Jsem těhotná a nemocná :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
19.9.11 13:20

Děkuju holky, docela jste mě uklidnily :-) Je fakt, že si teď vzpomínám, že když jsem čekala Lindu, byla jsem taky na začátku nemocná. A malá je v pořádku :palec: Zítra mám jít na 4 hodiny do práce, ve středu na 6 hodin..Asi se teda hodím marod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
19.9.11 13:25

Ahojky

Neboj, maličkému se nemůže nic stát. Já měla v 16týdnu hnisavý zánět nosohltanu a dokonce jsem měla i Penicilin, protože aby se to nerozjelo tak hned z kraje a dobrý. Budeš mít zdravoučký miminko. Ať jsi brzo fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
19.9.11 13:27

Ale určo bych asi zalezla do postele a odpočívala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
19.9.11 13:27

Ahojky, já byla nemocná taky asi tak v tom 5tt. Nějaká viroza - teplota kolem 37,3, hrozná rýma, kašel, únava. Byla jsem vystresovaná, že infekce ublíží miminku, ale teď už jsem v 17tt, naprosto vše v pořádku :-) Tak se neboj. Já nejedla žádné léky, radši vydrž i bez Paralenu, pokud nemáš vyšší teploty, ty už pak radši srážet. A HLAVNĚ - NECHOĎ DO TÉ PRÁCE a lež.. Ať je ti brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
19.9.11 13:29

Holky já vím že to sem nepatří ale musím to napsat…

Já vám tak závidím ty mimísky v bříškuuuu!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pardon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.9.11 13:46

PEti mě ještě napadlo (nečetla jsem vše), když tvůj gyndař není v ordinaci, tak zkus zavolat tomu kdo ho zastupuje a nebo rovnou na gyndu do nemocnice. Určitě ti poradí a uklidní tě to :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.9.11 13:54

Tam volat nemůžu, pracovala jsem tam, měli by mě za debila :lol:
Jsem už celkem klidná, snad nebudu muset do práce, tak doufám, že bude vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.9.11 14:18

Můžeš přeci zavolat do jakékoliv nemocnice :-)
To je dobře, že už jsi klidná :kytka: Hlavně hodně odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.9.11 14:44

Ahojky,
při 1. synovi jsem byla nemocná, teď jsem v 8.tt a zase :-( Náš první vypadá docela normálně a živý je taky přiměřěně, to bude ok, hlavně čajík, med a citron a ať se taťka stará :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
19.9.11 15:42

mě taky štvalo, jak mi v každé lékárně řekli něco jiného - já zase před těhu hodně trpěla na migrény a bolesti hlavy, tak sem se s pozitivním testem hned vydala do lékárny, co na tu hlavu můžu vzít, kdyby mi ten stav nastal, abych to nemusela řešit až s třeštící hlavou…naštěstí mě v těhu zatím hlava úplně pustila, takže nemusím brát nic…
ale řídila bych se radou gyndaře, ten ví, jak to s tebou je a není a co si může dovolit.
Mě bylo řečeno že ibalgin vůbec, max. paralen, až tři denně a pak odpočívat a čajíkovat, když na mě něco poleze…
a homeopatika taky můžeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.9.11 16:23

Tak k těm lékům a protichůdným informacím: mně byl dovolen Ibalgin (ale jen ve druhém trimestru) a půlka paralenu po celou dobu těhu :nevim: . Naštěstí jsem nic nepotřebovala. Taky jsem byla nemocná a léčila jsem se jen homeopatiky a čajem s cibulí…

• Citovat
  • Upravit
41882
19.9.11 16:25

Já jsem se léčila doma s chřipkou, dokonce jsem snědla jedno ATB,..Další den jsem si udělala test, našla //..ATB jsem teda pak ž nejdela…no a teď čekáme zdravého chlapečka..Anet a Matýsek 32tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terez 2
11.3.12 13:44

těhotná a nemocná

No tak to je přesně můj problém… pracuju s bezdomovcema a narkomanama a právě mám dne 37,9 st.C teplotu a jsem ve 14 týdnu těhotenství (3,5 měsíce). Taky nevím co můžu a co ne, ale kamarád lékárník mi říkal, že paralen jo… taky bylinky by se měli vybírat pečlivěji (čaje). Zítra jdu k doktoce, protože žádná práce nestojí za to, abych trápila miminko. Na Echinacei jsem se dočetla, že těhotné NE ale na Multiimun acut (to je na podporu imunity) se v těhotestvní můžu - píšou to přímo v příbalovém letáku.

• Citovat
  • Upravit
22614
11.3.12 13:51
Terez 2 píše:
No tak to je přesně můj problém… pracuju s bezdomovcema a narkomanama a právě mám dne 37,9 st.C teplotu a jsem ve 14 týdnu těhotenství (3,5 měsíce). Taky nevím co můžu a co ne, ale kamarád lékárník mi říkal, že paralen jo… taky bylinky by se měli vybírat pečlivěji (čaje). Zítra jdu k doktoce, protože žádná práce nestojí za to, abych trápila miminko. Na Echinacei jsem se dočetla, že těhotné NE ale na Multiimun acut (to je na podporu imunity) se v těhotestvní můžu - píšou to přímo v příbalovém letáku.

Ahoj - já jsem byla nemocná ve 34tt - teploty, bolest v krku, kašel, rýma… Na teplotu a bolest hlavy klidně můžeš Paralen, myslím, že max 2 denně. Na bolest v krku jsem dostala Septisan, na rýmu kapky Mar(myslím, že je to jen mořská voda) a na kašel mi taky něco dali, ale to nevím, jak se jmenuje. Co se týče bylinek, moc ti neporadím, já pila klasický černý čaj(slabší) s medem a citronem a hodně odpočívala, pak jsem pila hodně mátový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
11.3.12 15:30

Ahojky :kytka: já jsem válčila s bacilem minulý týden. Nejvíc mi pomohlo kloktat slanou vodu, do nosu kapky s mořskou vodou a čaje čaje čaje - heřmánkový, těhotenský a jednou denně i bylinkový - směs od Babičky Růženky. Zvládla jsem to i bez paralenu :palec: Přeji brzké uzdravení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí