Partner už to přehání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1315
3.3.12 21:05

Hodně vážně bych vážila maminčinu nabídku. Buď ráda, že máš rodiče, kteří to s Tebou takto chtějí řešit. Přítel je evidentně nevybouřený a nezodpovědný. Jeho chování není přece jen Tvoje chyba, ale výraz jeho charakteru. Myslím, že pomůže jen „byč a pryč“.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepr. vichrice
3.3.12 21:14

Napíši, co bych udělala já. Sedla si sním a o všem si ještě promluvila. Kdybych viděla náznak snahy, tak se mu pokusila pomoci. Nejsem zastáncem toho hned odcházet, ale pokud by se ani nepokusil něco změnit, tak bych využila nabídku maminky. Držím pěsti. Vichrice

• Citovat
  • Upravit
1452
3.3.12 21:26

Asi bych hned nebalila kufry, řekla bych mu o nabídce matky, dala ultimátum, a zařídila se podle jeho dalších skutků. Asi s narozením miminka nabyl jistotu ve vztahu, nesnaží se, má tě jistou :nevim: V každém případě, se mi zdá, že si tě neváží :think: 3 roky ti nedal nic k narozkám a sám by dar dostat chtěl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.3.12 21:27

mám něco podobného až na to že když se jedná o malého tak udělá cokoliv potřebuji…otěhotněla jsem celkem rychle po seznámení a neplánovaně, miminko jsme si nechali s tím, že o rodinu se postará; v létě mu neprodloužili smlouvu a šel hned marodit, ještě pořád marodí už víc jak půl roku…rodina mi říká jak může být tak dlouho bez práce, vycházíme s jeho neschopenkou a mojím rodičákem jen tak tak…na všechno má moře času, nejdříve bydlení, sestěhovali jsme se až v 8.měsíci a to jsem byt musela najít sama, je psaný na mě jako všechno ostatní, práci si hledal ale jak mu procházelo marodění tak to nespěchalo a ted už mu asi doktor neschopnost ukončí a narychlo se snaží něco sehnat, ale ono ani není co. Mamka mi taky říkala že se můžu kdykoli vrátit, ale doufám, že až začne pracovat, ponorka zmizí a bude snad i víc financí…ted mě naštval jela jsem na týden pryč k prarodičům, on dostal 1000,– a kartu kde bylo 500,– kdyby musel někam jet(pohovor) a já si vzala 1000,– (já utratila 800,– za oblečení pro malého, které jsem měla domluvené a on pro nás jel dříve o tři dny a tak dal 600,– za benzín a peníze na účtu nejsou a on už taky nic nemá, celkem mě to nasralo protože fakt netuším za co to mohl vyhodit, když ví že ted už jsme v mínusu…ale asi jsme z těch co mají smůlu na partnery, i když já doufám, že prací se to zlepší nechci od něj odejít a to se ještě musíme stěhovat, ale už nic nehledám, já mám kam jít když bude nejhůř at ukáže jak se o rodinu dokáže postarat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
3.3.12 21:47
Gabulle píše:
K narozeninám kopanec do řiti. Třeba se probere, když vás doma nebude pár dní mít.
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
4.3.12 08:34
Anonymní píše:
Spíš mám pocit, že mu dám volnost a prostor k slavení a popíjení. :roll: abych v přpadě návratu nenašla z bytu kůlničku na dříví. :|Ale zvažuju návrat, dost vážně zvažuju … :think:

dát mu volnost na slavení…tak to jsi velkorysá, já bych tohle neudělala…právě naopak…kdyby měl volno, tak bych mu dala mimčo - taťko postarej se a jela třeba na cvičení, nebo ke kamarádce…anebo na noc k rodičům…jo asi bych měla velký strach, zda to všechno zvládne, jestli se něco nestane a taky bych si s ním o tom promluvila…hlavně by si měl uvědomit, že má také nějaké povinnosti…odchod k rodičům bych zvažovala pokud by nepomohl rozhovor a jeho občasné hlídání…držím palce, ať to co uděláš je dobré pro tebe a mimčo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí