Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
manžel musí na silvestra i na Nový rok na noční do práce.. takže ja jsem sama s dcerou. mám možnost jít na silvestra k mým rodičům, kde bude „párty“ cca 15 lidi.. moji bratranci, tety, strejda.. mě se tam ale moc nechce.. nejenže dcera ma dost tenke spani.. takže se bojím, že by se budila.. a navíc.. oni tam dost popíjejí.. ja jeliož ještě kojim pít nemůžu.. hrají tam hry activity, partička.. no prostě se mi tam nechce.. dneska jsem potkala ve měste jednu tetu a ta se strašně divila proč tam nejdu.. že mam jít.. že bude sranda..
to stejné manžel mi říká, co budu dělat doma sama.. že at nejsem putka a jdu tam..
no ja nevím.. je fat divné být doma na silvestra sama?
Pro mě to divné není, Silvestra vůbec neprožívám
Ale každý to vidí jinak. Já bych se být tebou nenutila kvůli ostatním, musí se chtít hlavně tobě ![]()
Nejsi puťka, jsi domácí pecka ![]()
Když se ti chce být samotné doma, tak to divné není a klidně buď ![]()
Vůbec bych to neřešila. To nucené silvestrovské veselí mi nikdy moc neimponovalo…
Divné to není…spíš je divné, že se tady musíš ujišťovat u cizích lidí jestli nejsi divná, že chceš mít na silvestra klid
My třeba letos přemýšlíme, že celou půlnoc zaspíme…ťuknout si můžeme než pujdeme spát a je to. Mezi lidi bych sice šla, ale máme novorozeňatko takže letos máme smůlu
Být tebou jsem klidně doma sama, udělám si něco dobrého na mlsání a s radostí to všechno zaspím ![]()
Dcera má na Silvetra 1.narozeniny(narodila se před půlnocí) taky mě všichni přemlouvají, at někam jdu..ale mě teda ani nehne!! v tak významný den budu prostě se svou holčičkou a ostatní at si trhnou sandálem!!! ![]()
Prč bys byla divná? já taky nesnáším to bavení se na povel… ideální Silvestr pro mě je - udělat chlebíčky, pustit telku, hodit nohy nahoru, nechat děti dělat si co chtějí a nazdar…
Tak nikam nechoď. Já nesnáším silvestra, nejradši bych ho prospala. Přijde mito nesmyslný, oslavovat to že se změní párčísel ![]()
Vůbec nejsi divná..
chlap si kvůli silvestru přehazoval směny, aby mohl být doma, ale já hodlám jít spát normálně, protože počítám, že prcek bude vstávat po šesté.. ![]()
@ynax píše:
Prč bys byla divná? já taky nesnáším to bavení se na povel… ideální Silvestr pro mě je - udělat chlebíčky, pustit telku, hodit nohy nahoru, nechat děti dělat si co chtějí a nazdar…
tak nějak bych si to představovala..
a proč bych měla byt divná.. pravě proto, že se nejdu „bavit“ a veselit.. a že chci být sama..
jako klidně at tady přijdou, ale at sedime.. kouame na teklu a nemusím nic nacvičovat.. ![]()
Není, taky budu sama, se dvěma dětma.. půjdu normálka spát, silvestra neslavím
Ahoj taky Silvestra neslavím, nikdy mě nebavil, a neprožívám ho vůbec
Tak když se ti nechce, tak nechoď. I to uveď jako důvod.
Můj milý je také na Silvestra přes noc v práci, tak jdu s miminem, pár chlebíčky, křupkami a rychlými špunty za ním. Ale ne každý může, že.
Já bych nikam nešla, na Silvestra je mi nejlíp doma a dělat, že se nic neděje.. Silvestr je otrava. ![]()
Pokud se Ti nechce, zůstaň doma
mám doma půlroční a silvestr bude doma u tv. Nemám ráda oslavy na povel, nejlepší jsou neplánované akce a do nich silvestr určitě nepatří ![]()