Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A chodis treba do fitka, na volejbal nebo někam jinam mezi lidi?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju se svěřit, je mi 39 a jsem úplně sama. Mám jen psa, rodiče už zemřeli, sourozenci maji své životy a o ten můj se nezajímají. Vůbec nevím, jak ten život zvládnout. Na seznamkach mě každý chlap jen oblbuje a pokaždé, když mám pocit, že už by to mohlo být dobré, tak přijde další rána.
Co kamarádky, kolegyně z práce, co děláš ve volném čase?
@Kfětoslava kamarádky všechny zadané s s dětmi. Já už jsem tři roky bez vztahu.
Seznámit se můžeš kdekoli: na koupališti, v práci, nemusí to být jen zadané kamarádky s detmi. Snaž se být otevřená, komunikativní a nikdy nebudeš sama! ![]()
Neber to tak černě. Nikdo není sám, jen tomu chce jít víc naproti. Udělej ten první krok. Nevím co děláš za práci, ale určitě máš nějaké kolegy či kolegyně… O pauze přines zmrzku, kafe i pro ně… Sourozencům normálně zavolej, pozvi je k sobě, něco přichystej, jestli mají děti, tak se skamarádit s dětmi…jako super rozmazlující hodná tetička budeš in. Přihlaš se do nějakého kurzu - jazyky, cvičení, tvoření. Přihlaš se jako dobrovolník - sázej stromy, čti seniorům v domovech důchodců, jsi volná, můžeš cokoliv.
Chce se to snažit jít seznámení naproti, chovat se k ostatním tak, jak chceš aby se chovali k tobě. Buď spokojená se sebou a se svým životem a vše půjde líp.
@Samota99 píše:
@Kfětoslava kamarádky všechny zadané s s dětmi. Já už jsem tři roky bez vztahu.
Ale tím, že má kamarádka děti, nemusí končit přátelství přece.
@janek30 píše:
Neber to tak černě. Nikdo není sám, jen tomu chce jít víc naproti. Udělej ten první krok. Nevím co děláš za práci, ale určitě máš nějaké kolegy či kolegyně… O pauze přines zmrzku, kafe i pro ně… Sourozencům normálně zavolej, pozvi je k sobě, něco přichystej, jestli mají děti, tak se skamarádit s dětmi…jako super rozmazlující hodná tetička budeš in. Přihlaš se do nějakého kurzu - jazyky, cvičení, tvoření. Přihlaš se jako dobrovolník - sázej stromy, čti seniorům v domovech důchodců, jsi volná, můžeš cokoliv.
Chce se to snažit jít seznámení naproti, chovat se k ostatním tak, jak chceš aby se chovali k tobě. Buď spokojená se sebou a se svým životem a vše půjde líp.
Podepisuju a naprosto souhlasim ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju se svěřit, je mi 39 a jsem úplně sama. Mám jen psa, rodiče už zemřeli, sourozenci maji své životy a o ten můj se nezajímají. Vůbec nevím, jak ten život zvládnout. Na seznamkach mě každý chlap jen oblbuje a pokaždé, když mám pocit, že už by to mohlo být dobré, tak přijde další rána.
Ahoj,
chce se to neuzavřít, nerezignovat. Zní to jako klišé, ale dobré je prostě chodit mezi lidi, to prostě interakce a příležitosti ke komunikaci přináší. Chce to dělat nějaké koníčky, nebo vyhledávat, co se v okolí nabízí, i kdyby to třeba mělo být hraní deskových her apod., nebo klub turistů, který dělá společné výlety.
A můžeš mít brzy známých, že budeš ráda za trochu samoty. Neboj, určitě blízkého člověka najdeš.
@Klopotkova píše:
@mrav je nezadaný single, však ho nech, ať se vyjádří sám.
on se rozešel???
Nabídnu ramínko k vyplakání, všeobecný pokec. Předpokládám že jsem z daleka. Co se týká povahy…jsem asi spíš taková držka. Moc přátel nemám a ani se nedivím. Mám svůj názor. Jsem sám nějaký čas a netlačím na to.
Ahoj holky, potřebuju se svěřit, je mi 39 a jsem úplně sama. Mám jen psa, rodiče už zemřeli, sourozenci maji své životy a o ten můj se nezajímají. Vůbec nevím, jak ten život zvládnout. Na seznamkach mě každý chlap jen oblbuje a pokaždé, když mám pocit, že už by to mohlo být dobré, tak přijde další rána
.