Jsem těhotná, ale ta čárka..

Anonymní
18.8.24 06:34

Jsem těhotná, ale ta čárka..

Jsem nejspíš, určitě těhotná. Četla jsem na různých diskuzích, že když na papírkovém testu nezesiluje čárka, tak se stopro jedná o mimoděložní.
Dneska jsem si dělala ten digitální jak ukazuje týdny, mám tam 2-3, což je prej 4-5 týden, ale hned na to jsem si zkusila udělat papirkovej test pepino růžový a čárka je pořád stejná, jako předchozí dny (testuji se už týden, obden). A přitom ty normální testy, hned ukazujou jasnou čárku, jakoze ty nepapírkový. Čárka jde jasně videt, ale zase není tak silná jako ta druhá, a jako první se zobrazí testovací a potom ta pozitivní. Myslíte že je něco spatne? Doktorka má dovolenou, takže ji zavolám hned 2.9 v září.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15508
18.8.24 06:45

A proč furt testuješ jak smyslů zbavená? :roll: Už ti někdo řekl, že je to absolutně zbytečný? :mrgreen:
Pokud máš mít prosperující těhotenství, tak ho mít budeš. Pokud ne, tak prostě nebudeš.
Něco tady špatně je. A ty testy to fakt nejsou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 06:53

@Šmoulice Vyhodila si za to peníze ty, nebo já? Tak je to preci jedno, i kdybych si těch testu udělala 50🤔

• Citovat
  • Upravit
4383
18.8.24 07:04

Vykašli se na testy a počkej co ti řeknou na gyndě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
18.8.24 07:05

Tak ona ta čárka už pak prostě nesili protože ten test už prostě víc neukáže 🙄 ukazatelem by mohlo být HCG v krvi které by nestouoalo tak jak by mělo. Ale jasnou odpověď ti dá až utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
18.8.24 07:21

Uz jsi tu psala, ze. Proste pockej na doktrku, stejne nic jineho nejde delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
18.8.24 07:29

No a jak dlouho mas od vynechane MS? Sila carky ti nerekne jestli je to mimodelozni. Pokud se testujes vic nez jednou tak bych pokazde pouzivala stejnou znacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
18.8.24 07:39

A takhle budeš stresovat celé těhotenství? Doktoři objednávají na 7. TT, pokud tedy žena to těhotenství chce zachovat, aby bylo vidět srdíčko. Koukne utz a bude to hned jasné. A pokud jsi hodně ve stresu, můžeš sjet na pohotovost, ale doporučuju se hodit do klidu. Jelikož těhotenství trvá 9 měsíců, dejou se pořád nějaké divné věci, dovnitř není vidět a člověk pořád má nějaké pochybnosti, jestli je všechno ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 08:10

Já si dělala test jen jeden, papírek, druhá čárka nic moc a byla jsem už 8. týden. Vždy jsem dělala 1-2 testy na každé těhotenství, čekám 4. dítě a i nepatrný duch znamenal, že jsem těhotná. :think: Není potřeba se testovat pořád dokola. Pokud máš na testu druhou čárku, si těhotná :nevim:

Prosím anonym. Nevíme, zda poslední miminko bude zdravé…čekáme na výsledky.

• Citovat
  • Upravit
11825
18.8.24 08:10

@Liška32 proč na pohotovost když nemá žádné potíže? Jednak tam bude zbytečně začla et mezi těmi kteří potíže mají a jednak zaplatí zbytečně poplatek..jak jsem ji již psala v předešlé diskusi může si normálně zavolat na gyn. Ambulanci v nejbližší nemocnici s tím že její lékařka má dovolenou a zástup nemá a oni ji normálně vyšetři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10955
18.8.24 08:20

@Liška32 A co řekne na pohotovosti? Že se jí nezdají čárky na testu? Pak se všichni diví, že pohotovosti jsou narvané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
18.8.24 08:22
@Vladusxx píše: Více

Tak já píšu pohotovost, ale samozřejmě když půjde přes den, bude to ambulance. Že má doktorka zřejmě zástup, to mi došlo až po odeslání příspěvku. Takže bych prvně zavolala tam. Já myslím, že je blbost, aby se mimoděložní těhotenství poznalo podle testů a ještě různých druhů. Ale chápu, že zkraje těhotenství je člověk ve stresu, s tělem se pořád děje něco divného. Ale dělat si mraky testů a přemýšlet u toho o tom, co je špatně, to asi není ta cesta. Jestli jí zástup nevezme, tak v nemocnici ji nevyhodí, aby se ujistila, že těhotenství je tam, kde má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
18.8.24 08:24
@citlivaduse píše: Více

No jistě, že se zakladatelka musí zamyslet, jestli fakt je tak v háji, že musí teď hned vědět, co a jak. Faktem je, že na pohotovosti (respektive v nemocnici) chodí lidé s kde čím. Neříkám, že je to dobře. Jen, že je to varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
18.8.24 08:30
@citlivaduse píše: Více

Mimochodem já jsem byla na pohotovosti dětské před 14 dny, miminko příšerně zvracelo a nešlo do něj nic dostat. No, v čekárně byla rodina s dítětem cca 6 let, prý asi alergie na něco, dítě vypadalo normálně, takhle v čekárně, mluvilo a vsechno. Prijela maminka s měsíčním ditetem, horecka a špatně se mu dychalo. Doktorka je vzala přednostně a ten táta toho staršího dítěte řekl " ale my jsme tu byli před paní". To jsem zírala asi takhle 8o to jen, že lidi jsou různí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10955
18.8.24 08:32

@Liška32 Za mě by bylo nejlepší neblbnout furt s testama, akorat se zbytečně stresuje. Když už, tak může chodit obden na krev, jestli ji to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí