• Citovat
  • Upravit
2090
25.12.13 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová