Zvláštní vkus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.13 16:25

Tvoje tchýně by si dobře rozumněla s mojí… :D :mrgreen: Nedávno mi přinesla „krásný“ venkovní teploměr, plastovou žábu přes čtvrt okna.. Prostě radost pohledět.. A k vánocům nám koupila tapety na zdi, protože jsme předělávali dětský pokoj a ložnici tak prý aby jsme tam měli něco pěkného.. :lol: (to mi sdělila, když už jsme měli nakoupene barvy a nálepky na zeď do dotského pokoje, prý jestli si tam necháme místo aspoň za postelý, že pro nás má tohle… )

• Citovat
  • Upravit
231
21.12.13 16:25

@Allons-y kolik to stálo? tady se někdo pěkně plácnul přes kapsu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
21.12.13 16:26
@Anonymní píše:
Tvoje tchýně by si dobře rozumněla s mojí… :D :mrgreen: Nedávno mi přinesla „krásný“ venkovní teploměr, plastovou žábu přes čtvrt okna.. Prostě radost pohledět.. A k vánocům nám koupila tapety na zdi, protože jsme předělávali dětský pokoj a ložnici tak prý aby jsme tam měli něco pěkného.. :lol: (to mi sdělila, když už jsme měli nakoupene barvy a nálepky na zeď do dotského pokoje, prý jestli si tam necháme místo aspoň za postelý, že pro nás má tohle… )
:mrgreen: :dance: Ta žába by taky stála za zdokumentování.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.12.13 16:31

A tak vznikla skupina odpůrců kýčů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.12.13 16:32

@origo :think: netušim (překvapivě nenechala cenovku)…kolik odhaduješ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
21.12.13 16:34

Jo a ještě jsem si vzpomněla…sice to není teda kýč, ale jednou jsem od tchyně dostala na narozeniny papírové kuchyňské utěrky 8o Kdo ví co tím chtěla tehdy říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.12.13 16:35

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, příští rok to schováš pod nějaký latkový kryt a maš vystarno ;)

ja mam v planu něco takovýho

naš znamý měl taky chaloupku a ještě se točila - jako děcka jsme to obdivovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.12.13 16:36
@Allons-y píše:
Má vaše tchyně /nebo jiný příbuzný/ taky tak zvrácený vkus :lol:? Šla s mým mužem nakupovat stojan na stromek, my máme letos totiž poprvé živý. Představovala jsem si úplně normální, obyčejný kovový stojan, třeba zelený :), stromek máme malý, cca 120cm ;).
Můj muž nadšeně donesl toto - s tím, že je to úžasný designový kousek. Pak mi volala i tchyně, jak se mi to líbí, že jí moc… :lol:
Ozdoby máme fialové, modré, červené (z různých let). To bude ještě zajímavé :mrgreen:

Jinak, kdyby se někdo ptal, proč jsem si stojan nevybrala sama. Tchyně by byla letos na Vánoce sama, tak jsem ji pozvala k nám /i když se upřímně nemáme rády a spíš si snažíme vyklízet cestu/, na Vánoce by opravdu nikdo sám být neměl a švagrová se na ní vykašlala…takže stojan měl být revanš, o mé představě věděla, ale tohle se jí prý líbilo víc. Fakt netuším, jak to sladím :mrgreen:, ale myslela to dobře :nevim:

co pěkného jste kdy dostaly/i vy? Nebo i nepěkného ;)

Strašný kýč. Nechtěla bych vidět její obývák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.12.13 16:36

@analoja :mrgreen: a tak to by šlo! Snad bude hodně dárků a nepujde to vidět :mrgreen:… syn mě přesvědčoval, že tam bydlí skřítci, tomu se to líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.12.13 16:37
@Allons-y píše:
@origo :think: netušim (překvapivě nenechala cenovku)…kolik odhaduješ? :mrgreen:

já bych za to dala 500 Kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.12.13 16:44

Hele, ber to pozitivně..kýč dělá kouzlo domova :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
21.12.13 16:44

To je fakt paráda! Ještě že to nikde nezmerčila moje mamka, určitě by hned koupila aspoň 3, do zásoby, kdyby se jeden rozbil. :mrgreen: Ona tyhle kýče miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.12.13 16:46

@Deníííí manžel říká, že teplo domova vychází z pochvy :mrgreen:, takže tohle to zabilo úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.12.13 16:49

A nebo kolem domečku bych dala nějaké postavičky..jako pojmout to na novodobý betlém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
21.12.13 16:52

.

Příspěvek upraven 20.01.19 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová