Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně se nesnažit o druhé dítě. Malý věkový rozdíl mezi sourozenci není žádná výhoda, za to nemít z čeho své děti živit, to je průšvih.
Tak buď na dítě máte, nebo ne. Spoléhat se na dávky mi přijde uhozeny. Předtím jsi měla mateřskou?
Pokojská na 8 dní v týdny? Tvůj týden má 8 dnů? Já chci taky ![]()
Ahojky nezávidím ti tvou situaci ale myslím že ti nezbyde nic jiného než fakt hledat a nechat se zaměstnat. Radši bych si fakt počkala kdybys teď otěhotněla tak by vás musel živit chlap z jedné výplaty a ty bys peníze dostala až po porodu. Neudělala bych to už jen kvůli tomu že by na tom bylo bito vaše dítě a to určitě nechceš ne?
Další pokojská co dělá 8 dní v týdnu? Buď je to ta stejná trubka, nebo asi prostě na jinou práci nemáš…
@Anonymní píše:
Jsem strasne zoufala, konci mi rodicovska a nemohu najit zadnou praci, ptam se fakt vsude kde se da.. a do toho touha po druhem miminku, museli jsme s muzem cekat az mu vysadi leky, to, trvalo skoro rok a ted od listopadu by jsme se mohli snazit, ale co mam delat kdyz nemohu najit praci a do hoho si prejeme druhe dite(nechci aby mezi sebou meli vetsi vekovy rozdil). Co mam delat? Zitra se chci zeptat aspon na roznaseni letaku, jinak fakt nevim. V patek jsem si byla zkusit pokojskou tedy spise otrokyni ktera dela uklizecku, kotelnika, pokojskou v jed 8 dni v tydnu, za 9tis. Na to fakt nemam. Co ted?
hele, tak budto práci chceš apotřebuješ, a pak budeš dělat i 8dní v týdnu otroka za 9táců anebo ji zas tak nepotřebuješ/nechceš…
Práci jsi evidentně našla, jen ji nechceš dělat
Pokojskou za 9000 dělat nechceš, ale roznášet letáky za mnohem menší almužnu by ti neVadilo? Nebo kolik si myslíš, ze si roznosem letaku vydělaš? ![]()
@radkka píše:
Pokojská na 8 dní v týdny? Tvůj týden má 8 dnů? Já chci taky
Já taky, ale 6., 7. a 8. den musí být víkend
, jinak to neberu ![]()
@Anonymní píše:
Jsem strasne zoufala, konci mi rodicovska a nemohu najit zadnou praci, ptam se fakt vsude kde se da.. a do toho touha po druhem miminku, museli jsme s muzem cekat az mu vysadi leky, to, trvalo skoro rok a ted od listopadu by jsme se mohli snazit, ale co mam delat kdyz nemohu najit praci a do hoho si prejeme druhe dite(nechci aby mezi sebou meli vetsi vekovy rozdil). Co mam delat? Zitra se chci zeptat aspon na roznaseni letaku, jinak fakt nevim. V patek jsem si byla zkusit pokojskou tedy spise otrokyni ktera dela uklizecku, kotelnika, pokojskou v jed 8 dni v tydnu, za 9tis. Na to fakt nemam. Co ted?
co teď? evidentně jsou problémem prachy, tak se nesnaž o druhé dítě, ale zapoj se pořádně - kdo hledá, najde… a zajímalo by mi, kde mají týden o 8 dnech ![]()
@jakanas píše:
Další pokojská co dělá 8 dní v týdnu? Buď je to ta stejná trubka, nebo asi prostě na jinou práci nemáš…
Tak tedy abych se opravila 8 dní v kuse pak 1 den volno a pak 7 dni v kuse…
ten kdo tuhle práci nezkusil neví co obnáší..
Po dvouch dětech si chci otevřít kadeřnický salón, ale ted to ještě nejde, nerada bych podnikala a pak do 2 let šla na mateřskou.. Jinak zatím mám klientelu po domácností, kam docházím.
@Anonymní píše:
Po dvouch dětech si chci otevřít kadeřnický salón, ale ted to ještě nejde, nerada bych podnikala a pak do 2 let šla na mateřskou.. Jinak zatím mám klientelu po domácností, kam docházím.
hele, kdo chce pracovat, pracuje… já dělala po-st 9hod, čt 12hod, pá 9hod, sobota volná a neděle jsem jela od 6 do 21hod. Každý týden. Jednou měsíčně jsem měla volnou neděli i sobotu. taky mi to nevyhovovalo, ale hledala jsem přitom lepší práci.
Já prostě razím heslo, že pokud pracovat potřebuju, tak pracuju. popř při práci hledám něco jiného. ![]()
@Anonymní píše:
A uživí tě teď ta kadeřnice? Hold jedině že by sis tak i do nějakého měsíce privydelavala takhle ale asi to jde jen na chvilku a pak by musel pár měsíců živit manžel. Šetřila bych teď alespoň nějakou kačku kdyby se pořád nedala sehnat práce. Peníze opravdu dostaneš až po porodu a trvá to takže můžete klidně i čekat dva měsíce než přijdou