Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maden Kéž by to takhe bral i můj chlap
Většinou tak u stromečku usínám ![]()
@marguaret
Ahojky, my máme každý rok na oběd čočkovou polívku - má to tradici, aby bylo hodně peněz - co čočka, to dukát
takže musí být hustá
Snídáme vánočku, obědváme rybí polévku a večeříme už jen kapra se salátem. Aspoň se člověk večer tak nepřejí a polívku k obědu si líp užije. Mňam, už se těším ![]()
@marguaret tak mi uz mame vycihanou kde maji dobrou, vetsinou ji maji vybornou v malem reznictvi ![]()
@Z.jev kyselicu právě dělám každý rok
Je to ňamka, ale jíme jí jen my dva dospělí děti mi zelí přestali jíst a nevím proč
Asi už vyrostli z období kdy spasou všechno co se jim dá, ale tak zelí jsem jim odpustila, protože jedí jinak úplně všechno krom vnitřností to nejíme nikdo ![]()
Já udělám kotel zelňačky, sice byla dneska, ale co už
Nebo možná hrachovku s krutony. Ale jen kvůli malé, my vydržíme nejíst.
@vvero píše:
@Lejaa Čočkovku máme na Nový rok, z toho samého důvodu
My taky děláme čočkovou na Nový rok.
@smilestrawberry píše:
@Lejaa a neje se čočka až na Nový rok aby byly penize?
To nevím, jak to tak čtu tak asi jo..:-) Každopádně já to mám od dětství naučené takto.. ![]()
Mamka dělává kubu. Dřív jsme spíš zobali - u jedné babi něco, u druhé něco - spíš cukroví, ochutnat salát a tak. Co jsem se vdala, většinou u manželových prarodičů „obědvám“ nějaký obložený talíř (takže bůček, uzené apod.
). Prasátko jsem neviděla už leta ![]()
@laducha Hrachovku s krutony máme na večeři…mužíček mi rybí polívku nejí, ale já jí miluju ![]()
V 9 mame hodne vydatnou snidani, na stolech je cukrovi a ovoce a o pul 5 zasedame k veceri, takze k cemu obed, jeste se budu pachtit s obedem, to tak
misto obeda je prochazka ![]()