Zvláštní vkus

1654
21.12.13 16:12

Zvláštní vkus

Má vaše tchyně /nebo jiný příbuzný/ taky tak zvrácený vkus :lol:? Šla s mým mužem nakupovat stojan na stromek, my máme letos totiž poprvé živý. Představovala jsem si úplně normální, obyčejný kovový stojan, třeba zelený :), stromek máme malý, cca 120cm ;). - s tím, že je to úžasný designový kousek. Pak mi volala i tchyně, jak se mi to líbí, že jí moc… :lol:
Ozdoby máme fialové, modré, červené (z různých let). To bude ještě zajímavé :mrgreen:

Jinak, kdyby se někdo ptal, proč jsem si stojan nevybrala sama. Tchyně by byla letos na Vánoce sama, tak jsem ji pozvala k nám /i když se upřímně nemáme rády a spíš si snažíme vyklízet cestu/, na Vánoce by opravdu nikdo sám být neměl a švagrová se na ní vykašlala…takže stojan měl být revanš, o mé představě věděla, ale tohle se jí prý líbilo víc. Fakt netuším, jak to sladím :mrgreen:, ale myslela to dobře :nevim:

co pěkného jste kdy dostaly/i vy? Nebo i nepěkného ;)

Příspěvek upraven 25.12.13 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missy_X
21.12.13 16:13

Kýč jak bič. :potlesk: :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
35545
21.12.13 16:15

@Allons-y :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty fole, na to nemá ani naše mamka a to je také milovnice kýče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
21.12.13 16:15

Ty voe, to je kyc! :) Ja se rada pochlubim po Vanocich, ale mame doma kukacky z PVC, coz jsme dostali darek ke svatbe - rada pozdeji vyfotim.Je to unikum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.12.13 16:16

@ne-silenamatka :potlesk: to zní krásně, ale tchyni to radši neukážu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.12.13 16:17

A dodám, že od mamky jsem tedy dostala spoustu různých figurek…sloníci,.. a sklaplo mi, když jsem dostala blikajícího andělíčka, posypaného takovými glitry a křídla měl z peří. :mrgreen: Mamka stále kontroluje, jestli je vystaven…tedy teď už je tak šikovně „zastavěn“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.13 16:17

@Allons-y

máhodou mně se to líbí, je to keramika a až tam dáš stromek tak to bude vypadat taky jinak, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
21.12.13 16:18

Mně to zas tak strašné nepřijde, minimálně letos bych to použila, aby se neřeklo, a příští rok můžeš třeba pořídit sama jiný stojan, tohle se může třeba „rozbít“. Ozdoby uvedených barev bych určitě nepoužila, dala bych tam třeba slaměné ozdoby nebo perníčky a jablíčka apod. Zlatá barva by taky nemusela vypadat špatně.

• Citovat
  • Upravit
1654
21.12.13 16:18

@kozisek :mrgreen: :mrgreen: toho se přesně obávám. Příští rok koupím kovový sama a zkusím to uhrát na to, že to nechci každý rok stejné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.12.13 16:19

:lol: :lol: Ty bláho-to je opravdu unikát :lol: :lol:
Možná nešťastnou náhodou pustit tak z 1-2 metru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.12.13 16:20

@Allons-y nemohla bys to pak vyfotit i s tím stromkem? já nemám tak bujnou fantazii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.12.13 16:21

Já jsem kdysi od tchýně dostala umělou kytku v květináči, ale už ji bohužel nemám - „nešťástnou náhodou“ se mi rozpadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
21.12.13 16:22

Teda, velmi zajímavé :mrgreen: Ale časem si určitě zvyknete :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.12.13 16:23

@Halamka no je to asi ze sádry a nějakej beton, ono je to děsně těžký
@origo jistě, to se musí zadokumentovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
21.12.13 16:24

@kozisek jo tak andělíčka máme taky :mrgreen: Před dvěma lety se omylem rozbil (opravdu to bylo omylem, pes se zbláznil a sundal celou poličku :mrgreen: ) když si toho tchyně všimla nelenila a donesla hned druhého :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová