Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás všechny co tedy nedodržujete striktně pust. A zajímalo by mě co tedy 24.12. obědváte??? Nakonec vždycky nějakou blbost vymyslím, ale tentokrát už mi došla inspirace čím nakrmit ty moje hladové krky ![]()
Kuba je takový typický jídlo ![]()
Jinak nevím, přiznávám, že si ty obědy nějak nevybavuju.
V naší rodine jsme tedy vyhlizeli prase
, ale u manzela objedvali vinou klobasu
Kubu taky děláváme, ale já ho nějak nemusím.
Jinak většinou obědváme to, co večeříme. Akorát kapra máme třeba obaleného v paprice k obědu. Já si dám většinou br. salát, protože jsme natěšení a více méně tak celý den ujídáme.
Neobědváme, na prasátko si už nehrajeme ale přes den jíme tak nějak normálně s tím že večeře je v 5 ![]()
@smilestrawberry To je dobrej nápad s tou vinnou klobásou jen jsem ještě v životě nejedla kupovanou jen dělanou od mamky. Tak to bych teda měla dilema jakou koupit aby byla dobrá ![]()
Příspěvek upraven 20.12.13 v 23:52
My cely den prubezne uzirame salat - svadime to na kontrolu kvality ![]()
@marguaret Co si pamatuju, doma jsme nikdy teplý oběd nemívali, vždycky byla vánočka s marmeládou, ale odpoledne chodíváme k babičce a ta vaří místo rybí polévky kyselicu, to se asi počítá místo toho oběda
Máme to takhle co si pamatuju, každý rok to stejné a nikdo si nestěžuje, tak třeba taky můžeš zavést jedno jídlo, které bude pro vás vánoční
Cely den uzobavame chlebicky, vanocku, cukrovi a k obedu delavame vyvar s jatrovymi knedlicky:-) a kolem 5-6 hodiny salat a rizek ci kapra:-)
Neobedvame. s kaprem, salatem a polivkou je prace i tak a proc se predrit
vydatna snidane staci. vecere aspon lepe chutna ![]()
@marguaret v.klobásu kupuju kdekoliv jí mají a zatím mi přijde všude stejná
takže nějaké rozdíly v chuti jsem nepoznala
My si ohrejeme rybi polivku (varim ji vecer predem), miluju ji natolik, ze bych ji pres Vanoce mohla jist furt ![]()
Houbový kuba…každý rok, milujem ho a mnohdy si ho děláme i během roku