Partner už to přehání

Anonymní
3.3.12 19:51

Partner už to přehání

Ahoj, nepotřebuju ani tak radu, jako se vypsat. S partnerem jsme měli celkem fajn vztah, nevím moc kdy a kde se to pokazilo, ale nechápu.

Jsme spolu pět let, máme krásné, zdravé, téměř půlroční miminko. A jak tak uvažuju, už mě to nebaví … :|

Růžové brýle mi spadly po narození miminka, kdy se z něj vyklubal celkem nemakačenko (paradoxně předtím pracoval, po porodu mluví:„že jde žít i
bez peněz.“), do práce teda ted po půlroce nastoupil, ale jeho mzda moc rodinu neuživí a to nejsem nějaká nanynka, co si potrpí jen na značky. :?

Tento víkend byla u mě máma a ta po tom, co viděla mi navrhla návrat domů. Jako vim, že částečně si můžu za to sama, já byla ta ,co vždycky všechno vyřešila, vyřídila, nakoupila, ale zase jsem měla jistotu, že je vše ok. Všecko zaplacený, všecko pořešený. On je spíš takový pasivní. Jenže co máme miminko už nemám čas všecko dělat jen já.

Dneska se malá celkem dost osypala, pláče, jak jí to svědí, on od včera slaví narozky. Stále nedošel. Volala jsem mu, at nepije, kdyby sme jeli na pohotovost. Volám mu před dvěma hodinama, prej dopije a jde. Pořád nikde.

Taky se mě ptal co dostane ke kulatinám. Dlouho jsem přemýšlela, co mu dát, až jsem na to přišla. Dám mu to, co asi poslední tři roky dostávám k narozkám i svátkům… Nic, řeknu jen :Všechno nejlepší."

Potřebovala jsem jen ventilovat část vzteku, klidně pište, že si za to, jakého chlapa mám můžu sama .. částečně ano, ale kde se stala chyba. Když takový nebyl od začátku :roll: :!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
3.3.12 19:59

Nemám slova.. ale myslím ,že pokud ti mamka nabídla domov , tak jdi a třeba on rozum dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.3.12 20:00

Já bych asi využila maminčiny nabídky… Rozhovory zjevně nezabírají, tak je na čase zkusit větší kalibr. A pokud nezabere ani ten, asi není co řešit… :nevim:
Je mi to líto.

Nejvíc by mi vadilo, že nepřijde domů, když ho žádám z důvodu nepohody miminka…
Chlap třeba taky není zrovna organizační typ, o placení a tak se starám spíše já, ale nepřipadám si tím „využívaná“, on zas dělá jiné věci a když ho požádám, udělá téměř cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.3.12 20:03

Být tebou přijmu maminky nabídku a jdu k ní.. Snad se partner probere a začne se chovat tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.3.12 20:05

Nevim proc tam zustavas.Maminka ti domov nabidla.Takze k narozeninam mu muzes dat to ze odejdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.12 20:07

Od začátku takový nebyl, ale chlapi se prostě mění :| Nezbyde Ti než se přizpůsobit situaci… a máš to ještě dobrý, když máš kam jít a maminka Tě podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.3.12 20:08
Aishenka píše:
Být tebou přijmu maminky nabídku a jdu k ní.. Snad se partner probere a začne se chovat tak jak má.

asi bych taky bralaa nabídku maminky a šla K NÍ.Třeba partner usoudí,že se nedá bez teba žít a pokud to nepochopí,tak je bohužel konec :* :srdce:Přeji ti,a´t se správně rozhodneš,vím,že to není lahké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.3.12 20:12

To je na nic, :? také bych váhala, zda využít nabídku matky, ale tohle je fakt ode zdi ke zdi. Teď už máte malé a je třeba to řešit. Přeji hodně štěstí a ať vybereš to správné řešení :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
3.3.12 20:24

K narozeninám kopanec do řiti. Třeba se probere, když vás doma nebude pár dní mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.12 20:30

Spíš mám pocit, že mu dám volnost a prostor k slavení a popíjení. :roll: abych v přpadě návratu nenašla z bytu kůlničku na dříví. :|

Ale zvažuju návrat, dost vážně zvažuju … :think:

• Citovat
  • Upravit
1254
3.3.12 20:41

Taky bych šla, tohle rozhodně není chování otce od rodiny ;) Buď mu cvakne, nebo má prostě smůlu, není to tvá chyba, nýbrž jeho.

Hodně nervů přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.3.12 20:48

přesně to samé v bledě modrém jsem měla já s exmanželem, časem začal dělat i dluhy a lhát…vydržela jsem to do roku a půl dcerky a poté ho vystěhovala (bydleli jsme v mém domě). Dodnes nelituji a jsem šťastně rozvedená, mám od té doby druhého přítele a jsem spokojená, a i kdybych přítele neměla, raději bych byla sama než s exmanželem. Brrr…

• Citovat
  • Upravit
1832
3.3.12 20:52
Gabulle píše:
K narozeninám kopanec do řiti. Třeba se probere, když vás doma nebude pár dní mít.
:palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.12 21:02

„tři roky dostávám k narozkám i svátkům… Nic, řeknu jen :Všechno nejlepší.“ Na co se vztekat. Je třeba se zamyslet. Jeho chování je prostě pokračováním dosavadního. Sama píšete: „částečně si můžu za to sama, já byla ta ,co vždycky všechno vyřešila, vyřídila, nakoupila, ale zase jsem měla jistotu, že je vše ok. Všecko zaplacený, všecko pořešený. On je spíš takový pasivní.“

On prostě nemá ty správné návyky. Možná se kdysi snažil, ale vy jste byla lepší, tak to vzdal. Když se na něj budete zlobit, on si ty správné návyky tím nebude umět vytvořit. Zkuste ho to učit, jako malé dítě. Ovšem je to situace, mít současně děti 2. Také není šťastné, dostat se vůči němu do role matky. To už se vám třeba pak jako chlap nebude líbit.

Zamyslet se a zkusit změnu. Pak teprve případně od něj odejít-rozejít se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
3.3.12 21:05

Hodně vážně bych vážila maminčinu nabídku. Buď ráda, že máš rodiče, kteří to s Tebou takto chtějí řešit. Přítel je evidentně nevybouřený a nezodpovědný. Jeho chování není přece jen Tvoje chyba, ale výraz jeho charakteru. Myslím, že pomůže jen „byč a pryč“.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria