Jsem těhotná a nemocná :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
20.2.14 14:10

@synacek07 : do nosu můžeš nasivin, olynth a jim podobně. Ale jen doporučené dávkování. Já mela v obou tehotenstvich olynth a děti v pohodě :-). Já bych se bez kapek udusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.2.14 14:27

@synacek07 žádnej Olynth, žádnej Nasivin a jim podobné! Stejně to neléčí, jen ulevuje od příznaků.. Ber Stodal na odhlenění a do nosu maximálně sprej s mořskou vodou nebo Vincentku a nebo pokud bys měla nos „zabetonovaný“, tak Pinosol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
8.11.14 08:42

Prosim o radu. Jsem ve třetím trimestru a je mi tři dny opravdu zle. Kašel a bolest v krku. Do toho prcek doma…taky nemoc. Poraďte mi jak se z toho dostat. Nemuzu ani mluvit. Děkuji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
8.11.14 09:06

@Teeeri ahoj třeba moc neporadím ja ted byla „nemocna“ taky. Sileny kašel dráždivý pak dusivy bolest v krku.
Na kašel jsem koupila sirup stop kašli je to bylinný sirup pro diabetiky, tehotne a kojící. Jsou to 3 dny a je o 100 procent kašel lepší skoro ho nevnímám. Taky by nebylo na škodu kdyby jsi si vzala Paralen třeba jeden ráno jeden večer.
Na kašel med s cibulí, nebo odvar z majoránky ten je taky na kašel.
Moc dobře vím jak se cítíš:-( ja to mela před pár dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
8.11.14 09:06

@Teeeri upaluj k doktorovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
8.11.14 09:45

@Jannys mam tu jitrocelovy sirup. A dekuju za radu. paralen je na horečku ne? A může ho těhotná?
U dr.jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
8.11.14 09:46
@Teeeri píše:
@Jannys mam tu jitrocelovy sirup. A dekuju za radu. paralen je na horečku ne? A může ho těhotná?
U dr.jsem byla.

a co dr. říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
8.11.14 09:50

@Teeeri jasne, ze paralen tehotna muze. Koukni sem http://www.drmax.cz/…ravim-a-leky stahni si toho pruvodce tehotenstvim, najdi si tam svuj problem a mas tam rozepsano co muzes a v jakem davkovani 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
8.11.14 11:56

Já když jsem v těhotenství onemocněla, zalezla jsem do postele, zatopila na 27 st., přikryla se dvouma peřinama a 1-2 hodiny se šíleně potila. Je to pruda, ale pomohlo to, teplota slezla a vyhnula jsem se práškum. A pak už jsem jenom pár dnů polehávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.14 16:34

Muzes septofort nebo septisan do krku, pinosol a jitrocelovy sirup! Pri teplote klidne paralen, ono stejne jako v 1. trimestru too reknu, ze ve 3. nic nesmis, taky jsem byla v 3. Nemocna a ted jsem pro změnu v prvnim a taky nemocna.

• Citovat
  • Upravit
7065
8.11.14 17:17

Ja jsem v prvním trimestru a tedy bohužel Paralen jsem mela dva kousky. Co jsem všude procitala proste můžeš na horečku nejlépe kdyz je kolem 38 perfektne zabral, jitrocelový sirup na kašel taky dnes skoro nekaslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
8.11.14 17:39

Nemam horečku.

Strasne me boli v krku, polykání, když mluvím nutí me to kašlat.
Doktor mi podle me nic nepredepise..je to peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
8.11.14 17:42

@Teeeri jak tu už zaznělo sirup jitrocelový, odvar z majoránky pit hodně čaje s citronem plus medem.
Pokid mas med dej si 3× denne velkou lžíci sklidni to krk a kašel.
Pokud však nechceš dělat a zkoušet babske rady tak ti asi nikdo nepomůže jedině Dr. který ti řekne co my tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
8.11.14 21:21

@Teeeri Ahoj, já byla nemocná loni na začátku osmýho měsíce. O svátcích, na Silvestra.. takže jsem i Vánoce proležela. Měla jsem angínu, dva dny horečky a nemohla jsem se pomalu ani napít. Mně pomohly přítelovy čaje do kterých vymačkal snad kilo citronů, hodně medu (za týden padlo snad kilo), kloktala jsem Vincentku a občas zblajzla Paralen na bolest. Ještě teda zábal na krk jsem měla párkrát, výluh z kandovanýho zázvoru a jitrocelovej sirup. Já trpěla fest asi čtyři dny, další čtyři už se to dalo a byla jsem z té nemoci totálně vyčerpaná. K tomu nevolnosti, oteklý nohy a bolavý záda.. :) No, ať je ti brzo líp, nezávidím ti to, je to hrozný :x :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8679
9.11.14 07:14

@Jannys jasně díky :hug: @Hr4sek22 dobré tipy díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí