Jsem silně bisexuální

Klopotkova
10.9.22 17:49

Jsem silně bisexuální

Zdravím všechny milé diskutující.
Mnozí tady na e-miminu již některé věci ohledně mě a mého manželství znají.
Pro ty, kteří neznají, tak některé věci v kostce:
Já, věk 37+ a můj muž, věk 39+ žijeme ve volném manželství, on má milenku, já mám milence, oba naše milenecké vztahy trvají pár let. ani jeden z nás milenecký poměr skončit nechceme a jsme s tím v pohodě.
Já vím celé roky, ještě před dospělostí, že jsem bisexuální, ovšem pouze v sexu silně bisexuální, protože mě silně vzrušuje ženské přirození, žena sama o sobě vůbec, již mnoho let žiji v tom, že se občas s nějakou bi či lesbi ženou sejdu a máme krásný sex, nikdy jsem se do žádné nezamilovala, i když jsem se tomu nebránila.
Můj muž je velmi atraktivní, sex s ním je úžasný, mám ráda, když se mě dotýká, ale sex jako takový s ním je pro mě někdy bolestivý a já si musím představit ženské přirození, abych se vzrušla.
S milencem takový problém nemám, protože je to milenec, není to manžel, vypadá asi o 80% hůře než můj muž, ale o tom to není, má pro mě charisma a sex s ním se mi líbí, i když špatně dosahuje erekce, je ode mě starší o 10 let +, je obézní a má některé zdravotní neduhy.
Ještě před tím, než jsem se s mužem seznámila, tak jsem měla 3 měsíční vztah s mužem, který je zhruba ve věku mého současného milence. S tím mužem jsem vztah musela skončit, protože měl příšernou povahu - manipulátor, narcistické rysy, žárlivá povaha a já jsem na tohle nebyla zvyklá. Ještě po rozchodu jsme si občas chvíli psali, to potom skončilo. Nikdy jsem na něj nezapomněla, strašně moc se mi líbí, vzrušuje mě, je to přesně můj typ, sice není tak atraktivní a distingovaný jako můj muž, ale je sportovní, světlejší typ 190/90 a já jsem z něj naprosto vyřízená. S ním jsem, v době našeho krátkého vztahu, při sexu nemusela myslet na ženské přirození. Vzrušoval mě prostě on.
Myslím na něj celé ty roky po rozchodu, následně jsem se seznámila s mým mužem, což je již 12 let. Stačí, když ho třeba zahlédnu z auta a den je pro mě hezčí, není to o tom, že by se mi jen líbil, já ho strašně miluji. Vím, že kdybych s ním měla vztah, že bych sex se ženami nepotřebovala v takové míře, jaký potřebuji teď.
Občas bych se samozřejmě se ženou vyspala, vím, že bych to potřebovala i ve vztahu s ním, ale bylo by to v malé míře.
Občas se na něj koukám na facebooku a vím, že je sám. Jeho vztahy trvají chvíli a potom pominou.
V týdnu jsem mu napsala, to nutkání jsem měla dlouho. Zítra máme schůzku. A já vím, že se řítím do propasti, ale nemohu si pomoct. Toužím se s ním vyspat. Asi ne přímo zítra, i když bych se tomu nebránila, uvidím, jak to bude mít on, ale určitě si od tohoto setkání slibuji to, že se budeme vídat a spát spolu.
Potřebovala jsem se z toho vypsat, jen kamarádka ví, že se uvidíme a řekla mi, že to nemyslím vážně.
Napište vaše názory na tuto celou situaci.
V minulých diskusích jsem některé uživatelky i uživatele docela dráždila, nevím proč, byla jsem několikrát osočena z toho, že jsem úchylný muž, protože si nasazuji na toaletě kalhotky přirozením k wc míse, když jsem psala o kouzelných stydkých pyscích, tak prý takto ženy nepíší, ale já s tím nesouhlasím, proč by bisexuální žena nemohla psát, snít o stydkých pyscích jako heterosexuální žena o nádherném penisu. Dokonce jsem se tady dozvěděla, že jsem osoba 55+ v invalidním důchodu, to mě dostalo ještě více než to, že jsem muž. Žádám o slušně diskutování. Děkuji.

Příspěvek upraven 10.09.22 v 18:08

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13510
10.9.22 18:00

Klopotková já tě asi fakt začnu milovat :*
Jinak k tvému rande - super, buď se dostaneš na vrchol blaha anebo si ho přestaneš idealizovat… Nemáš co ztratit, můžeš jen získat…

• načítám...
53518
10.9.22 18:06
@Magical-eyes píše:
Klopotková já tě asi fakt začnu milovat :*
Jinak k tvému rande - super, buď se dostaneš na vrchol blaha anebo si ho přestaneš idealizovat… Nemáš co ztratit, můžeš jen získat…

Nebo se usouloží a bude klid.

• načítám...
6445
10.9.22 18:14

To je ten, co má rád anální praktiky od žen, plácání opaskem po jeho zadku, pálení voskem po jeho těle?

• načítám...
Klopotkova
10.9.22 18:16
@ZuzaM píše:
To je ten, co má rád anální praktiky od žen, plácání opaskem po jeho zadku, pálení voskem po jeho těle?

Bohužel ano. Plácání opaskem a pálení voskem je pro mě nepřijatelné, jsem v sexu nakloněna hodně věcem, ale tohle mi nic neříká a asi to bude chtít, no, uvidím, zda vůbec k něčemu dojde.

• Upravit
Uslava
10.9.22 18:19
@Klopotkova píše:
Zdravím všechny milé diskutující.
Mnozí tady na e-miminu již některé věci ohledně mě a mého manželství znají.
Pro ty, kteří neznají, tak některé věci v kostce:
Já, věk 37+ a můj muž, věk 39+ žijeme ve volném manželství, on má milenku, já mám milence, oba naše milenecké vztahy trvají pár let. ani jeden z nás milenecký poměr skončit nechceme a jsme s tím v pohodě.
Já vím celé roky, ještě před dospělostí, že jsem bisexuální, ovšem pouze v sexu silně bisexuální, protože mě silně vzrušuje ženské přirození, žena sama o sobě vůbec, již mnoho let žiji v tom, že se občas s nějakou bi či lesbi ženou sejdu a máme krásný sex, nikdy jsem se do žádné nezamilovala, i když jsem se tomu nebránila.
Můj muž je velmi atraktivní, sex s ním je úžasný, mám ráda, když se mě dotýká, ale sex jako takový s ním je pro mě někdy bolestivý a já si musím představit ženské přirození, abych se vzrušla.
S milencem takový problém nemám, protože je to milenec, není to manžel, vypadá asi o 80% hůře než můj muž, ale o tom to není, má pro mě charisma a sex s ním se mi líbí, i když špatně dosahuje erekce, je ode mě starší o 10 let +, je obézní a má některé zdravotní neduhy.
Ještě před tím, než jsem se s mužem seznámila, tak jsem měla 3 měsíční vztah s mužem, který je zhruba ve věku mého současného milence. S tím mužem jsem vztah musela skončit, protože měl příšernou povahu - manipulátor, narcistické rysy, žárlivá povaha a já jsem na tohle nebyla zvyklá. Ještě po rozchodu jsme si občas chvíli psali, to potom skončilo. Nikdy jsem na něj nezapomněla, strašně moc se mi líbí, vzrušuje mě, je to přesně můj typ, sice není tak atraktivní a distingovaný jako můj muž, ale je sportovní, světlejší typ 190/90 a já jsem z něj naprosto vyřízená. S ním jsem, v době našeho krátkého vztahu, při sexu nemusela myslet na ženské přirození. Vzrušoval mě prostě on.
Myslím na něj celé ty roky po rozchodu, následně jsem se seznámila s mým mužem, což je již 12 let. Stačí, když ho třeba zahlédnu z auta a den je pro mě hezčí, není to o tom, že by se mi jen líbil, já ho strašně miluji. Vím, že kdybych s ním měla vztah, že bych sex se ženami nepotřebovala v takové míře, jaký potřebuji teď.
Občas bych se samozřejmě se ženou vyspala, vím, že bych to potřebovala i ve vztahu s ním, ale bylo by to v malé míře.
Občas se na něj koukám na facebooku a vím, že je sám. Jeho vztahy trvají chvíli a potom pominou.
V týdnu jsem mu napsala, to nutkání jsem měla dlouho. Zítra máme schůzku. A já vím, že se řítím do propasti, ale nemohu si pomoct. Toužím se s ním vyspat. Asi ne přímo zítra, i když bych se tomu nebránila, uvidím, jak to bude mít on, ale určitě si od tohoto setkání slibuji to, že se budeme vídat a spát spolu.
Potřebovala jsem se z toho vypsat, jen kamarádka ví, že se uvidíme a řekla mi, že to nemyslím vážně.
Napište vaše názory na tuto celou situaci.
V minulých diskusích jsem některé uživatelky i uživatele docela dráždila, nevím proč, byla jsem několikrát osočena z toho, že jsem úchylný muž, protože si nasazuji na toaletě kalhotky přirozením k wc míse, když jsem psala o kouzelných stydkých pyscích, tak prý takto ženy nepíší, ale já s tím nesouhlasím, proč by bisexuální žena nemohla psát, snít o stydkých pyscích jako heterosexuální žena o nádherném penisu. Dokonce jsem se tady dozvěděla, že jsem osoba 55+ v invalidním důchodu, to mě dostalo ještě více než to, že jsem muž. Žádám o slušně diskutování. Děkuji.Příspěvek upraven 10.09.22 v 18:08

Jak vypadá slabé bisexuální?

• Upravit
6445
10.9.22 18:21
@Klopotkova píše:
Bohužel ano. Plácání opaskem a pálení voskem je pro mě nepřijatelné, jsem v sexu nakloněna hodně věcem, ale tohle mi nic neříká a asi to bude chtít, no, uvidím, zda vůbec k něčemu dojde.

Už jsi o něm psala před rokem. Asi tě přitahuje, ale tehdy jsi psala, že by ti sex s ním nestačil.
 https://www.emimino.cz/…nela-449125/

• načítám...
53518
10.9.22 18:21
@Uslava píše:
Jak vypadá slabé bisexuální?

To jsou všechny ostaní bisexuálky. Nechodí na emimino každý týden psát slovo bisexuální a pysky.

• načítám...
TO_IT
10.9.22 18:24

Hlavně se konečně uspokoj, z tohoto čiší příliš frustrace.

• Upravit
TO_IT
10.9.22 18:25
@Russet píše:
To jsou všechny ostaní bisexuálky. Nechodí na emimino každý týden psát slovo bisexuální a pysky.

Ano, my si totiž doopravdy zašukáme a nepotřebujeme básnit o jednotlivých částech těla své milenky.

• Upravit
Klopotkova
10.9.22 18:27
@ZuzaM píše:
Už jsi o něm psala před rokem. Asi tě přitahuje, ale tehdy jsi psala, že by ti sex s ním nestačil.
https://www.emimino.cz/…nela-449125/

Obávám se toho, že pokud k sexu dojde, že mi to stačit nebude, vyspat se s ním chci, probralo by mě jedině to, kdyby chtěl v sexu ty svoje věci nebo by byl povahově stejně, ne-li snad horší než předtím.

• Upravit
Klopotkova
10.9.22 18:29

Nevím, zda vůbec lze hovořit o bisexualitě, když mě vzrušuje pouze sex se ženou, na ženy jako takové vůbec nekoukám, na pěkného chlapa se ráda kouknu, do ženy se zamilovat neumím, i když jak píši, nebránila jsem se tomu nikdy, do chlapů jsem se za svůj život zamilovala několikrát a úplně bláznivě, byla jsem láskou opilá a šťastná. Bez sexu se ženou být nedokážu.

• Upravit
2654
10.9.22 18:30

Připadáš mi sebedestruktivní.

• načítám...
2603

Co si myslim.. ano už jsi místní celebrita :lol: máš ráda sex a nebojíš se o čemkoliv diskutovat, to je fajn :palec: Vy stejně oba už milence máte, tak jestli tam přibude ještě jeden, už je asi fuk ne :) a bůhví jestli bude v posteli tak dobrej, tak zkusit to můžeš ne. Jinak ženský přirození je prostě hezký a taky mě fascinuje, ale na sex ženskou určitě nepotřebuju, já potřebuju testosteron a ptáka :D ale určitě zajímavá zkušenost :palec: Nejvíc mě fascinuje ten tvuj obézní milenec co mu nestojí :mrgreen: Pardon, proti gustu.. :*

• načítám...
16405

Přečetla jsem název diskuze a chtěla rozkliknout a napsat „Pokecej si s Klopotkovou“, ale zbytečně (nějak mě nenapadlo, že by na emiminu byl ještě někdo, kdo by to o Klopotkové nevěděl a bylo nutné zakládat diskuzi).
No a on celý zavádějící název o bisexualitě v podstatě jen zakrývá obsah, který by ve zkrácené formě mohl znít „Manžel mě nas.ral, že si málem upletl dítě s milenkou a já byla v pozici, kdy jsem čekala na výsledky testů otcovství, čímž mě docela ponížil. Tak mu to teď chci vrátit a ráda bych se vyspala s chlápkem, kterýho jsem mohla mít, kdybych nepotkala manžela… "
Vyspi se s kým chceš, vám na sobě stejně nijak zvlášť nezáleží, jen to schováváte za "otevřenost“. My tupě monogamní a věrní to stejně nikdy nepochopíme.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová