Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má vaše tchyně /nebo jiný příbuzný/ taky tak zvrácený vkus
? Šla s mým mužem nakupovat stojan na stromek, my máme letos totiž poprvé živý. Představovala jsem si úplně normální, obyčejný kovový stojan, třeba zelený
, stromek máme malý, cca 120cm
. - s tím, že je to úžasný designový kousek. Pak mi volala i tchyně, jak se mi to líbí, že jí moc… ![]()
Ozdoby máme fialové, modré, červené (z různých let). To bude ještě zajímavé ![]()
Jinak, kdyby se někdo ptal, proč jsem si stojan nevybrala sama. Tchyně by byla letos na Vánoce sama, tak jsem ji pozvala k nám /i když se upřímně nemáme rády a spíš si snažíme vyklízet cestu/, na Vánoce by opravdu nikdo sám být neměl a švagrová se na ní vykašlala…takže stojan měl být revanš, o mé představě věděla, ale tohle se jí prý líbilo víc. Fakt netuším, jak to sladím
, ale myslela to dobře ![]()
co pěkného jste kdy dostaly/i vy? Nebo i nepěkného ![]()
Příspěvek upraven 25.12.13 v 11:15
@Allons-y
ty fole, na to nemá ani naše mamka a to je také milovnice kýče ![]()
Ty voe, to je kyc!
Ja se rada pochlubim po Vanocich, ale mame doma kukacky z PVC, coz jsme dostali darek ke svatbe - rada pozdeji vyfotim.Je to unikum ![]()
A dodám, že od mamky jsem tedy dostala spoustu různých figurek…sloníci,.. a sklaplo mi, když jsem dostala blikajícího andělíčka, posypaného takovými glitry a křídla měl z peří.
Mamka stále kontroluje, jestli je vystaven…tedy teď už je tak šikovně „zastavěn“ ![]()
máhodou mně se to líbí, je to keramika a až tam dáš stromek tak to bude vypadat taky jinak, uvidíš ![]()
Mně to zas tak strašné nepřijde, minimálně letos bych to použila, aby se neřeklo, a příští rok můžeš třeba pořídit sama jiný stojan, tohle se může třeba „rozbít“. Ozdoby uvedených barev bych určitě nepoužila, dala bych tam třeba slaměné ozdoby nebo perníčky a jablíčka apod. Zlatá barva by taky nemusela vypadat špatně.
@kozisek
toho se přesně obávám. Příští rok koupím kovový sama a zkusím to uhrát na to, že to nechci každý rok stejné ![]()
Ty bláho-to je opravdu unikát
![]()
Možná nešťastnou náhodou pustit tak z 1-2 metru?
@Allons-y nemohla bys to pak vyfotit i s tím stromkem? já nemám tak bujnou fantazii ![]()
Já jsem kdysi od tchýně dostala umělou kytku v květináči, ale už ji bohužel nemám - „nešťástnou náhodou“ se mi rozpadla…
@Halamka no je to asi ze sádry a nějakej beton, ono je to děsně těžký
@origo jistě, to se musí zadokumentovat
![]()
@kozisek jo tak andělíčka máme taky
Před dvěma lety se omylem rozbil (opravdu to bylo omylem, pes se zbláznil a sundal celou poličku
) když si toho tchyně všimla nelenila a donesla hned druhého ![]()