Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
NO musis proste vydrzet, je moc brzo…neco muze byt videt tak po 5. tydnu…a tehu testy budou silit…nic jiyho nevykoumas.Ale drzim palce ![]()
Já jsem sice v 7tt, ale fakticky díky opožděné OVUlce těhotná asi 3,5 týdne, a byl vidět pouze gestační váček … holt musí se čekat, trpělivost růže přináší ! ![]()
Pochopila jsem to tak, že sis dělala digi test, který ti ukázal že jsi 2 týdny těhotná. To jsi asi 3-4tt a na UTZ je ještě brzy.Ale těhotná asi jsi. Těžko říct takhle brzy 100%.
V téhle fázi se prostě dá říct, že máš hcg v krvi, čili jsi těhotná - ale „potvrzené“ těhotenství bývá až tehdy, pokud se prokáže na ultrazvuku mimčo i s bijícím srdcem. Prostě se toho může ještě dost podělat, proto ty „rozdíly“.
Ve 2týdnech na ultrazvuku vážně nic vidět nebude, maximálně děložní sliznice… ale počkej si s utz ještě tak 3 týdny ![]()
Ano, těhotná zřejmě jsi, ale na UTZ. je ještě velmi brzy. Musíš vyčkat. ![]()
Prosím Vás budu ráda, když mi někdo odpoví.Je možné, že před 2měs.jsem měla test negativní, před 14dny jsem byla na ultrazvuku u gynekologa a nic neříkal, ale já se přesto cítim nějak divně - velké břicho,změny nálad, dnes ráno mi vytekla z bradavky tekutina po zmáčknutí.Jinak celkem nic, jen občas celkem bolestivé píchnutí v prsu, do menstruace mám ale ještě minimálně 14dní.Taky kovová chut v puse. A je možné, že pokud bych byla cca okolo 2měs.nebo trochu méně, že by to gynekolog na ultrazvuku přehlídl???Děkuji moc za odpovědi ![]()
žlutásková píše:
Prosím Vás budu ráda, když mi někdo odpoví.Je možné, že před 2měs.jsem měla test negativní, před 14dny jsem byla na ultrazvuku u gynekologa a nic neříkal, ale já se přesto cítim nějak divně - velké břicho,změny nálad, dnes ráno mi vytekla z bradavky tekutina po zmáčknutí.Jinak celkem nic, jen občas celkem bolestivé píchnutí v prsu, do menstruace mám ale ještě minimálně 14dní.Taky kovová chut v puse. A je možné, že pokud bych byla cca okolo 2měs.nebo trochu méně, že by to gynekolog na ultrazvuku přehlídl???Děkuji moc za odpovědi
Ve druhém měsíci by už něco poznal.
lokofa píše:žlutásková píše:Ve druhém měsíci by už něco poznal.
Prosím Vás budu ráda, když mi někdo odpoví.Je možné, že před 2měs.jsem měla test negativní, před 14dny jsem byla na ultrazvuku u gynekologa a nic neříkal, ale já se přesto cítim nějak divně - velké břicho,změny nálad, dnes ráno mi vytekla z bradavky tekutina po zmáčknutí.Jinak celkem nic, jen občas celkem bolestivé píchnutí v prsu, do menstruace mám ale ještě minimálně 14dní.Taky kovová chut v puse. A je možné, že pokud bych byla cca okolo 2měs.nebo trochu méně, že by to gynekolog na ultrazvuku přehlídl???Děkuji moc za odpovědi
Přesně tak.
žlutásková píše:
Děkuji a v měsíci a půl?
V měsíci a půl jsi ve druhém měsíci.
Tak to tedy nejsem. Tak díky - třeba se zas někdy připojím a už to bude ono:o))Pa,pa
ahojte chci se zeptat když jsem asi 2 týdny těhotná podle testu ,na ultrazvuku nejde nic vidět jsem tedy už těhotná* někde jsem četla že v té době těhotná nejsem*prosím jestli se k tomu můžete vyjádřit