Poznala jste na sobě některá uhnízdění vajíčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.5.19 12:57

Jsem těhotná a další dotazy...

Dobrý den,
asi je trochu se ptát, ale zkusím to.
3.5.2019 jsem dostala MS, od 16.-22.5 pravidelná styk. Mimi chceme, mám bílý výtok aktuálně, zácpu a celkem mě píchá v podbříšku. Je možné, že se podařilo? A poznala jste na sobě některá uhnízdění vajíčka? A kdy si udělat test? :hug: 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35735
22.5.19 12:59

Všechno řeš až když ti nepřijde menstruace. Zácpa není příznak těhotenství, navíc je moc brzy na to něco věštit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 13:00

@pikola Děkuji, už si nepamatuji, jak jsem to měla u prvního :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5006
22.5.19 13:01

Souhlas, sugesce je mocna. Nekdo pry pozna i uhnizdeni, ale tezko rict :nevim: Kolem terminu dalsi ms to bude jistejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.5.19 13:02
@Anonymní píše:
Dobrý den,
asi je trochu se ptát, ale zkusím to.
3.5.2019 jsem dostala MS, od 16.-22.5 pravidelná styk. Mimi chceme, mám bílý výtok aktuálně, zácpu a celkem mě píchá v podbříšku. Je možné, že se podařilo? A poznala jste na sobě některá uhnízdění vajíčka? A kdy si udělat test? :hug: 8o 8o

ZA mě je nejlepší příznak pozitivní těhotenský test po vynechání MS. Tedy pokud člověk nepatří k těm, kterým se HCG do moči nevylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
22.5.19 13:03

Tak sotva jste vylezli z postele, budeš muset vydržet jestli dostaneš menstruaci nebo ne :nevim: není co radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
22.5.19 13:16

Jak psala Pikola, že zácpa není příznak těhotenství, tak já jsem u prvního zácpu měla a řekla bych, že asi po týdnu, co jsem otěhotněla a byl to jediný příznak, který jsem měla, samozřejmě člověk by si řekl, že to může být náhoda, ale úplně stejnou zácpu jsem měla, když jsem otěhotněla po druhé, bylo to tři měsíce po porodu, najednou mě přepadla stejná zácpa jako tenkrát a hned mě napadlo, že jsem těhotná. Sice jsme měli jen jeden nechráněný styk, takže jsem pořád tak nějak doufala, že to je jen náhoda, ale letěla jsem pro test a pozitivní. Nikdy jsem neměla takovou zácpu jako na začátku obou těhotenství a jiné příznaky jsem snad do 20.týdne až když jsem cítila pohyby neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.5.19 13:18

Jeste je brzy neco vestit. urcite bych pockala na zpozdeni ms a pak bych resila vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 13:20

@Zoe1 Já u první dcery měla spíš průjem právě, ale kamošky řikaly, že měly hlavně zácpu, tak nevím :D nějak se nemůžu dočkat toho testu, tak uvidím..

• Citovat
  • Upravit
21091
22.5.19 13:20

@Zoe1 No, jenomže to je xy věcí, které s těhotenstvím mohou souviset a nemusí. Já třeba byla marná na hodině jógy v pozicích, se kterými normálně nemám problém. Myslíš, že i u ostatních to může fungovat stejně??? :nevim:

Já bych se neupínala na zkušenosti a příznaky druhých, protože si myslím, že každá jsme jiná. A čím víc to člověk čte, tím víc má pocit, že je to právě jeho případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.5.19 13:22
@Anonymní píše:
@Zoe1 Já u první dcery měla spíš průjem právě, ale kamošky řikaly, že měly hlavně zácpu, tak nevím :D nějak se nemůžu dočkat toho testu, tak uvidím..

Já slovo zácpa neznám, takže jsem se řídila těhotenským testem po vynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735

@Zoe1 ona ještě není ani týden po. To bych opravdu neviděla jako příznak toho, že by se mělo vevnitř začít něco dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@Anonymní píše:

Každá ženská to má jinak, to je pravda, ale já když už jsem pro ten test šla, tak jsem prostě asi v duchu věděla, že jsem těhotná, prostě tou zácpou, bylo to úplně stejný :-D a hlavně nikdy jindy jsem takové problémy nikdy neměla. Taky každé těhotenství může být jiné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
22.5.19 13:32

Na tyhle příznaky je dost brzo

• Citovat
  • Upravit
1386
22.5.19 13:36
@Anonymní píše:
nějak se nemůžu dočkat toho testu, tak uvidím..

Takže nutně potřebuješ, aby ti 20 bab napsalo, že si na něj stejně máš počkat :D
Ještě že my ženský jsme tak racionálně uvažující stvoření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital