Jsem úplně sama, nemám nikoho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.22 11:49

Jsem úplně sama, nemám nikoho

Ahoj holky, potřebuju se svěřit, je mi 39 a jsem úplně sama. Mám jen psa, rodiče už zemřeli, sourozenci maji své životy a o ten můj se nezajímají. Vůbec nevím, jak ten život zvládnout. Na seznamkach mě každý chlap jen oblbuje a pokaždé, když mám pocit, že už by to mohlo být dobré, tak přijde další rána :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
2.8.22 11:50

A chodis treba do fitka, na volejbal nebo někam jinam mezi lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
2.8.22 12:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju se svěřit, je mi 39 a jsem úplně sama. Mám jen psa, rodiče už zemřeli, sourozenci maji své životy a o ten můj se nezajímají. Vůbec nevím, jak ten život zvládnout. Na seznamkach mě každý chlap jen oblbuje a pokaždé, když mám pocit, že už by to mohlo být dobré, tak přijde další rána :(.

Co kamarádky, kolegyně z práce, co děláš ve volném čase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Samota99
2.8.22 12:25

@Kfětoslava kamarádky všechny zadané s s dětmi. Já už jsem tři roky bez vztahu.

• Citovat
  • Upravit
5373
2.8.22 12:30

Seznámit se můžeš kdekoli: na koupališti, v práci, nemusí to být jen zadané kamarádky s detmi. Snaž se být otevřená, komunikativní a nikdy nebudeš sama! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27582
2.8.22 12:31

Pes je fajn na seznámení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.8.22 12:44

Neber to tak černě. Nikdo není sám, jen tomu chce jít víc naproti. Udělej ten první krok. Nevím co děláš za práci, ale určitě máš nějaké kolegy či kolegyně… O pauze přines zmrzku, kafe i pro ně… Sourozencům normálně zavolej, pozvi je k sobě, něco přichystej, jestli mají děti, tak se skamarádit s dětmi…jako super rozmazlující hodná tetička budeš in. Přihlaš se do nějakého kurzu - jazyky, cvičení, tvoření. Přihlaš se jako dobrovolník - sázej stromy, čti seniorům v domovech důchodců, jsi volná, můžeš cokoliv.
Chce se to snažit jít seznámení naproti, chovat se k ostatním tak, jak chceš aby se chovali k tobě. Buď spokojená se sebou a se svým životem a vše půjde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
2.8.22 12:47
@Samota99 píše:
@Kfětoslava kamarádky všechny zadané s s dětmi. Já už jsem tři roky bez vztahu.

Ale tím, že má kamarádka děti, nemusí končit přátelství přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.8.22 13:08
  • Citovat
  • Upravit
12121
2.8.22 13:13
@janek30 píše:
Neber to tak černě. Nikdo není sám, jen tomu chce jít víc naproti. Udělej ten první krok. Nevím co děláš za práci, ale určitě máš nějaké kolegy či kolegyně… O pauze přines zmrzku, kafe i pro ně… Sourozencům normálně zavolej, pozvi je k sobě, něco přichystej, jestli mají děti, tak se skamarádit s dětmi…jako super rozmazlující hodná tetička budeš in. Přihlaš se do nějakého kurzu - jazyky, cvičení, tvoření. Přihlaš se jako dobrovolník - sázej stromy, čti seniorům v domovech důchodců, jsi volná, můžeš cokoliv.
Chce se to snažit jít seznámení naproti, chovat se k ostatním tak, jak chceš aby se chovali k tobě. Buď spokojená se sebou a se svým životem a vše půjde líp.

Podepisuju a naprosto souhlasim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
2.8.22 13:13
@Klopotkova píše:
@mrav

Ten už je myslím delší dobu zadaný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.8.22 13:19
@prokr píše:
Ten už je myslím delší dobu zadaný :kytka:

@mrav je zadaný single, však ho nech, ať se vyjádří sám. :mavam:
edit: překlep

Příspěvek upraven 03.08.22 v 14:48

• Citovat
  • Upravit
10242
2.8.22 13:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju se svěřit, je mi 39 a jsem úplně sama. Mám jen psa, rodiče už zemřeli, sourozenci maji své životy a o ten můj se nezajímají. Vůbec nevím, jak ten život zvládnout. Na seznamkach mě každý chlap jen oblbuje a pokaždé, když mám pocit, že už by to mohlo být dobré, tak přijde další rána :(.

Ahoj,
chce se to neuzavřít, nerezignovat. Zní to jako klišé, ale dobré je prostě chodit mezi lidi, to prostě interakce a příležitosti ke komunikaci přináší. Chce to dělat nějaké koníčky, nebo vyhledávat, co se v okolí nabízí, i kdyby to třeba mělo být hraní deskových her apod., nebo klub turistů, který dělá společné výlety.
A můžeš mít brzy známých, že budeš ráda za trochu samoty. Neboj, určitě blízkého člověka najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27582
2.8.22 13:31
@Klopotkova píše:
@mrav je nezadaný single, však ho nech, ať se vyjádří sám. :mavam:

on se rozešel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
2.8.22 13:36

Nabídnu ramínko k vyplakání, všeobecný pokec. Předpokládám že jsem z daleka. Co se týká povahy…jsem asi spíš taková držka. Moc přátel nemám a ani se nedivím. Mám svůj názor. Jsem sám nějaký čas a netlačím na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí