Jsem stále nemocná

Anonymní
14.1.15 14:07

jsem stále nemocná

Ahoj holky potřebuju radu, mam už pátá antibiotika, je to hrůza mam zánět moč. cest a čípku, měla jsem těsně před tím laringitidu, chřipku, čepy v krku a zánět nosních, vedlejších dutin, přáli bychom si miminko…no teď hned ne kvůli nemocem a spoustu problémům a taky mam velký strach aby mě nějaká taková hnusná nemoc nepotkala v těhotenství, ale problém je že já už potřebuju do práce a jakmile mi jedna nemoc zmizí druhá hned nastoupí :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:,nikdy sem to nezažila takhle najednou, antibiotika zaberou ale jen po dobu braní jakmile skončim něco dalšího se najde, byla sem na všech možných testech a nejsou tak strašný, mám prý pár nějakých odchylek ale zase mam hodně vitamínů v těle, tak čim tohle je? hlavně se chci zeptat jestli někomu pomohl prevenzym a uroval manosa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
14.1.15 14:10

Ahoj, nasla bych si nejakeho homeopata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.1.15 14:13

Problém je pravé v tom, ze jsi se dostala do kolotoče antibiotik…na to není univerzální rada. Jakmile mas 2 a vícero atB za sebou, vede to k rozvracení homeostázy organismu. Dolec aktuální nemoc a pak hlavně hodné přírodních vitaminu a žádný stres. Neprepinat se a hlavně po tech atb zbytečné nelezt někam do shluku lidi. Asi někdo poradí imunoglukan, hodne to lidem pomáhá, ale konkretni preparáty neznám…v lékárně jich maji víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
14.1.15 14:19

To je dost špatný tolikrát antibiotika. Doléčit a nebrat už další. Nasadit probiotika. Na močák je důležité hodně, hodně pít, nejlépe bylinkové čaje. Taky brusinky jak známo dobře působí. Pokud jsi mladice a lítáš venku s gatěma pod pasem a bundou pod prsama, tak se nediv nastydnutí spodku. Taky stres je špatný. Zkusit nějakou alternativní léčbu :think:

Jo a ještě to sice říkám všude dokola, ale nacpi se česnekem, cibulí, medem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.1.15 14:23

Taky se přikláním k homeopatovi nebo zkusit wobenzyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.15 14:24

Ahoj, prošla jsem si loni něčím podobným. Dohnalo mě to na imunulogii, kde mi udělaly teda klasické alergologické vyšetření, měla jsem (ještě doléčuji) zánět na průduškách. Sice mi ve finále moc nepomohli, protože o imunitě jako takové, doktorka vůbec nemluvila. Akorát mi povídá, že po dvou těhotentsvtích je to celkem běžné…
Donutilo mě to zamyslet se na životním stylem, co jím, jaký mám režim a tak. Hodně si chválí zelené potraviny - já zatím nezkoušela. Rozhodně to chce komplexnější vyšetření, zjistit, kde je problém, jestli není v těle zánět, atd…
Přeji, ať je brzy líp.

• Citovat
  • Upravit
31278
14.1.15 14:32

Taky bych šla směrem posílení imunity - já jsem teď moc spokojená (s tříleťákem od září ve školce) s kombinací betaglukanu, vitamínů a homeopatik.

Celý podzim lítáme od doktora k doktoru, všichni předepisují tuny léků, sirupů a kapek, mám doma takovou malou lékárnu a k prdu to je všechno. Akorát tak malýmu zadělat na žaludeční potíže (v jeden okamžik měl malý naordinované dvoje kapky, tři sirupy a ještě antibiotika a to vše jen kvůli „blbé rýmě“).

Jinak jestli můžu doporučit „imunoglukan“, tak je to Betaglukan od firmy Natures, je to mnohem koncentrovanější, než např. v Imunoglukanu, takže za stejné peníze více muziky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.1.15 15:05

Ahoj,
uroval manosa dobrý, probiotika+prebiotika taky a za sebe doporučuji celostní medicínu.
MUDr., který dělá tradiční čínskou medicínu, příp. homeopatii, aby Tě dal dokupy;)
Mně třeba na močové cesty hodně pomohla akupunktura… ;)
A pak taky bylinky.
Hodně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.15 15:09

Já ho zkusím, doufam že už to skončí už to trvá dva měsíce a a sem vyřízená a unavená, ještě na mě všichni koukají jako kdybych si to vše vymyslela, každý den se modlím ať už to skončí ty nemoci a co jsem komu provedla, protože všechny co sem zatím měla byli bolestivé, některé opravdu hodně a některé míň, zlatá chřipka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.15 15:17

Tak já už měla teďka testy na imunologii a jak píšu tak na to jak sem rozharašená mi řekla mudr. že špatný nejsou že jen malinko je tam vychýlení a zánět mam v těle už od první nemoci a nechce jít pryč, jo jinak nelítam venku s holým břichem :) naopak už v patnácti kdy přišel první zánět moč. cest se balím a v létě si nenechávám mokré plavky vždy se převlíkám, před a po sexu chodím čůrat a myju se, myju se momentálně teda dvakrát denně kvůli spodku speciálními přípravky, padne zima a už mam čepici, snažim se vše dodržovat abych byla zdravá a stejně nic, jím všechno i všechnu zeleninu a ovoce, opravdu neni jídlo na který bych byla alergická a nebo mi nechutnalo takže se snažim spíš vitamíny do sebe cpát přirozeně než v tabletách, nevím snažím se dodržovat spoustu věcí

• Citovat
  • Upravit
35489
14.1.15 15:18

Já bych teda první musila ty probiotika a betaglukan. Močové cesty a zánět čípku s největší pravděpodobnosti vznikly předchozím braním atb. Totálně te to rozbouralo, což je logické, ale v první řadě bych za tím nehledala slozitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iviona
15.1.15 12:56

Bereš vitamín C?

• Citovat
  • Upravit
139
16.1.15 19:20

pořád nemocná

Ahoj holky jsem pořád nemocná a to tak, že se mi pořád vrací laringitidy. Po několika letech jsem na silvestra zkončila na kapačce. Ale naštěstí se to zklidnilo takže si mně tam nenechali. Už nevím, co mám dělat. Beru vytamíny, nekouřím, nepiju. Ven, kde by bylo víc lidí chodím minimálně. No vlastně chodím jenom do školy, ze školy a domů. teď při té poslední laringitidě jsem dostala dvoje antibiotika. moc díky Zuzka Cvrček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.1.15 22:29

@ZuzkaCvrček a jaké vitaminy? Třeba multaky jsou na prd, porid si zvlášť vit. C, selen + zinek a zkus ten chvaleny Imunoglukan. Jinak pravidelný režim a hlavně pořádné jídlo. A tohle vše dodržovat. Nebude to hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.1.15 22:35

@vodolejka No s tím jídlem se snažím jíst co nejpravidelněji to jde. za to s režimem je to horší. Když jsem ve škole a učím se tak to trvá i dlouho do noci. ale snažím se chodit spát co nejdříve i za cenu, že budu muset při písemce opisovat. Nebo, že to nedopadne úplně nejlíp. Jak se ten sirup přesně jmenuje a kdo ho vyrábí? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí