Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Russet Nene,jsme šťastná rodinka.
I ve šťastné rodince může být tlak na výkon, známky, extrémní poslušnost.
A nejde, aby @admin zablokoval IP adresu? Tohle už je vážně na hlavu, ani nespočítám, po kolikáté podobnou diskusi čtu.. ![]()
@Sardelka píše:
A nejde, aby @admin zablokoval IP adresu? Tohle už je vážně na hlavu, ani nespočítám, po kolikáté podobnou diskusi čtu..
Sedivi ti z toho vlasy? To jsme mozna uhodili hrebicek na hlavicku…
@Sardelka píše:
A nejde, aby @admin zablokoval IP adresu? Tohle už je vážně na hlavu, ani nespočítám, po kolikáté podobnou diskusi čtu..
Koukám, že jsem jediná, kdo to ještě nečetl ![]()
@Simmcaa píše:
Sedivi ti z toho vlasy? To jsme mozna uhodili hrebicek na hlavicku…
Mně nic z ničeho a nikoho nešediví, já jsem mladá, krásná a plná pigmentu!
![]()
@Russet TO ano ale ještě mě napadly ty ledviny jak už tady paní psala.
Myslíte že by to mohly být?
@Anonymní píše:
@Russet TO ano ale ještě mě napadly ty ledviny jak už tady paní psala.
Myslíte že by to mohly být?
no jasně že mohly, nebo třeba jatýrka
@Anonymní píše:
tak já si první tři šedivé vlasy našla v 19 letech.
A nebyly ty tři vlasy zlaté?
@Julča001 píše:
Koukám, že jsem jediná, kdo to ještě nečetl
Nejste, ja taky koukam jako blazen a to jsem posledni dobou na eMiminu casteji. Matne se mi vybavuje teda diskuze, jak nekdo vyhrozoval, ze pise adminovi, ze nechava zablokovat uzivatelku @stinga pro naky nesmysl… ![]()
Se kolem toho teda dost debatilo
.
@Petája no zablokovat mě chtěla tahle uživatelka s šedivými vlasy, tinnitem, bolestí hlavy, které mají její dvě dcery - obě dvě mají úúúplně stejné nemoci
, občas je zakladatelka jejich matka, občas otec, někdy je dcera jen jedna, a střídá se věk od 13 - 19 let ![]()
@stinga vidím to spíš na nějakou psychickou poruchu matky (zakladatelky) nebo možná by neměla tolik pít, někdo vidí bílé myši nekdo šedé vlasy ![]()
@Zetmi já myslím, že to píše spíš ta holka - nějaká hypochondrie tam bude - ale to je jen moje domněnka
@stinga píše:
@hanka.br. @inkakřivák @vokishka @Dara90 pozor, pozor, jak budete na zakladatelku nehezké, založí diskusi, že vás chce nechat zablokovat, tak jak to udělala mně, no nakonec zablokovali ji, ale to nevadí
Však jo, potřebuju to. Moc práce a prokrastinace na emiminu mi bere spoustu času.
@inkakřivák píše:
Však jo, potřebuju to. Moc práce a prokrastinace na emiminu mi bere spoustu času.
to je pravda, emimino je šílený žrout času a bohužel je to závislost ![]()