Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Apaji to samé u nás, chlap googlí a jako první diskuze na emiminu, se vždy směje, že tohle je horší jak výzvědná služba.. ale je fakt, že tu najdeš rady na úplně všechno
![]()
Tak já znám tyhle stránky až od doby, co mám děti, do té doby jsem o nich vůbec netušila
. A je fakt, že moc nechápu, proč se sem registruje někdo, kdo děti nemá, resp. že ho to vůbec napadne…ale já jsem nikdy úplně moc nebyla na takové to internetové vykecávání s neznámýma lidma, sem jsem se původně taky přihlásila spíše za účelem řešení zdravotních problémů dětí a občas mi to nedá a zapojím se i jinde
. Ale samozřejmě, pokud zde někdo najde odpovědi na své otázky, proč ne, každého věc ![]()
Jsem o kapku mladší než ty, dítě zatím nemám, určitě tu nejsou jen maminky, každopádně dozvědět se tady toho dá hodně co se týče všech okolností, dle mého názoru ![]()
Dítěti necháváme volnou cestu, když bude fajn. Mě původně zajímaly názory a očkování, později jsem cetla o porodu a lekarich. Nakonec jsem koukala jak tu lidi ví vše možné o právu. To mě donutilo uvědomit si, že tento obor miluji a vrátila jsem se k němu. Takže tak, je mi 25 ![]()
Taky mi je 21, děti nemám, ani nějak neplánuji, jen se občas tady bavím ![]()
@kacaba379 treba proto, ze resi i jine veci. Ja kdysi treba antiko. O detech jsem si tu tenkrat necetla nic. Ale jina temata.
@Jity-lovies píše:
@Alienellie Já tu hodně čtu, když se nudím v práci (dneska!:D)… a myslím, že nás tu bude víc![]()
Já taky
@Jj.Mm píše:
Já taky
každej tu čte
jakoby viděl v určitých situacích sám sebe ![]()
@martina.se píše:
@Apaji to samé u nás, chlap googlí a jako první diskuze na emiminu, se vždy směje, že tohle je horší jak výzvědná služba.. ale je fakt, že tu najdeš rady na úplně všechno![]()
To je pravda. Nakonec mě to vlastně donutilo se sem taky registrovat. Některé věci řeším vlastně také. Je tu i sranda. Jinak jsem ale tatínek se střídavkou ![]()
Jsem babička - novopečená. A dneska jdu poprvé hlídat svou šestitýdenní vnučku. Poradila jsem si se dvěma „vejlupky“ co je jim dneska třicet, ale doba se mění. Je spousta nových věcí co dříve nebyly. Např. plíny, kosmetika, chůvičky, kojenecké lahvičky (ty byly, ale pouze dva typy)a spousta dalších věcí. Tak-že nepochybuji, že sem budu chodit a hledat odpovědi na otázky. Před třiceti lety to bylo podobné, jen se to odehrávalo na pískovišti nebo v čekárně u dětské lékařky a okruh radilek byl omezenější. Nová doba se svými vymoženostmi mě fascinuje a moc se mi to líbí. Internet je super.
@Anonymní píše:
Jsem babička - novopečená. A dneska jdu poprvé hlídat svou šestitýdenní vnučku. Poradila jsem si se dvěma „vejlupky“ co je jim dneska třicet, ale doba se mění. Je spousta nových věcí co dříve nebyly. Např. plíny, kosmetika, chůvičky, kojenecké lahvičky (ty byly, ale pouze dva typy)a spousta dalších věcí. Tak-že nepochybuji, že sem budu chodit a hledat odpovědi na otázky. Před třiceti lety to bylo podobné, jen se to odehrávalo na pískovišti nebo v čekárně u dětské lékařky a okruh radilek byl omezenější. Nová doba se svými vymoženostmi mě fascinuje a moc se mi to líbí. Internet je super.
moc gratuluji babičko
![]()