Jsem vážně děsná máma :-(((

963
17.12.10 16:50

jsem vážně děsná máma :-(((

Ahojda maminy,

dneska mám den debil. Malou už týden trápí dásně a je šíleně protivná. A já jsem dneska fyzicky na dně, jelikož jsem nemocná, nějaká chřipka, a sotva chodím. A ten náš miláček si doslova vyvztekává nošení. Celý den jsem to ještě jakžtakž zvládala, ale odpoledne jsem jí šla dělat jídlo a chudák děsně začala řvát, vztekala se naprosto neskutečným způsobem. Minulý týden se mi u toho začala dusit rýmou a fialověla mi, musela jsem jí dát první pomoc. A dnes se vztekala tak, že se začala kuckat slinama. No a jak už toho bylo moc, tak jsem na ní docela šíleným způsobem houknula, asi jsem si debil myslela, že přestane a bude přemýšlet, co se to děje, ale ona se snad lekla a začala brečet ještě víc. :cry: A teď u mě bulí pořád, a já se bojím, jestli jsem jí tím houknutím a následným vyděšením nemohla něco udělat :cry: :cry: A k tomu ještě u mě nechce být :-( No, jsem husa, to vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.12.10 16:57

každé někdy nervy přetečou. Nemyslím že jsi jediná mě se to stává taky. Od rána ji jenom nosím, musím s ní i vařit. spí po 10 minutách. rostou ji zuby, je protivná, umrčaná.
Ale najdou se tu maminy co tě za to zdrbnou, tak si to neber. Tady je totiž hodně dokonalých mamin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
17.12.10 16:57

ale prd, proste se lekla, klid :srdce:

ja , kdyz je mi blbe, tak breceni neresim, proste nakrmim, prebalim a konec, nejsem stroj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.10 17:03

neboj se nic se jí stát nemohlo a nestalo,jen si prostě s toho ted nervozní a ona to cítí a proto pláče ještě víc.Zkus se uklidnit a uvikdíš že bude taky o.k.Neboj se si skvělá máma když si jen zařvala.To se občas stane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
17.12.10 17:04

a nechytla tu virozu co máš ty? Možná je jí taky blbě, u nás jsem nejdřív chytla já, a pak dítě, nebo naopak, to nemá s ujetím nervů co dělat tak klid, zkus se zklidnit, nervozní máma, nervozní dítě, nikdo nejsme dokonalej- to pro anonymku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.12.10 17:07

já jsem taky děsná máma a stejně mě ty naše „týraný“ děti mají rády. Neboj krs jedno houknutí tě zcela jistě neovrhne :wink: Vydrž maminko, kousíček vyroste a bude líp a líp a pak zas hůř a hůř a t ak pořád dokola.
Jsi jistě skvělá máma, pro to tvoje kuřátko ta nejlepší :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.12.10 17:10

Jak píšou holky,myslím,že to udělalo a udělá mnoho mamin.Prostě ruupnou nervy a nepoberem,že miminko to nepochopí.

Zkus být víc v klidu ty a hlavně odpočívej co to jde,bordel doma neuteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.12.10 17:13

Taky bych řekla, že jí nic není - z toho leknutí. Děti cítí, když je máma nervózní, nebo vytočená a pak pláčou. Sice nejsem máma dlouho, ale když mi tečou nervy, malej brečí, přijde můj drahý manžel, vezme malého, pohoupe a je ticho. Cítí z něho klid a usne :-)

Hlavu vzhůru a bude všechno zase dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
17.12.10 17:27

Neboj -z jednoho houknutí mít trauma určitě nebude. :wink: Udělá to občas každý rodič a kdo tvrdí,že ne,tak je pokrytec :wink: Naše malá vydrží tak „nadávat“ dlouho,ale to si myslím,že je spíš naštvaná,co si to jako dovoluju :-D Prostě vám holky není dobře,tak je nálada v pr… :roll: Děti to vycítí a prožívají s námi..a my s nimi :wink: Kurýrujte se,ať si můžete užít fajn Vánoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
17.12.10 17:28

Já jsem tohle měla u dcerky…usínala i hodinu a půl a to jsem byla kolikrát tak nervózní, že jsem rezignovala a předala jí manželovi :nevim: …nevím jestli se mi to jen zdálo, ale u manžela se vždycyk uklidnila mnohem dřív, asi to ti chlapi mají v sobě :think: . My jsme po celém dnu unavený z toho křiku a pláče, to dítě to vycítí, to je fakt 8-) .Takže určitě nejsi hrozná máma!!!Naopak to, že si to dávač za vinu, je důkazem o tom, že jsi skvělá mám :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
17.12.10 17:33

Nejsi hrozná máma, to v žádném případě… jsi jen přecitlivělá.

Už podle těch diskusí, které každou chvíli zakládáš, je vidět, že se hrozně moc snažíš a chtěla bys to dělat co nejlíp - jenom se při tom strašně moc nervuješ. Z každé hlouposti, třeba z téhle - víš, kolikrát v životě ještě na dítě zaječíš? Z toho se fakt nestřílí.

Jestli jsi nemocná, nemůže Ti někdo pomoct? Manžel si vzít dovolenou, kamarádka, babičky, jsou-li? Zkus se sama trošku zklidnit, to je základ. Malá tu nervozitu z Tebe cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.12.10 17:39

Ahoj, neboj, bude hůř a hůř. Já jsem poslední dobou dost nevyspalá, nějak nemůžu spát a mam celkově blbý spaní a dneska mi do toho bylo blbě, na zvracení a příšerně mě bolela hlava a malej bořád řval a pak si vzal plechovku a bouchal do ní, potom zase vyváděl něco jinýho a nebo chtěl pořád na ruku, přitom jsem ho včera tahala celý den a jak už je těžkej, tak mě z něho dneska pěkně bolej ruce. Jedna půlhodina byla dost kritická než mi zabral prášek a ten rarach zlobil víc a víc, tak jsem myslela, že se z něho zbláznim a skoro na nic jsem se nevzmohla. Jen jsem křikla ať už přestane, podival se a dělal randál dál, takže jsem musela vstát a dát ho do postele. Nevim jestli to dělá schválně, ale vždy když mi je dost mizerně tak nejvíc zlobí, jindy je jaktakž v mezích v „klidu“. Jsou jí 2 měsíce, tak jen brečí, počkej až začne lízt a běhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.12.10 17:40

Ahoj…já taky na malýho houknu,a taky vím,že to nechápe…netrap se,já si to pak taky vyčítám,že jsem špatná,že mě nebude mít rád,že jsem nevděčná za to,že je zdravý,že jsem stejná jako moje máma,která na mě řvala pořád…nechci tě strašit,ale takové situace ještě budou,až se začne vztekat,vzpínat,apod.
Netrap se,je nás víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.12.10 17:45

Ahoj,
taky mám občas pocit, že tu přispívají samé super mámy 8-o 8-o
Ale vážně, já na ty svoje raubíře taky občas houknu, někdy na ně kříčím i dýl a nic se jim nikdy nestalo. Jsou spokojení, mazliví a neustále akční. Ono to houknutí nebo zařvání nikdy na malé dítě nezabere, ale strašně moc uleví tobě. :mrgreen: Já jsem nervák, kolikrát se vidím, jak bych nejradši jednoho z nich praštila, tak radši zařvu a odcházím co nejdál od nich, dokud se nezklidním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
17.12.10 17:49

Ahoj i já se přidávám k „houkajícím“ mámám…ono žádná nemáme nervy ze železa a prostě nervy jednou přetečou, zase bude klid :huban: Jednou mi kolegyně vyprávěla, že byla v šestinedělí tak v depresy a malej jí pořád řval a řval a řval a ona ho měla celý den v náručí a jedou jí blesklo (jen blesklo!) hlavou, že kdyby tu náruč rozevřela…že by byl klid, pak se hned vyděsila na co to myslí, ale jsou prostě takové příšerné stavy, kdy už je toho na nás moc, tak hlavu vzhůru, jak vidíš, nejsi v tom sama :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí