Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymniholka ja bych to neriskovala. A hlavne se pak bude asi spatne sundavat kuze
@Anonymniholka ani omylem. Nevykuchanej se zkazí.. vykuchat a do chladu.
Tak jsem se zeptala rybáře…takže v ledničce jo. ale prej to nic neni to vykuchat:):)
Ale prej se mam zeptat: 1)kdy chytli, 2) kdy ho zabili 3) kde byl doted (repsektive od zabití do ted?)
To je ale uplna blbost. proc ocas? kdyz uz tak prerusit velke cevy u hlavy ne? ale i tak je to hloupost.
@Alyss1 píše:
Ale prej se mam zeptat: 1)kdy chytli, 2) kdy ho zabili 3) kde byl doted (repsektive od zabití do ted?)
pokud to nekuchli do cca 2-3 h od zabití, tak je to v háji.. tohle jde strašně rychle..
@Alyss1 manžel, tatínek i tchán jsou zkušení rybáři. Několik sumců už chytili a tak ví, co se má s rybou dělat. Jinak ten ocas se usekne a odkrevní se maso, aby nebylo hořký. Rybu navíc věšíš za tlamu. Pak ji stahuješ z kůže po vykuchání. A nevím, proč to hned nazýváš blbostí, když sama o tom nic nevíš
![]()
Tak já o tom samozřejmě nic nevím. ale zeptala jsem se manžela. a i kdyby to náhodou blbost nebyla, tak už vidím zakladatelku jak sumce věší někde za tlamu a stahuje z kůže…:)
Pak si ale nepochutná. Protože bude mít maso samej tuk, jestli je to metrovej kousek. Pokud tedy nemají v úmyslu ho vyudit. Sumec je velice chutná ryba, ale musí se umět připravit maso už při zabití. Kdybych to neviděla na vlastní oči, tak taky nevím. Je lepší si tuhle rybu nechat zabít, vykuchat, stáhnout (je to fuška)a nafiletovat od rybáře, co s tím má zkušenosti.