Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, to nějak jde, před vytočením čísla ten dvojitý křížek, pak 31 a zase dvojitý křížek.
@Gosi Jde to nastavit na všech telefonech, případně to ještě mívají nastavené brány ve firmách, aby na to číslo nevolali lidi zpět.
Tak pokud to jde na telefonu nastavit napořád, tak to klidně mohlo být nějaké dítě
Není pravidlem že to jsou PCR nebo úřady… Určitě nejaky průzkum nebo si někdo dělá srandu…
mě takhle volalo furt nějaký skryty číslo třeba i 20× denně…
nakonec se z toho vyklubala nějaká pojišťovna s nějakým průzkumem a cupr nabídkou… Asi víte kam sem je v 9 večer poslala ![]()
@zuzka131313 Tak 9 večer já osobně ještě považuju za celkem slušnou hodinu, ale taky mě takhle někdo otravoval kolem půlnoci… no v půl páté ráno jsem mu zavolala zpět s nevinou hláškou, že jsem tu měla ztracený hovor
ale to holt se skrytým číslem člověk neudělá.
@JayLee píše:
@janca0101 si bud někdo vypnul jeho identifikaci nebo skryta cisla jsou většinou když necko vola ze szatsni spravy jako Policie financak OSSZ atd
Když ta státní správa zas povětšinou nevolá v sobotu…
@j.a.n.i1 píše:
Když ta státní správa zas povětšinou nevolá v sobotu…
Policie volá i o víkendu. Ale tohle asi nebude ten případ
@JayLee Právě proto tam bylo to povětšinou… naopak finančák ani OZZS v sobotu volat rozhodně nebudou.
@vodomil píše:
Jo, to nějak jde, před vytočením čísla ten dvojitý křížek, pak 31 a zase dvojitý křížek.
nojo, fakt to takhle jde, jsem to vyzkoušela, vůbec jsem to nevěděla.
tak to byly asi nějací puberťáci, co se tím baví ![]()
@j.a.n.i1 mě spíš přišla drzost volat i takhle večer… A o půlnoci to bych je zabila už tuplem
hlavně jsou otravni volali furt a neustále i po poslání do patřičných míst že nemám zájem.. Většinou taky delam žesi cisla najdu na netu a pak posuzují jestli brát či ne… Kamarádce takhle volalo skrytý tak to vzala a tam na ní mleli anglicky a pak ji strhly peníze za hovor
![]()
@tronelka píše:
Ahoj, tak hlavne nevolat nazpatek, to by pak ta tucna faktura mohla prijit. Kdyz si das to cislo do vyhledavace, mozna ti vyjede jako tzv. nevyzadane cislo. Cislo, ktere prave na zaklade zpetneho zavolani a nasledneho hovoru s automatem, vytahne z lidi celkem slusny kapesny.
Jinak mě taky volá, už měsíce, po zvednutí je zvuk klapnutí a hrobové ticho, jako automat. Když nezvednu, volá opakovaně, když zvednu a hend položím, volá to znovu, když to odmítnu, je klid ![]()
@Gosi píše:
Skryté číslo bývá většinou PČR, ale ti by asi reagovali, kdybys to vzala… jinak nevím jak teď, ale pamatuju si, že na starých mobilech šlo nastavit volat inkognito, nebo tak něják… možná to stále funguje a někdo si krátí dlouho chvíli…
Pořád to jde, má to každý mobil, i chytrý i stará herka ![]()
Mě taky pořád otravovali z různých průzkumů trhu, norská kosmetika, pojištění. Tak jsem si stáhla aplikaci: nevolejte.cz a mám klid od takových obtěžujících hovorů…
![]()