Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj potrebuji zjistit pro otce jak tento pripravek funguje a zda pomaha? Otec se uz delsi dobu snazi zhubnout a tak by ho zajimalo zda ma cenu tento produkt vubec kupovat? Predem dekuji za odpovedi
@marinka5 jsou to vyhozený peníze, jako všechny prášky na hubnuti
Ahoj,
no, ja si koupila dve baleni na 60dnu…podle vsech informaci bych ted byla podvyzivena…no nezhubla jsem nic…akorat jsem vyhodila penize. DOkonce jsem to chtela reklamovat, ale nejak na to nereagovali. I jsme napsala tuhle zkusenost na ten jejich web, ale neuverejnili ji…
to asi vypovida o vsem…
Logicky… kdyby to fungovalo, proč by byli tlustí lidé? ![]()
Vyhozené peníze
@marinka5 já si je chtěla taky koupit, hledala jsem na internetu informace a recenze, chválej to pouze na stránkách kde se green cofe prodává, jinak na ostatních diskuzích nikdy nikdo nezhubnul ![]()
@marinka5 Jo, pomáhá, když se k tomu dotyčný začne hýbat a upraví jídelníček.
@marinka5 zaplať otci výživového poradce. Anebo ať si zajde na obezitologii, tam to má na pojišťovnu. Anebo trenéra v posilovně. To musíš ty vědět, co na otce bude fungovat, rozhodně ne tabletky. To mu radši kup Celaskon
ten má naprosto stejný účinky na hubnutí jako Green coffee a s tím já zkušenosti teda mám ![]()
Já si to koupila. Jím ty tablety měsíc a nezhubla jsem ani kilo ![]()
Máma si to koupila 60 tablet. A schodíla 5 kg, 2 kg se jí zase vrátili, a ted opet kg dole behem mesice a půl…
Ale osobní zkušenost nemám. Možná se jen odvodnila, nevím…
Ale neměla absolutní hlad, jedla jen jednou denně, a to není zrovna dobrý teda…
Jsem teď viděla recenze k danému přípravku u reklamy s možností vložit vlastí a jak to všichni děsně chválí, tak jsem chtěla napsat, že podle 99% žen jsou to vyhozené peníze a zajímalo by mě, zda by to dali na net
.
Já začnu vždy hubnout, když jím do cca 5hod., to si dám véču a pak večer ananas. Jenže je to na pendrek, když teď tou dobou musím pro děti do školky a večeřet ve 3je brzo a až přijdeme po 18hod., to už je o ničem.