Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Allons-y kolik to stálo? tady se někdo pěkně plácnul přes kapsu…
@Anonymní píše:
Tvoje tchýně by si dobře rozumněla s mojí…![]()
Nedávno mi přinesla „krásný“ venkovní teploměr, plastovou žábu přes čtvrt okna.. Prostě radost pohledět.. A k vánocům nám koupila tapety na zdi, protože jsme předělávali dětský pokoj a ložnici tak prý aby jsme tam měli něco pěkného..
(to mi sdělila, když už jsme měli nakoupene barvy a nálepky na zeď do dotského pokoje, prý jestli si tam necháme místo aspoň za postelý, že pro nás má tohle… )
@origo
netušim (překvapivě nenechala cenovku)…kolik odhaduješ? ![]()
Jo a ještě jsem si vzpomněla…sice to není teda kýč, ale jednou jsem od tchyně dostala na narozeniny papírové kuchyňské utěrky
Kdo ví co tím chtěla tehdy říct ![]()
no, příští rok to schováš pod nějaký latkový kryt a maš vystarno ![]()
ja mam v planu něco takovýho

naš znamý měl taky chaloupku a ještě se točila - jako děcka jsme to obdivovali ![]()
@Allons-y píše:
Má vaše tchyně /nebo jiný příbuzný/ taky tak zvrácený vkus? Šla s mým mužem nakupovat stojan na stromek, my máme letos totiž poprvé živý. Představovala jsem si úplně normální, obyčejný kovový stojan, třeba zelený
, stromek máme malý, cca 120cm
.
Můj muž nadšeně donesl toto- s tím, že je to úžasný designový kousek. Pak mi volala i tchyně, jak se mi to líbí, že jí moc…
Ozdoby máme fialové, modré, červené (z různých let). To bude ještě zajímavé![]()
Jinak, kdyby se někdo ptal, proč jsem si stojan nevybrala sama. Tchyně by byla letos na Vánoce sama, tak jsem ji pozvala k nám /i když se upřímně nemáme rády a spíš si snažíme vyklízet cestu/, na Vánoce by opravdu nikdo sám být neměl a švagrová se na ní vykašlala…takže stojan měl být revanš, o mé představě věděla, ale tohle se jí prý líbilo víc. Fakt netuším, jak to sladím
co pěkného jste kdy dostaly/i vy? Nebo i nepěkného, ale myslela to dobře
Strašný kýč. Nechtěla bych vidět její obývák.
@analoja
a tak to by šlo! Snad bude hodně dárků a nepujde to vidět
… syn mě přesvědčoval, že tam bydlí skřítci, tomu se to líbí ![]()
@Allons-y píše:
@origonetušim (překvapivě nenechala cenovku)…kolik odhaduješ?
já bych za to dala 500 Kč ![]()
To je fakt paráda! Ještě že to nikde nezmerčila moje mamka, určitě by hned koupila aspoň 3, do zásoby, kdyby se jeden rozbil.
Ona tyhle kýče miluje.
@Deníííí manžel říká, že teplo domova vychází z pochvy
, takže tohle to zabilo úplně ![]()
A nebo kolem domečku bych dala nějaké postavičky..jako pojmout to na novodobý betlém ![]()
Tvoje tchýně by si dobře rozumněla s mojí…
Nedávno mi přinesla „krásný“ venkovní teploměr, plastovou žábu přes čtvrt okna.. Prostě radost pohledět.. A k vánocům nám koupila tapety na zdi, protože jsme předělávali dětský pokoj a ložnici tak prý aby jsme tam měli něco pěkného..
(to mi sdělila, když už jsme měli nakoupene barvy a nálepky na zeď do dotského pokoje, prý jestli si tam necháme místo aspoň za postelý, že pro nás má tohle… )