Jsem tehotna??

4
23.2.05 17:06

Jsem tehotna??

Ahoj holky,

potrebuji poradit! Beru prasky a pred 2 tydny jsem na 2 omylem zapomnela. 4 dny po tom jsem se s pritelem trochu odvazala a ted mam 5 dni zmeskanou MS. Treti den po zmeskane MS jsem si delala test a byl negativni. U lekare mi rekli, ze bych mela jeste par dni pockat a zkusit to znova. Takze zitra rano to jdu zkusit podruhe (6 dnu po vynechani MS). Kdy test zachyti ten hormon? Jak dlouho po vynechani bych mela cekat? :roll: Jinak nemam zadne priznaky, sem tam mam takovy divny pocit v podbrisku. Jo a taky jsem trosicku spinila (takova nahnedla barva). Normalni MS mam celkem bolestnou a pomerne silnou. Ale zadne bolesti jsem nemela.
Nejhorsi je to cekani… Jsem celkem natesena a v hloube dusi doufam, ze to vyjde // :wink:
Mela jsem v planu dobrat posledni baleni a dat tak svymu telu pauzu.
Predem moc dekuji za odpoved a vsem preji stastne // a zdrave miminka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.2.05 18:02

Ahoj Lenule,

těžko říct :? Můj názor je, že by se to už na testu ukázalo, ale každé tělo reaguje jinak a třeba došlo k případnému uhnízdění později… Zkus test a uvidíš na čem jsi.

Může to být porucha z té „neplánované“ epizodky s vynecháním prášků.

Každopádně, já chtěla dát svému tělíčku taky nějakou pauzu, ale nedočkavostí :wink: jsem to stejně zkoušela hned po vysazení. Pravda je, že tělo si samo řeklo a já otěhotněla až druhý měsíc snažení :D Teď už jsem na počátku 7měsíce a vše je ok. Takže žádné velké čekání být jistě nemusí.

Jsem zvědavá, jak teď dopadneš. Dej vědět. A pokud to tentokrát nevyšlo, tak hoooodně štěstí později :D

Mirka V.

• Citovat
  • Upravit
1403
23.2.05 20:00

Ahoj,
nevim, jaky test sis delala, ale v tehle dobe je to jeste dost brzo, me i hodne ciltivy test ukazal negativni vysledek a byla jsem tehotna, takze jeste vydrz a zkus to znovu (chapu, ze to cekani je silene, vim, jak jsem nemohla myslet na nic jineho)
Preju 2//
Kacia + Betynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.2.05 08:18

Ahoj,
já otěhotněla plánovaně v prvním měsíci po vysazení prášků. Testy mi začaly vycházet pozitivní až 14 dnů po vynechání menstruace, takže jsem si myslela, že to musí být 100% porucha. Ten první test, který mi vyšel jsem si udělala vlastně jen tak, co kdyby náhodou, protože tou dobou už jsem byla objednaná k dr. s tím že mne po těch práškách bude muset dávat do hromady. Ta druhá čárka nebyla rozhodně tak výrazná jako ta kontrolní, ale jen v jednom těh. testu byla v návodu zmínka o tom, že na intenzitě nezáleží. Teď jsem ve 22 tt podle PM, ale podle ultrazvuku je těhotenství o 14 dnů mladší, což odpovídá těm testům.

Magrátka + Ještěrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.05 10:11

Ahoj
já to s tema tehu-testama mela podobne. Byla jsem hrozne nedockava tak jsem prvni test zkousela uz prvni den co mi vynechala menstruace a ten byl negativni, druhy test jsem zkusila po dalsich 3 dnech a tam se ta carka objevila takova nijaka ale byla tam! tak jsem pockala jeste dalsi skoro tyden a do tretice zkusila test znovu a tentokrat byl pozitivni.Shrnuto a podtrzeno uplne mi tehotenstvi potvrdil test az po 11 dnech od ocekavane menstruace.
Drzim palecky aby to vyslo,
zdraví
 Ninala

• Citovat
  • Upravit
2257
24.2.05 13:01

Ahoj, já jsem poslední platíčko dobrala v červnu, pak jsme si dávali nějaký čas pozor, v září jsme měli svatbu a v říjnu jsem otěhotněla. Když jsem to nedostala, myslela jsem, že to je tím, že neberu prášky a nechala jsem to být, ale začali mě bolet prsa (skoro hned) a v podbřišku. Myslela jsem si, že je to k menses, ale když nepřišla, tak jsem si šla koupit test (byl levný) a on byl negativní :( Tak jsem zavolala doktorovi, ten mi řekl, abych ještě týden počkala a pak jsme udělali ultrazvuk a nakonec se to potvrdilo z krve. Když jsem mu řekla, že jsem si dělala test a nevyšel, ptal se mě, co to bylo za test (stál 30 kč) a když jsem mu to řekla, tak se smál a řekl, že s tímhle bude gravidní i můj muž :D Prý si mám kupovat dražší a kvalitnější testy, ale kdyby mě to zase potkalo, ale doktor je nejjistější :lol: Jestli mohu doporučit, tak si počkej na výsledky od doktora. Jinak držím palce a doufám, že ti všechno vyjde !!! Ahoj Petra+mimčo20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.05 13:21

Tak to já bych neřekla, že čím dražší test, tím lepší. Není to pravda- Měla jsem testy vždy do 30Kč a všechny mi vyšly pozitivní. A to asi dva dny po očekávané menstruaci.

Bylo tu už několik diskusí na toto téma, u mě vyhráli skutečně ty levnější s citlivostí 25(mám pocit) - Baby test, Best 2…

Mirka

• Citovat
  • Upravit
7463
24.2.05 18:47

ahoj

ja jsem si delala TT hned prvni den vynechane menstruace a byly tam :). Ale je fakt,ze kazde telo reaguje jinak. Budu drzet palce a pak nam dej vedet

pa market a delfinek ( uz rok pryc )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.05 09:47

Ahoj holky, prosím o radu,

mám dotázek, :?: 24DC jsem byla na injekci agolutinu - ihned mi vyletěla BT na 36,9 ( před tím byla také zvýšená ale jen na cca 36,6) šestý až sedmý den po agolutinu jsem slabě špinila(hnědý výtok nebo hnědá krev?), myslela jsem, že je to místo menzes( někde jsem se dočetla, že se to po agolutinu stává)
jenomže moje teplota se drží na 36,9 od ovulace(dle BT a glukophanu)
je to už 20dní - takže dnes jsem 35DC a dělala jsem si TT a byl negativní, bolí mě v podbříšku i prsa, zdá se mi pocit na zvracení, myslíte, že ještě dojde MS nebo spíš ještě zkusit TT???? 8O Ale kdy?
Jsem objednaná na laparku 9.3. - tak jsem nervóza abych to nedostala, těsně před tím. :idea:

Holky děkuju jestli mi některá poradíte, jestli ne tak nevím, no. :(
V pondělí mám jít na předoperační vyšetření, tak snad by se to zjistilo
moc bych si to přála( my oba s přítelem) :D

Ahojky a hezkou sobotu, já jsem v práci - snad mi to uteče..
Popř. přeji úspěšné snažení
a nebo hodně hezkých chvil s miminkama…
 Bára

• Citovat
  • Upravit
240
26.2.05 18:13

Ahoj Baro,
neviem ci ta potesim alebo sklamem. ja som to mala minuly mesiac. Ked som MS nedostala ani 35 den, urobila som si test - negativny, ale bolelo ma brucho, prsia, a hlavne mi bolo stale na zvracanie. Tak som si uplne myslela ze som v tom :lol: Myslim ze vela robi psychika, skus sa uvolnit a nekontrolovat stale a pokial niesi tehotna, tak uvidis ze MS hned pride.
Ale je jasne ze to nemusi presne takto platit aj u teba :D
Aby som nezabudla, mne MS prisla cca 36-37 den. A ten testik si skus spravit tak za 3 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.05 18:57

Ahoj Majki,

no moc si mě nepotěšila :)
není to poprvé - už se snažíme 7 měsíců, ale poprvé je to tak dlouho,
a po tom Agolutinu jsem to měla dostat do týdne, a v po to bude 14 dní.

Ale stejně děkuji, alespoň za odpověď - tento cyklus byl právě tím odpočinkovým, bez urputného snažení :lol: , z důvodu té laparky, jsem řekla, že chci být v klidu a počkáme potom.
I když nevadilo by, když mě píchne v bříšku tak prosím " vendulku" aby se už uhnízdila :lol: :lol: - nejsem psycho, neboj, jenom z legrace…

Tak čauky,
a hezký zbytek víkendu, papa
Bára

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí