Jsem tyran

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
13.6.12 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka!
tak už mám za sebou první návštěvu u psychiatra. byla jsem tam hodinu a chrlila ze sebe všechno možné :) vyfásla jsem AD a kontakty na terapeuty a mám přijít za 3 týdny.jo a další obrovská změna: našla jsem si práci! takže mamka teď bude dělat taťku a nosit peníze a taťka bude dělat mamku a starat se o děťátko.
:hug: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 21:22

Ahoj!
tady zakladatelka!
tak už pracuju 3 měsíce a zobu prášky. doma je o 100% lepší nálada.
K terapeutovi jsem se teda jseště nedostala - ve zkušební době na to prostě nebyl čas. :oops: každopádně: když jsem byla u doktora na kontrole, evidentně jsem udělala doktorovi radost - prý už na pohled je vidět, že mi je líp. je pravda, že mi i okolí říká, že vypadám výborně a v pohodě :mrgreen:
takže já se cítím dobře, rodina to vidí taky. teď chci začít pracovat na tom, abychom víc stmelili rodinu

• Citovat
  • Upravit
2745
23.9.12 12:00

...

Tak to mám radost též a gratuluji. :-) Čas na toho terapeuta je teprve nyní, kdy to nejhorší je zvládnut prášky a myšlení je v obvyklých kolejích.
Dovolím si proto teď jen upozornit na riziko předčasného vyzsazení - člověk se cítí ok, řekne si, že to zvládně i bez prášků, a ono se zpočátku opravdu nic neděje, hladinka přetrvává… a najednou je už pozdě a člověk je tam kde byl kdysi… takže rada: vysazovat jen s podporou lékaře.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria