Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminy, dneska mi už 2× volalo skryté číslo, když jsem to zvedla poprvé tak se tam ozývaly zvuky, jako kdyby někdo položil mobil na stůl, když po druhé tak jako kdyby někdo na diktafon nahrál nahrávku, že nemám zavěšovat, že mám počkat, dokud nebude dostupný, znělo to klasicky jako když voláte a není dostupný, i stejný hlas, akorát na té nahrávce.. Stalo se to taky někomu? Teď mám strach, že mi přijde tučná faktura na mobil..
![]()
Mě už se stalo několikrát, většinou bylo na druhé straně ale ticho. Taky mě často skryté číslo prozvání. Prozvoní tak kraťoučce, že to neslyším ani nevidím i když mám telefon před sebou. Nikdy tučná faktura nepřišla.
@janca0101 spíš bych řekla, že nějací puberťáci neví, co s časem a tak si dělají legraci z reakcí lidí ![]()
Příspěvek upraven 12.09.15 v 12:28
Tak si zkontroluj účet za mobil u operátora.. klidně to mohl být nějaký podvod a na konci měsíce budeš zírat kolik platíš
Ahoj, tak hlavne nevolat nazpatek, to by pak ta tucna faktura mohla prijit. Kdyz si das to cislo do vyhledavace, mozna ti vyjede jako tzv. nevyzadane cislo. Cislo, ktere prave na zaklade zpetneho zavolani a nasledneho hovoru s automatem, vytahne z lidi celkem slusny kapesny.
@Nikki5 píše:
@janca0101 spíš bych řekla, že nějací puberťáci neví, co s časem a tak si dělají legraci z reakcí lidí
Známe. Já takhle jednou parchantům pohrozila policií a by klid. Mimochodem, v pubertě jsem nebyla jiná.
![]()
@Raduš.ka44 píše:
@tronelka Skryté číslo do vyhledávače fakt nedáš.
A i se na něj dost blbě volá zpět ![]()
Taky to může být nějaké dítě, mně občas takhle nějaké dítě zavolá. Ale zas je divné, že to číslo je skryté, to fakt mívají úřady a policie
Skryté číslo bývá většinou PČR, ale ti by asi reagovali, kdybys to vzala… jinak nevím jak teď, ale pamatuju si, že na starých mobilech šlo nastavit volat inkognito, nebo tak něják… možná to stále funguje a někdo si krátí dlouho chvíli… ![]()