Utrogestan x MS

155
23.2.05 08:06

Utrogestan x MS

Ahoj holky, jestli některá máte zkušenost, prosím, poraďte mi. Dneska jsem 31DC, od 17DC beru Utrogestan na podporu žlutého tělíska. Měla jsem ho brát 10 dní. S doktorkou jsem se telefonicky dohodla, že pokud zjistím, že jsem těhotná, tak ho budu brát i dál. Příznaky těhu jsem měla (citlivá prsa, bolí mě břicho, teplota se zatím taky drží vysoká), ale TT zatím negativní (no, ono je taky ještě relativně brzo :( ). Nicméně jsem Utrogestan radši brala dál (přišlo mi to jistější - nechci nic riskovat, protože jsem už 2× potratila). Co ale nevím, a doktorky jsem se nezeptala a nezeptám, protože má dovolenou, jestli - pokud bych těhotná nebyla - dostanu normálně menses, i když ten Utrogestan beru. Máte některá tušení, jak to je?
Díky moc za odpovědi.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.2.05 11:50

Bubinko vlastní zkušenost s tím nemám, ale co jsem různě vyčetla (čeká mě to taky), tak pokud je test negativní, utrogestan se vy:,–(í a do 3 dnů dorazí ms. Pokud ho nevy:,–(íš, ms nebude. Myslím, že by bylo dobré ho přestat brát a ty tři dny počkat. Pokud to nedostaneš a bude test pozitivní, začneš ho opět užívat až do 12 týdne těhu. Ta třídenní pauza jistě neohrozí mimčo, kdyby tam bylo.
Pajdule od Matýsků

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí