Jsem zoufalá, co teď?

Anonymní
14.9.15 22:12

jsem zoufala, co ted?

Jsem strasne zoufala, konci mi rodicovska a nemohu najit zadnou praci, ptam se fakt vsude kde se da.. a do toho touha po druhem miminku, museli jsme s muzem cekat az mu vysadi leky, to, trvalo skoro rok a ted od listopadu by jsme se mohli snazit, ale co mam delat kdyz nemohu najit praci a do hoho si prejeme druhe dite(nechci aby mezi sebou meli vetsi vekovy rozdil). Co mam delat? Zitra se chci zeptat aspon na roznaseni letaku, jinak fakt nevim. V patek jsem si byla zkusit pokojskou tedy spise otrokyni ktera dela uklizecku, kotelnika, pokojskou v jed 8 dni v tydnu, za 9tis. Na to fakt nemam. Co ted?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
14.9.15 22:15

Rozhodně se nesnažit o druhé dítě. Malý věkový rozdíl mezi sourozenci není žádná výhoda, za to nemít z čeho své děti živit, to je průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
14.9.15 22:16

Tak buď na dítě máte, nebo ne. Spoléhat se na dávky mi přijde uhozeny. Předtím jsi měla mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.9.15 22:25

Pokojská na 8 dní v týdny? Tvůj týden má 8 dnů? Já chci taky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
14.9.15 22:27

Ahojky nezávidím ti tvou situaci ale myslím že ti nezbyde nic jiného než fakt hledat a nechat se zaměstnat. Radši bych si fakt počkala kdybys teď otěhotněla tak by vás musel živit chlap z jedné výplaty a ty bys peníze dostala až po porodu. Neudělala bych to už jen kvůli tomu že by na tom bylo bito vaše dítě a to určitě nechceš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.9.15 22:41

Další pokojská co dělá 8 dní v týdnu? Buď je to ta stejná trubka, nebo asi prostě na jinou práci nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.9.15 23:05
@Anonymní píše:
Jsem strasne zoufala, konci mi rodicovska a nemohu najit zadnou praci, ptam se fakt vsude kde se da.. a do toho touha po druhem miminku, museli jsme s muzem cekat az mu vysadi leky, to, trvalo skoro rok a ted od listopadu by jsme se mohli snazit, ale co mam delat kdyz nemohu najit praci a do hoho si prejeme druhe dite(nechci aby mezi sebou meli vetsi vekovy rozdil). Co mam delat? Zitra se chci zeptat aspon na roznaseni letaku, jinak fakt nevim. V patek jsem si byla zkusit pokojskou tedy spise otrokyni ktera dela uklizecku, kotelnika, pokojskou v jed 8 dni v tydnu, za 9tis. Na to fakt nemam. Co ted?

hele, tak budto práci chceš apotřebuješ, a pak budeš dělat i 8dní v týdnu otroka za 9táců anebo ji zas tak nepotřebuješ/nechceš… :nevim: Práci jsi evidentně našla, jen ji nechceš dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
14.9.15 23:24

Pokojskou za 9000 dělat nechceš, ale roznášet letáky za mnohem menší almužnu by ti neVadilo? Nebo kolik si myslíš, ze si roznosem letaku vydělaš? 8o

• Citovat
  • Upravit
6661
14.9.15 23:43
@radkka píše:
Pokojská na 8 dní v týdny? Tvůj týden má 8 dnů? Já chci taky 8o

Já taky, ale 6., 7. a 8. den musí být víkend :jazyk:, jinak to neberu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.9.15 07:36
@Anonymní píše:
Jsem strasne zoufala, konci mi rodicovska a nemohu najit zadnou praci, ptam se fakt vsude kde se da.. a do toho touha po druhem miminku, museli jsme s muzem cekat az mu vysadi leky, to, trvalo skoro rok a ted od listopadu by jsme se mohli snazit, ale co mam delat kdyz nemohu najit praci a do hoho si prejeme druhe dite(nechci aby mezi sebou meli vetsi vekovy rozdil). Co mam delat? Zitra se chci zeptat aspon na roznaseni letaku, jinak fakt nevim. V patek jsem si byla zkusit pokojskou tedy spise otrokyni ktera dela uklizecku, kotelnika, pokojskou v jed 8 dni v tydnu, za 9tis. Na to fakt nemam. Co ted?

co teď? evidentně jsou problémem prachy, tak se nesnaž o druhé dítě, ale zapoj se pořádně - kdo hledá, najde… a zajímalo by mi, kde mají týden o 8 dnech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.9.15 08:33
@jakanas píše:
Další pokojská co dělá 8 dní v týdnu? Buď je to ta stejná trubka, nebo asi prostě na jinou práci nemáš…
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.15 09:02

Tak tedy abych se opravila 8 dní v kuse pak 1 den volno a pak 7 dni v kuse…
ten kdo tuhle práci nezkusil neví co obnáší..
Po dvouch dětech si chci otevřít kadeřnický salón, ale ted to ještě nejde, nerada bych podnikala a pak do 2 let šla na mateřskou.. Jinak zatím mám klientelu po domácností, kam docházím.

• Citovat
  • Upravit
22614
15.9.15 10:08
@Anonymní píše:
Po dvouch dětech si chci otevřít kadeřnický salón, ale ted to ještě nejde, nerada bych podnikala a pak do 2 let šla na mateřskou.. Jinak zatím mám klientelu po domácností, kam docházím.

hele, kdo chce pracovat, pracuje… já dělala po-st 9hod, čt 12hod, pá 9hod, sobota volná a neděle jsem jela od 6 do 21hod. Každý týden. Jednou měsíčně jsem měla volnou neděli i sobotu. taky mi to nevyhovovalo, ale hledala jsem přitom lepší práci.
Já prostě razím heslo, že pokud pracovat potřebuju, tak pracuju. popř při práci hledám něco jiného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
15.9.15 10:13
Tak
@Anonymní píše:

A uživí tě teď ta kadeřnice? Hold jedině že by sis tak i do nějakého měsíce privydelavala takhle ale asi to jde jen na chvilku a pak by musel pár měsíců živit manžel. Šetřila bych teď alespoň nějakou kačku kdyby se pořád nedala sehnat práce. Peníze opravdu dostaneš až po porodu a trvá to takže můžete klidně i čekat dva měsíce než přijdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová