Jsem tady nový uživatel

7
4.6.16 14:12

Jsem tady nový uživatel

Ahojte tak já jsem tady nový uživatel a doufám že spolu budeme vycházet a pokud budu mít problém tak se vás kdykoliv zeptám protože mně se problémy stávají často a ještě mám otázku jak to tu funguje? ale jinak jsem nový uživatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.ovečka
4.6.16 14:22

@Patirk06 ahoj, jsem taky nová, dost se tady plácám, nevěděla jsem jak odpovědět, teď už vím, že se musí použít „zmínit“
Funguje to tak, že si tě nikdo nevšímá, možná časem, až nasbíráme nějaké příspěvky. Nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2390
4.6.16 14:23

Ahoj, tak tě tady vítáme :-) Můžeš zde přispívat na daná témata, pokládat své otázky, nebo jen tak kecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 14:28

@1.ovečka To asi není všímá, nevšímá. Prostě vlez do tématu, který tě zajímá a přidej se do diskuze.

• Citovat
  • Upravit
1.ovečka
4.6.16 14:37

@Svítící žárovka
zatím se rozkoukávám, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5455
4.6.16 14:43

@Patirk06

Vítej. Je to tak, jak psala @Svítící žárovka - z témat, kam chodím znám holky, protože se setkáváme v diskuzích, které nás zajímají a témata nás spojují. Hodně uživatelů/uživatelek neznám, protože se nesetkáme - nemám malé mimino, takže nechodím do diskuzí na téma kojení, prdíky, plačící mimčo…

Potom se mi osvědčilo některé uživatelky ignorovat, ačkoliv mě zmíní - už mě zmiňovat přestaly :mrgreen: Hádat se na net nechodím, je to pro mě ztráta času obhajovat své názory cizímu člověku, kterého nikdy nepotkám a který vlastně ani nechce diskutovat, jen prudit. Notorické prudičky časem poznáš sám - nic do diskuze nepřinesou, jen se ironicky a posměšně vyptávají proč to ty tak máš a proč si to tak myslíš. Teď mám od nich svatý pokoj. Radím tobě to samé.

Pak jsou tu uzavřené skupiny, do které ti povolí/nepovolí vstup moderátor diskuze formou pozvánky. Až nasbíráš více příspěvků budeš moct také utvořit uzavřenou skupinu a moderovat ji - pokud budeš mít téma, které nebudeš chtít probírat veřejně, ale sdílet se skupinou lidí, kteří v daném tématu souzní či mají zkušenosti s danou věcí.

Ať se ti tu líbí a ať se ti tu daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.6.16 15:03
@1.ovečka píše:
Funguje to tak, že si tě nikdo nevšímá, možná časem, až nasbíráme nějaké příspěvky. Nevím :nevim:

on to neni primarne „chat“, ale spis forum - polozis dotaz, dostane si ti nejakych odpovedi, no ty muzes reagovat nebo nemusis, stejne tak, kdyz ty neco napises, casto na tebe osobne nikdo nereaguje, ale spouste lidi si to precte.
takze to neni az tak pokec, spis ziskavani informaci a zkusenosti dalsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.6.16 15:15

@Patirk06 Taky jsem novy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.6.16 15:45
@Svítící žárovka píše:
@1.ovečka To asi není všímá, nevšímá. Prostě vlez do tématu, který tě zajímá a přidej se do diskuze.

Presne tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.6.16 15:46

@Patirk06 jinak taky te vítám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.ovečka
4.6.16 17:09

@Adam33 vítej, už jsme 3 :)

ostatním děkuji

• Citovat
  • Upravit
4.6.16 17:14

@Patirk06 taky jsem tady nová.. o stránce vím už delší dobu, vždy tady najdu pomoc v diskuzích, ale zaregistrovala jsem se až dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11561
4.6.16 17:21
@Patirk06 píše:
Ahojte tak já jsem tady nový uživatel a doufám že spolu budeme vycházet a pokud budu mít problém tak se vás kdykoliv zeptám protože mně se problémy stávají často a ještě mám otázku jak to tu funguje? ale jinak jsem nový uživatel

Občas to chce velké nervy a pevné koule :mrgreen: Nebo obráceně? :lol: Občas se tu pobavíš nad řevnivostí a urputností některých uživatelek, jindy se zase budeš divit, jaké kraviny jsou ženy schopné řešit na desítkách stránek. Ondy tu najdeš spoustu životních příběhů, které tě donutí přemýšlet o tom, jak by ses zachoval ty sám. Mám to tu celkem rád a každý mužský element, jež přichází v míru, je vítaný… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 17:28

Jo a taky je to tu výcviková jednotka detektivů. Aneb co dnes řekneš, za 5, 10 let někdo vytáhne a pouřije proti tobě. Je to ještě jakási nástavba prudiček, jak psala @Apaji . Když tu řekneš svůj názor a ony nesouhlasí, tak tě prolustruou komplet emiminem, facebookem a vlastně celým googlem a pak střípečky a detaily tvého života použijou bez kontextu proti tobě. Proto doporučuju při registraci takové údaje, abys nemohla být spojena s žádným jiným účtem nikde jinde. :mrgreen:

Ale této skupiny diskutérek se neboj. asi maj nudnej život, že se potřebují do hloubky šťourat v životech jiných. Nejlepší obrana je kdyžtak ignorace.

• Citovat
  • Upravit
4.6.16 17:32

@Svítící žárovka než jsem to dočetla do konce, už jsem přemýšlela nad odpovědí typu: slepice mají asi hodně nudný život.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová