Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se jen zeptat, protože si tu připadám trochu hloupě.
Nemám žádné děti, a je mi teprve 21, jste tu i někdo další takový? Vím, že je to stránka pro mamči, ale když si s něčím nevím rady, jdu sem a vždycky se mi dostane pomoci, a to je fakt super.
![]()
Ahoj, mě bude v srpnu 21 a zatím také žádné dítě nemám
Vždycky, když jsem měla nějaký problém a hledala na google nějakou diskuzi, tak jsem se dostala sem.. tak jsem se tady rovnou registrovala a ted sem chodím vcelku pravidelně ![]()
@Jity-lovies píše:
Ahoj, mě bude v srpnu 21 a zatím také žádné dítě nemámVždycky, když jsem měla nějaký problém a hledala na google nějakou diskuzi, tak jsem se dostala sem.. tak jsem se tady rovnou registrovala a ted sem chodím vcelku pravidelně
Jo tak to jsem měla úplně stejně, a musím přiznat, že jsem trochu závisláček
nějaké těžké životní trable bych tu ale určitě neřešila.. ![]()
@Alienellie Já tu hodně čtu, když se nudím v práci (dneska!:D)… a myslím, že nás tu bude víc
![]()
Chodila jsem sem čerpat informace i za bezdětna, ale vpodstatě o dětech. Rozhodně jsem tady nezjišťovala co se mi kde udělalo za útvar, co je co za hmyz, jak získat soc. příspěvek a podobné věci, které stačí zadat do Googlu ![]()
Ne, znám tu bezdětné holčiny (které se zatím ani nesnaží nebo je o nich známo, že děti ani neplánují) i dámy, které mají děti už dospělé. Je tu všehochuť, včetně chlapů.
Ale jinak jo, máš pravdu. EM je „centrální mozek lidstva“
Manžel se směje, že hledá například holendr nebo jinou zámečnickou součástku a často mu vyjede jako první diskuze z EM
Tady se probírá všechno a radí se o všem. Já mám dceru v pubertě, takže miminkovské a batolecí diskuze vynechávám a puberťáky si občas zkouknu, abych se ujistila, že nejen já chci nacpat svého puberťáka do babyboxu a že je to normální. Mám své diskuze, kam chodím pravidelně, pak co mě zaujme přes den.
@Jity-lovies Jo teď jsem si asi tři hodiny četla snad všechno o porodu, nevim proč ale fascinuje mě to. Jen si nejsem jistá jestli ještě někdy budu chtít mít dítě
![]()
@Alienellie jsem starsi a mam maly dite, ale byla jsem tu jako bezdetna
jinak je tu takovych holek vic.
@Apaji S nacpáním puberťáka do babyboxu jsi mě docela pobavila
![]()
Nejsi, je tu spoustu bezdětných, jsou tu i tatínci nebo svobodní pánové ![]()
Já jsem též bezdětná, zatím ![]()
Taky jsem jedna ze zatím bezdětných
jsem tu denně, návštěvnost emimina u mě už porazila i návštěvnost facebooku
ráda si tu čtu, když potřebuju s něčím poradit, tak založím diskuzi, hrozně ráda čtu zdejší deníčky o jak o porodech, tak o jiných věcech
![]()
Je fakt, že tady se ví všechno o všem. Můj chlap je na emimino už trochu alergický, ale k jeho lítosti musí občas uznat, že se tu dozvím fakt všechno (viz když se nám malej před dvěma lety začal v noci „dusit“ z kašle a já místo hyterického výjezdu na pohotovost dítěti dala čepici a posadila se s ním ve dvě ráno na zápraží…páč jsem odsud znala pojem laryngitida)
Ale jízlivé poznámky „nojo, nezapomeň to pořešit na émiminu“ mi občas lezou na nervy (tím spíš, že se tu o svých problémech neradím, nebo jen okrajově, drobné potíže zvládnu sama, velké za mě emimino nevyřeší
), já sem chodím z mnoha důvodů, občas něco zjistit, občas zabít čas, taky sem taková „poradna“, prostě mě baví pomáhat jiným…
@Alienellie klid, je tu spousta holek, co děti nemají… i chlapi ![]()
@Apaji to samé u nás, chlap googlí a jako první diskuze na emiminu, se vždy směje, že tohle je horší jak výzvědná služba.. ale je fakt, že tu najdeš rady na úplně všechno
![]()
Tak já znám tyhle stránky až od doby, co mám děti, do té doby jsem o nich vůbec netušila
. A je fakt, že moc nechápu, proč se sem registruje někdo, kdo děti nemá, resp. že ho to vůbec napadne…ale já jsem nikdy úplně moc nebyla na takové to internetové vykecávání s neznámýma lidma, sem jsem se původně taky přihlásila spíše za účelem řešení zdravotních problémů dětí a občas mi to nedá a zapojím se i jinde
. Ale samozřejmě, pokud zde někdo najde odpovědi na své otázky, proč ne, každého věc ![]()