Jsem vytočený jako blázen na adminy

3506
8.11.23 11:42

Jsem vytočený jako blázen na adminy

Neustále tady od adninu na moji adresu padají upomínky, že se mám vyjadřovat slušně, mé diskuze, jsou převáděny do sekce pro pobavení, a ve vedlejší diskuzi se propaguje hazard a to je zcela v pořádku? A propaguje se tam měsíce?

Toto je svoboda slova, a web určený pro všechny, nebo jak to vlastně je @admin?

Všichni se podívejte do této diskuze

https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3506
8.11.23 11:44

Normálně tam visí tři odkazy přes dva roky, a když mě ujedou nervy už se vyhrožuje banem kde žijeme? V KSČ? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
8.11.23 11:50

No jo, milý Rotho, někdo prostě nemá mozkovou kapacitu na to, aby sám odhadl, co lze ještě brát jako vtip a co už je za hranou, co je neslušné a co už skoro vulgární. Čili takový člověk je omezený a hloupý, což je přesně tvůj případ. Ale mám pro tebe dobrou zprávu, dá se na tom zapracovat, něco načíst a doplnit vzdělání. Pak najednou uvidíš věci nevídané a budeš koukat, co všechno jsi předtím neviděl.
Je to jen tvá vůle, jestli chceš něco změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
8.11.23 11:58
@Betty MacDonald píše:
No jo, milý Rotho, někdo prostě nemá mozkovou kapacitu na to, aby sám odhadl, co lze ještě brát jako vtip a co už je za hranou, co je neslušné a co už skoro vulgární. Čili takový člověk je omezený a hloupý, což je přesně tvůj případ. Ale mám pro tebe dobrou zprávu, dá se na tom zapracovat, něco načíst a doplnit vzdělání. Pak najednou uvidíš věci nevídané a budeš koukat, co všechno jsi předtím neviděl.

Ano takže dle tvého myšlení je někdy můj rypavy komentář, více škodlivý, než třeba nějaky odkaz na hazard? Víš co způsobí můj komentář nic, ale takový jedinec, který klikne na odkaz z hazardem a prohraje tam třeba jmění, to je dle tebe ok?

Dášo, dášo, s tebou bych nechtěl jít na kávu, musel bych ti ji vylejt na hlavu.

:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
8.11.23 11:59
@Betty MacDonald píše:

Radši zajdi do mekáče na jeden cheeseburger :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
8.11.23 12:04

Jdi dělat něco užitečnějšího… Já tě tu zaregistrovala až dneska a i za tu chvilku jsi to tu slušně zaplevelil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
8.11.23 12:05

Ta diskuze je z roku 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
8.11.23 12:06
@pikola píše:
Ta diskuze je z roku píše: Více

A poslední příspěvky déle než rok, dva starý. Fajné, kdyby ty ježibaby co mě nahlašujou raději projížděly podobné diskuze udělaly by lépe 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
8.11.23 12:07
@Lenkalin píše:
Jdi dělat něco užitečnějšího… Já tě tu zaregistrovala až dneska a i za tu chvilku jsi to tu slušně zaplevelil.

To je tvůj problém My Lady :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
8.11.23 12:08
@Betty MacDonald píše:

Myslíš to dobře…ale už předem je to odsouzeno k neúspěchu… To prostě nemůže klapnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
8.11.23 12:13

@Rotha ty máš problémů víc, když je tu vytahuješ a zakládáš kvůli nim nesmyslné diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.11.23 12:16

No, ale Emimino není tvoje, někomu patří a majitel má pravo určit pravidla. buď se jimi můžeš řídit nebo můžeš svobodně odejít. tohle platí ve všech diskusních fórech a skupinách napříč internetem, tak nechápu, co tě tak vytáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
8.11.23 12:16
@Lenkalin píše:
@Rotha ty máš problémů víc, když je tu vytahuješ a zakládáš kvůli nim nesmyslné diskuze

Aspoň je zakládám pod svým jménem, a ne jako většina hlouposti pod anonymem.

Hele buď ráda, že tady chodím, a lidi jako já, jinak by tu nebyla zábava. Dny kdy se řešili plenky a ohřívání parků už sou pryč, to si každý vygoogluje.

Takže ještě jednou děkuji za tvou milou účast v mé diskuzi moc si toho vážím princezno :srdce:

Víš, jak se pozná naštvaný Rotha? Že někomu napíše Drahuš :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15843
8.11.23 12:20
@Rotha píše:
Aspoň je zakládám pod svým jménem, a ne jako většina hlouposti pod anonymem.

Hele buď ráda, že tady chodím, a lidi jako já, jinak by tu nebyla zábava. Dny kdy se řešili plenky a ohřívání parků už sou pryč, to si každý vygoogluje.

Takže ještě jednou děkuji za tvou milou účast v mé diskuzi moc si toho vážím princezno :srdce:

Víš, jak se pozná naštvaný Rotha? Že někomu napíše Drahuš :potlesk: :mrgreen:

Hele, tohle musí posoudit jiní. Zkus se sem tak dva, tři, deset let nepřihlašovat a my pak rozhodneme, jestli tu budeš opravdu chybět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
8.11.23 12:24
@Zumpa píše:
Hele, tohle musí posoudit jiní. Zkus se sem tak dva, tři, deset let nepřihlašovat a my pak rozhodneme, jestli tu budeš opravdu chybět. :mrgreen:

Dobře, to nebudu mě nahradí někdo jiný, ale stejně tak tebe nebo někoho dalšího. Nerozhazuju, v každé diskuzi jen vidle :cert:, ale když si někdo o ně říká, tak má je mít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová