Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož, jsem toho názoru, že co není Metal, Rock nebo punk to je hovadina tak zakládám tuto diskuzi. Potřebuji někde vyhodit vidle takže je hážu přímo sem, moc se těším na kritiku.
Disko, to vymřelo s discolandem, a hip hop je šaškárna
![]()
Metalu zdar
![]()
Metal a Rock je jediný poslouchatelny styl. Zbytek jsou sracky. ![]()
@Cenarius píše:
Metal a Rock je jediný poslouchatelny styl. Zbytek jsou sracky.
Zbytek jsou sracky jako blazen ![]()
@Cenarius píše:
Metal a Rock je jediný poslouchatelny styl. Zbytek jsou sracky.
Vždy reaguješ na mne negativně že bychom se schodli aspoň v jednom tématu? ![]()
@Jana1515 píše:
Zbytek jsou sracky jako blazen
Přesně tak, vždy v mých tématech musí figurovat ono slovo jako blázen
Janičko, pusu na bříško a srdíčko na líčko, od buzeranta snad přijmes
![]()
@stodvacetjedna píše:![]()
![]()
Děkuji za srdíčka.
Myslím, že jsme dnes do toho hodili velké vidle
už se těším, až se objeví kecy typu, že poslouchám vše, atd… Přitom pouze rock s metalem je hudba, zbytek sou trapný hovadiny
a nejradši bych je
![]()
Jakošto Metalistka souhlasím ať už Death, Black, Symphonic, a dalši odnože metalu tak souhlasím. ale tady chci podotknout jednu věc díky tomu že hraju na hudební nástroj tak poslouchám a hraji i klasickou hudbu. Takže sorry kluci
ale asi nejsem True Metalistka
![]()
@Anonymní píše:
Jakošto Metalistka souhlasím ať už Death, Black, Symphonic, a dalši odnože metalu tak souhlasím. ale tady chci podotknout jednu věc díky tomu že hraju na hudební nástroj tak poslouchám a hraji i klasickou hudbu. Takže sorry kluciale asi nejsem True Metalistka
![]()
Dobře a u čeho máš husinu? Když zahraje třeba Dymytry, škwor, Nightwish, sabaton, within tenpation a další nebo Eva a Vašek?
Klasická hudba se přece nedá poslouchat to je propadák, stejně jako třeba Michal David ![]()
@Rotha píše:
Jelikož, jsem toho názoru, že co není Metal, Rock nebo punk to je hovadina tak zakládám tuto diskuzi. Potřebuji někde vyhodit vidle takže je hážu přímo sem, moc se těším na kritiku.Disko, to vymřelo s discolandem, a hip hop je šaškárna
Metalu zdar![]()
![]()
![]()
Dosti krátkozraký názor. Evidentně jsi nikdy nebyl na pořádné elektrárně!
![]()
@Rotha budeš se divit, ale i metal vznikl z klasické hudby jako ostatní žánry. A co metalu se týče tak musím tě zklamat zrovna uvedené kapely nejsou můj denní chléb. Znám už toho tolik že bych tu byla do zítřka.
@Rotha píše:
Přesně tak, vždy v mých tématech musí figurovat ono slovo jako blázenJaničko, pusu na bříško a srdíčko na líčko, od buzeranta snad přijmes
![]()
Vis, mi to jaksi irituje…nemam rada ty vyzdvihujici reci, vyznam toho, co chces rict se nezvetsi ![]()
Ale budiz
pusu na brisko, srdicko a licko od buzika jsem jeste nedostala myslim, max.od bi..teda mi tak prijde ![]()
Tobe tedy taky posilam pusu, od te, co ji to tvoje „jako blazen“ nenecha nikdy chladnou ![]()
@Jana1515 píše:
Vis, mi to jaksi irituje…nemam rada ty vyzdvihujici reci, vyznam toho, co chces rict se nezvetsi
Ale budizpusu na brisko, srdicko a licko od buzika jsem jeste nedostala myslim, max.od bi..teda mi tak prijde
Tobe tedy taky posilam pusu, od te, co ji to tvoje „jako blazen“ nenecha nikdy chladnou
@Jana1515 píše:
Vis, mi to jaksi irituje…nemam rada ty vyzdvihujici reci, vyznam toho, co chces rict se nezvetsi
Ale budizpusu na brisko, srdicko a licko od buzika jsem jeste nedostala myslim, max.od bi..teda mi tak prijde
Tobe tedy taky posilam pusu, od te, co ji to tvoje „jako blazen“ nenecha nikdy chladnou
Děkuji, ti sestro
![]()
Dekuji ti tedy jako blázen ![]()
@Anonymní píše:
@Rotha budeš se divit, ale i metal vznikl z klasické hudby jako ostatní žánry. A co metalu se týče tak musím tě zklamat zrovna uvedené kapely nejsou můj denní chléb. Znám už toho tolik že bych tu byla do zítřka.
Ano, ale ostatní žánry, se nedají poslouchat, protože to jsou nesmyslné kecy v těch písních, jediná pravda a obraz je v Metalu ![]()
Člověk taky vznikl z opice a kdysi byli dinosauři, a koho dnes zajímají dinosauři a opice? ![]()
@Rotha vidím že hodně zaujatý postoj, že by fanoušek kapel jako je Citron, Vitacit, či Gutalax.