Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě ještě napadl další dotaz už jen pro zajímavost ![]()
Jaká je vaše tradiční ryba na večeři? My Kapra nejíme u nás je v první řadě Losos a v druhé Candát. No a kuř, řízky doplněk ![]()
My máme k obědu hustý boršč (rybí polívku nikdo nejí) a večer pstruha na másle (kapra taky nemusím) a bramborový salát
Ahojky, my obědváme chlebíčky, stejně celý den pojídáme cukroví, jsme na těch návštěvách
a tak takže uděláme chlebíčky, každý se dá dva-max tři a je to. ![]()
@marguaret já budu mát kuřecí placičky, mňam, ryby nejím
jinak zbytek rodiny má kapra
Příspěvek upraven 21.12.13 v 11:37
Vsichni u nas jedi kapra, plus delam pro sebe a dceru letos lososa a taky kureci rizek, kdyby si princezna rozmyslela - at nemame sceny u stedrovecerni vecere…
@marguaret Náš kapr je kuřecí (můj) a vepřový (manželův) řízek a vinná klobása, ryby nejíme ![]()
Ahoj u nás jsou každý rok k obědu špekáčky pěkně venku na ohni ![]()
Tchýně dělá k obědu chlebíčky, ale myslím, že už je pak všeho moc ![]()
Jinak k dotazu: na štědrovečerní večeři my s manželem vždy kapra, ale doma jsem bývala zvyklá na pstruha. Od té doby co jsem si vzala rybáře, jím kapra a můj muž mi ho udělá bez kostiček, není nad dobře udělaného kapříka ![]()
Ahoj, my doma obědvali vždycky hrachovku, u manžela se dlabe bramboračka, takže dělám bramboračku, jinak pro sebe bych si udělala kubu, jenže to tady nikdo nejí tak se mi s tím nechce patlat, a k večeři samo že kapr všichni, je to mňamkááááááááááá
Tak my všichni jedině kapra. Nic jiného a už teď se moc těším ![]()
Čočkovou polívku, chlebíčky a jednohubky nebo kdo co chce
K večeři pak zelňačku, lososa a řízek s br. salátem ![]()
@marguaret jíme to, na co máme chuť.
U nás je ta ryba spíš jako zákusek, hlavní jsou řízky, španělské ptáčky…
U našich v Praze zase stočená bílá klobása, která se pak obalí a osmaží.